WORK.

Sitter i skolan på siste lektionen och taggar jobb i helgen, hur ska jag orka? Men det är ju faktiskt lov nästa vecka, så jag tror att jag överlever :)
Åkte med älsklingen till skolan idag och jag som försov mig till 10 över sju var jättestressad men lilla philip låg ändå och sov till klockan tjugo i nio, jävla stjärna han är...
Öhm, ja, hade tänkt skriva något mer men det flög ur huvudet!
Ha det göttigt!!!!!1111oneoneone
Juste, blir en paus i drickandet för min del i helgen, lär ju behövas!

BREAKING THE SILENCE.

Är på skolan nu och har hållt ett relativt gott humör. Tror det beror mycket på min kära vän. Gårdagen/natten var mindre trevlig, överflöd av tankar och sådär. Vet inte hur jag ska kunna tacka Ogge för alla samtal och det stora stödet jag fått av honom. Tack (L)
Idag ska jag shoppa efter skolan, fast borde försöka hålla mig tills v.45 då jag, syrran, hilma och Emma åker till ullared för ett par dagars shopping. Jag som skulle fått den presenten när jag fyllde år fick beskedet igår att det faktiskt var dags att åka nu, haha :D
Sen blir det hem till mor, försöka lägga upp helgen på ett snyggt sätt. Ska dra till värnersborg och jobba nämligen :)
Såhär ser jag ut idag, var skit nöjd med håret när jag drog till skolan men nu har det lagt sig ner.. -.-

CAN I KISS YOU?

Sitter på rummet, ska börja plugga snart var tanken! Lyssnar på en skiva simon brände ut åt mig, såååå bra :)

Imorgon ska jag shoppa, trösta mig själv en sväng känner jag, hoho. Någon som har tips på en snygg vinterjacka eller? har världens beslutsånget :((Klättrar så långt jag kan, men jag börjar bli riktigt höjdrädd. Du lämnar mig åt sidan, för det är där jag hör hemma i din värld. Jag vill bara bli älskad. Snälla hjärtat, älska mig. Jag har aldrig begärt om mycket, så varför gör du såhär? Du säger att du tycker om mig, men orden är tomma och jag kan se igenom dig. Jag ser saker mina ögon aldrig beskådat och jag börjar undra, är du mänsklig?

Hur kan man vara så kär i någon man inte är lycklig med?

Du bränner mig levande, älskling.


VET INTE.

Blir förbannad när bloggen krånglar, nu kommer ni säker inte se det här inlägget heller.
SKIT.
Jag vill sluta skolan nununu så jag kan dra hem och springa en stund, jag saknart.

MAN SKA LÄMNA DE SKEPP SOM SJUNKER OCH RÄDDA DE SOM RÄDDAS KAN.

Har kommit ut på landet och börjat brainstorma som attan. Mår redan mycket bättre och Evelina fick mig inse mycket med hennes kloka ord!

Ligger nu i sängen, har haft ljus tända i hela rummet, lyssnat på musik och bara skrivit, herregud vad jag har saknat dessa stunder!!!

Väntar på att avsnitt 5 av supernatural ska tankas klart och sedan ska jag sova. Imorgon blir det ut och springa, vara med johanna och plugga.

Back on track.

I will do anything for yah.


STUPID GIRL.

Och jag vill bort här ifrån nu, jag vill inte såra mer. Lämnar allt för mycket blod efter mig utan att ens se det.
Jag fastnade här, fastnade i skövdekommun och stampar på samma asfalt. Tänk om man bara kunde flytta någonstans åt helvete och börja om.
Tänk om jag fortfarande stär här som 60+ och är samma gamla pucko. Tänk om man faktiskt aldrig växer?

Drar ut till mamma imorgon, måste komma bort, ut på landet och rensa tankarna.
Behöver tänka mig för nu i framtiden, för nu går det utför på riktigt.
men jag tänker ta tag i det, bli en bättre människa och växa!

I CAN´T CHANGE THE PAST.

Varit en fullspäckad helg och jag är helt dötrött! Vaknade upp i djursätra hos Jinne, somnade med philip bredvid mig men han gör alltid favoriten i repris och lägger sig i soffan under natten. Myyycket gullig pojkvän man har ;)
I fredags var jag och flängde lite överallt, var dock aningen fullare än jag borde. Icka bra dedär!
Tackar dock alla för en bra helg!!
Drar ut och övningskör till lidköping om en stund, ska få köra merca, hohoho :DD
Måste visa drömbilarna här nu också !
Charger från 69
Corvette c5
Kom fram till det att om jag börjar spara nu så kanske jag råd med dom om sådär 20-30 år ;)
I can´t say "im sorry" for the rest of my life, even if I want. Try to love me like you always do and accept me like only you can do. I did something wrong and I stand up for that. But now you have to push this away and look forward.
I can´t change the past, and you know it.

WALKING ON AIR.

Varit en lång dag, skola, tandläkarbesök, fika med emelie, cadillacåk och lite annat på kvällskvisten. Treeeevligt :)
Nu ska jag stoppa hörlurar i öronen, lyssna på bra musik och hoppas på att somna.
Känner lite att höstdeprissionen smyger under skinnet, vill bara somna och vakna upp till våren, det hade verkligen varit något!!
Ha det gott kära vänner!

A BETTER WORLD.

Har fått ett riktigt stort intresse för barn som mördar och sånt. Sitter och läser som en riktig galning och har gjort det sen i söndags. Kan inte förstå hur det kan gå så långt att man som ett litet barn har ihjäl någon annan. Om någon har tips som ett fall som är värt att läsa om så MÅSTE ni kontakta mig :))
Hittade en länk till en svensk sida där som skrivit om ett antal kända fall, varnar dock för att ganska obehagliga bilder kan dyka upp i huvudet när ni läser :P
http://web.archive.org/web/20100405005036/http://samstasidan.se/ondabarn.php

Är förövrigt skitpigg och har inte en jävla aning om vad jag ska göra, blööööh!!

Bjuder på en allra snyggaste bilden i fyllans historia, enjoy!!

I SHOT THE MAN IN RENO, JUST TO WATCH HIM DIE.

Har pillat med bloggen i evigheter nu, men är äntligen klar!! Vad tycker ni?
Jag blev riktigt lycklig när jag lyckades pilla in lite Johnny cash i det hela utan att få den kladdig. Tycker det blev tusen gånger bättre med en ganska enkel header!
Klockan är halv två och jag insåg precis att jag kommer vara sjukt jävla trött imorgon...
Nu ska jag ta mig något att äta, röka en efterlängtad cigarett och lägga mig i sängen.


JAG VÅGADE VANDRA I MÖRKRET MEDAN DU LÅG I SOLEN.

Hejhopp! Kom precis hem från skolan, hade minst sagt en mycket intressant idrotts-lektion där jag och Evelina gjorde våran dans uppvisning med utklädnad.

Det är ju snart halloween, därför är detta acceptabelt ;)
Nu ska jag fixa en ny header innan jag slänger mig på sängen en stund. För klockan tre möter jag Jessika på resecentrum, en efterlängtad kaffe står på menyn :)

I GOT YOU NOW.

En månad med Philip idag, inget att hänga i granen direkt men för mig är det en skit stor grej!
Tänk att jag kämpade i 7 månader för att en dag stå som vi gör nu. Jag är så glad att jag inte gav upp!
Så många gånger du avvisade mig men jag ställde mig fast vid att jag ville vara med dig. Inte så konstigt, för du är världens bästa människa.
Du är perfekt för mig.

DON´T THINK.

Tjarrååå. Är i skolan och ska la snart börja då. Igår när jag kom hem inväntade jag Johanna, vi käkade och gjorde oss sedan klara för lite fika på stan med Johannes. Pauline och Angelica kom sen också, trevligt trevligt! Drog sedan hem till mig, Gick en peommenix med Sebastian som var behövligt. Att lite prat kan göra så mycket på en människa :) Kom sedan in igen och käkade glass med Johanna och Johannes, jag och grabben pratade jobb och lilla Johanna hade ont i munnen efter att ha skaffat räls.
Längtar till imorgon nu för jag vill verkligen ha helg!!
Fredag blir det utgång med Evelina och Johannes bakom ratten, får se vart vi hamnar.
Lördag blir det lite fix och trix hos min mamma och på kvällen hoppas jag att Philip kommer till mig så vi får ha våran egena lilla tid med mys framför en bra film.
Söndag ska jag sätta mig ner och planera lite, lägga upp hur jag ska läsa upp ett par ämnen osv! :)
För er som inte sett det så har jag grejat till med håret, börjar faktiskt redan störa mig på att ha långt, det är jobbigt :(

12 Oktober

Hejsan hoppsan! Har faktiskt gjort ett par försök att uppdatera här men det har allti varit krångel med det ena eller det andra. Men hur som helst gör jag ett nytt försök :)
Jag har Johanna hos mig i veckan, hon gör prao på Maxi och det ligger ju faktiskt bara 2 minuter från mig ! Jätte mysigt att få spendera lite tid ihop, inte ofta vi får den chansen :)
Har lite fix och trix i veckan att ta itu med, så det här blir en rivstart på det lilla nya levnadssättet jag har planerat :)
Ska dra igång med träningen igen och se till att räta upp livet lite granna, fast har ju världens finaste pojke nu, då bli man lite mer taggad :)
Philip Josefsson <3
12 Oktober
Saknaden efter Kalle är stor i lägneheten med Daniel och Therese, man märker på dom att datumet satt sina spår. Alla tankar idag går till nära och kära. Hoppas du har det bra på andra sidan Kalle!

RSS 2.0