CONFUSED.

Jag hatar att man hela tiden förväntas göra rätt eller följa alla andras förväntningar. Ena stunden ska jag vara här, ena stunden ska jag vara där, annars är jag en dålig vän tydligen.
Tänk vad trevligt det hade varit om folk faktiskt brydde sig om vad som gör mig lycklig.
Jag är snart vuxen, har all rätt i världen att befinna mig vart jag vill på denna jord.
Kom ihåg, bara en äkta vän glädjs åt de gånger du trivs som bäst.

FOREVER OURS.

Måndag igen, ny vecka och nya tag! Har haft en bra helg, varit i Mariestad och kikat både fredag och lördag och igår lyckades jag med något otroligt! Hemma i djursätra hos Patrik (och mig?) var det jätte stökigt på övervåningen, jag skojar inte när jag säger att man inte ville sätta sin fot där uppe. Men lyckades tjata på Patrik och vi röjde upp, ställde iordning och damsög. Så jävla rediga! ;)
Ena rummet kommer ju att bli gästrum så nu får ni komma ut och se hur vi har det! :)
I veckan åker vi till Hem & Hobby, har skrivit en liten lista på grejer vi behöver.
Ja nu låter det verkligen som att jag gått och blivit sambo, men riktigt så brottom ska vi väl inte ha det. Jag tycker bara det är trevligt att vara där ute ;))
Tjohej!

LET ME REST IN THE SILENCE.

Hej och hopp! Sitter här hemma i skövde och nördar mig framför datorn.
För er som missat det har jag blivit med lugg, vissa dagar är det pest och pina, andra dagar är det tvärt om så vi får väl se hur länge den blir kvar ;)
Har ju lite svårt att vara seriös på bilder så ni får nöja er :)
Har blivit hopplöst förälskad i en låt nu igen. Brukar inte digga ballader men den här lyckades väl fånga mitt tycke!

JAG MÅLAR OM VÄRLDENS TRISTA FASADER.

Hej alla underbara!
Hur är läget med er? På min front är det helt okej, stressigt som i vilken stundents liv somhelst. Men lite tempo får det lov att vara. ;)
Tänkte börja skriva något intressant som hänt mig men flinade till lite inombords när det stod helt still! Hur som haver har jag haft en bra helg, fest i fredags som slutade i lite katastrof då jag bara ätit ett äpple under dagen. Något jag djuupt ångrar idag, riktigt onödigt! Fest på lördagen också i skara som var trevligt under den tiden vi var där. :) Blev söndagsmys med pizza och körkortsplugg hemma i djursätra igår (hemma?) för en liten uppladdning inför en ny vecka.
Dags att ta tag i dagens uppgift, pluggpluggplugg!! :)))
Tipsar er förresten om en film jag såg för ett bra tag sedan, dom flesta har väl säkert sett den.
Tycker om hur dom verkligen speglar hans liv i filmen :)

LET´S GET BACK.

Gör en sakta men säker comeback här då och försöker få med lite roliga händelser och sådant.
Glider ni fortdarande in här ibland? Var förvånad över att jag fortfarande har en del unika besökare trots min bloggtorka! ;)
Hur är det med er? Med mig är det riktigt bra nu faktiskt. Är bosatt ute på landet och njuter av att få komma bort lite, så skönt att bara ägna lite tid till mig själv med en mycket bra människa under samma tak!
Är tillbaka på skolan nu också, känns lite sådär, behöver bli aningen mer taggad. Men med lite motivation lär lusten dyka upp :)
Dags för företags ekonomi, sedan körlektion! :)
Är förresten såld till den här låten sedan jag hörde den på visat-reklamen, visst är den härlig?!
Pok!

RSS 2.0