Break it.

Hemma efter ännu en lång dag, faktiskt ganska skönt att få en riktig rivstart på veckan!
Jobbade länge idag, till fyra ungefär. Fick uppdraget att göra nya prislappar, 118 stycken skrevs ut och dom skulle delas och sättas ut i butiken. Usch, mindre roligt jobb måste jag säga! Drog till Pim´s med emelie efteråt och fikade, snackade lite blaska och tog det lugnt. Vandrade på stan och sedan hem. Han bara komma innanför dörren innan tessan drog med mig till maxi och kikade på skor, köpte mig ett par vårskor som verkligen behövdes med tanke på hur oerhört slitna mina andra skor är. Nu har vi börjat med maten, pytt i panna och ägg serveras idag och vi får väl se om vi lyckas få i min sjuka bror någonting. Stackaren som ligger här hemma på soffan och hostar, får hoppas på att jag slipper bli smittad!
Torsdag börjar närma sig och jag är JÄTTE NERVÖS! Ska till sjukhuset klockan tio över nio och kolla hur mina öron verkar. med tanke på att min hörsel har blivit nedsatt yttligare ett steg är jag rädd att få ett dåligt besked. Jag vill verkligen inte lägga mig på operationsbordet igen, finns ju inget värre... Kommer som sagt be om höraparat, med andra ord blir jag en pansionär i förtid!
Dax att steka ägg och bli tjock!
Pussokram!

Måndag kväll

Avslutar en riktigt lång dag i Anders mysiga säng. Fick damma alla hyllor på apoteket idag, mindre rolig arbetsuppgift måste jag säga! Fick dock sluta tidigt, drog då och köpte present till natalie som hon och Robin sedan kom och hämtade. Fick bli en skitsnygg ring hon kikat på sen tidigare och värmeskydd till håret som jag rekommenderar er att själva springa och köpa.
Funkar asbra och gör inte håret sådär flötigt och äckligt som andra produkter kan göra. :)
Har även varit på infomöte om individuellt val idag, tänkte välja psykologi A men då visade det sig att vi i SPA kommer läsa det ämnet gemensamt, riktigt gött. Så jag kommer nog välja personlig försäljning eller vad det hette, haha :)
Kom hem från mötet och drog och handlade åt kakan och tessan. Har fått mycket gjort så känner mig helt slut i kroppen. Men jag är nöjd och belåten!
Skickade in min beställning till LR i helgen, beställde en aloe vera lotion till mig själv, får hoppas det funkar på min hy i fejjan, är torr på vissa ställen och fet på andra, vilket är jätte svårt att sköta men aloe vera ska ju vara bra till allt så det är bara att hålla tummarna!
Ska försöka plugga lite tänkte jag, har en del att ta ikapp...
Pussokram!

Lördag, goa grejer!

Skön kväll igår, drog och festade med Natalie, Sara och Evelina. Hur mysigt som helst :)
Idag har jag varit och kollat modevisning som min syster och hennes dotter gick. Så himla roligt att träffa den lilla snuttan, hur söt som helst!
Drog sedan till Mamma och kikade när två tjejer provred min lilla ponny. Är faktiskt riktigt nöjd med hur dom gick ihop! Verkade vara riktigt seriösa köpare, så vi ska lämna ut honom på prov och se hur han går ihop med de andra hästar där han ska stå. Kommer även bli gött att ha honom nära (Spekulanterna bor i skövde) så jag kan åka och titta hur han går precis när jag vill! Är glad att få iväg honom, det förtjänar han. Sen samtidigt är det självklart skit jobbigt att sälja honom.
Min fina lilla gullponny!
Efter det drog vi till stan, köpte vitaminer i hopp om att min trötthet ska gå bort och även nya solbrillor :)
Sen kom jag hem igen och nu väntar jag på lilla Evelina, blir en mysig kväll ! :)

I hate this part.

Ska försöka sova, den här kvällen slutade åt helvete. Vill somna och aldrig mer vakna upp.
Hur kan jag alltid göra så fel?
Hjälp mig bli en bättre människa, och det är fort.

Jobb, jobb, jobb

Har haft lite bloggpaus, det behövdes! :)
Började min APU i måndags. Från början gick jag inte alls ihop med min handledare men nu har det blivit bättre. Det var riktigt kämpigt första dagen då jag i stort sett bara gick runt och tog in massa info i åtta timmar. Har för det mesta fått packa upp varor och se söt ut, fy fan vad ont man får i benen!! Helt sinnessjukt... Dock har jag fått ändrade arbetstider, skulle jobbat från 10-18 men nu har det blivit 10-16 för att det inte finns så mycket att göra de sista timmarna.
har mest bara varit trött efter APU:n så har inte gjort så mycket. Sara och Johanna kom hit och drack kaffe med mig i Måndags och igår drog jag till Anders.
Idag har det varit fullt upp däremot! Slutade vid två ungefär, drog hem och då kom syster Jenny. vi planerade sommarjobbet det här året, vilka dagar jag ska jobba och hur mycket jag ska få i lön. Blev mycket nöjd, kommer tjäna en hel del samtidigt som jag bara kommer jobba vissa helger, hur bra som helst!
Snart kommer Emelie hit och dricker kaffe och tjötar skit, det var allt för längesen!
Hoppas ni haft det bra i början av den här veckan och att den blir ännu bättre !
Kan inte garantera att jag kommer skriva varje dag ett tag framöver, ibland är det tråkigare att skriva och ibland är det skit kul. :)

Tungt

Hela den där grejen har bara blivit värre även om jag trodde att det skulle bli bättre med tiden.
Upptäckte precis att allt med dig och mig är borta, foton, taggar, allt. Inte från min sida, men din. Jag visste att saker och ting skulle ta tid, eller att det aldrig mer skulle bli det samma. Men jag trodde aldrig någon av oss skulle bli kapabla till att bara radera saker. Jag klandrar dig inte för någonting, för det har jag ingen anledning till. Jag vill bara veta varför. Jag vill bara veta hur vi helt plötsligt kan stå här.
Jag hoppas varje dag på att du ska vara beredd, jag är alltid lika full med hopp.
Jag har sagt förlåt så många gånger, har insett mitt fel och försökt förklara.
Usch, det gör så ont. Bränner i hela mig.
Jag är inte beredd att gå vidare, men så länge du mår bra på det sättet så får jag ha full hänsyn.
Har blivit tillsagd att inte ha något sånt här på bloggen och jag ber om ursäkt redan nu, jag ville bara du skulle veta.
Jag hatar mig själv för att jag har gjort dig besviken. Man inser inte hur mycket man älskar något innan man förlorat det.
Det blev så dumt allting.
Gör vad som helst just nu, kan spamma hela världen med att jag är en fet idiot. vad som helst...

That´s the way it is.

Söndag som kommer bestå av massor med plugg, ska även förbereda inför APU:n som börjar imorgon.
Ni kommer hitta mig på apoteket hjärtat som är på commerce, kanske inte den roligaste platsen men ;)
Dagens:

Underbar kväll!

Fin lördag tillsammans med fina flickor, Sara, Johanna och Melinda. Blev bastu, massor med tjat, lägga ansiktsmask och äta morötter och gurka med dipp. Älskar att bara vara vi tjejer, som en fet jävla orgasm, för ni gör mig as lycklig!
Mobilbild ftw!
Pussokram !

Lördag förmiddag.

Nu är jag hemma hos mamma, kom hit för någon timme sedan och fy farao vad härligt väder det är!
Sitter nere i köket med familjen. Mamma och hennes kompis Kalle sitter och provar parfymer, får hoppas att jag lyckas få 2 kunder till ;)
Idag ska jag och melinda iväg på tjejkväll hos sara, ska peta på oss lite ansiktsmasker och sånt där, hur trevligt som helst!
Bion igår var jätte bra, dock var inte Anders lika imponerad, han hade hellre tittat på den där cp filmen..
Haha, får väl ladda ner den och ha myskväll en dag :)
Känner på mig att det här blir en riktigt bra helg! :)
pussokram

Då var det Fredag igen!

Skönt att bara ha matte prov och sen få dra hem! Vaknade upp brevid min sötnos igen, alltid lika mysigt! Dock blir man som sagt hur trött som helst när man sovit med honom, han går upp ungefär vid 6 och sen väcker han mig halv 7, kan ju alltid tvinga honom att väcka mig med kaffe! ;)
hur som helst slänger jag på en film när jag kommer hem, ska knapra lite godis (om det finns kvar efter kakan och tessan;) sen ska jag sova en stund innan jag gör mig iordning för bion. Ringde min låtsas farfar igår bad honom fixa biljetter till mig och Anders. Ska kolla på min låtasafru! :)
Får se om det är något att ha!
Pussokram!

Plugg med Lina!

Nu sitter jag och Evelina hemma hos mig, vi har börjat med att plugga ihop varje Torsdag (Duktiga flickor), så nu är det kaffe, godis och matteboken i högsta hugg!

Jag borde inte.

Fan dumma jävla mig, varför var jag så korkad och kollade gammal skit för?
Blir helt frustrerad nu, känner mig som en i mängden och blir allmänt jävla nojjig.
För om det inte hade varit jag så hade det varit någon annan, right?
Fittknull.

Torsdag, tjugo över tio.

Har precis varit på studiebesök i brandstationen, så jävla störande att vara sådär övertrött vid såna tillfällen, satt och försökte hålla ögonen öppna typ! Fast det var roligt att släcka brand, faktiskt ;)
Hur som helst, vaknade upp bredvid Anders idag, har sovit jätte gott bortsett från lite drömmar som börjar komma tillbaka osvosv, men är ändå världens tröttaste brud, blir alltid så när jag sover med honom! :(
Idag ska jag förhoppningsvis träffa sara efter skolan och ge henne presenten :) Sen följer Evelina med mig hem, vi ska plugga hela dagen, så det får bli till att dra till affären och köpa cola och godis tycker jaaaak :)
Pössokram!

Onsdag morgon

God morgon läsare! Vaknade ännu en gång ensam, usch usch, därför sover jag hos Anders inatt :)
Vaknade iaf på rätt sida, älskar verkligen att vakna självmant några minuter innan klockan ringer <3 Dock är jag dötrött nu, fast får skylla mig själv när jag inte lägger mig i tid :)
Slutar kvart över tre idag om jag inte minns fel, sen ska jag dra ut på stan och hitta en lämplig present till Sara. Har skit grymma idéer men vet inte om hon kommer gilla det, får visa sen :)
Nu är det dax för engelska, pussokram!

Grattis till världens finaste brud!

Idag är ingen vanlig dag för världens bästa Sara Torgin fyller 17! Hade turen att möta henne på rese när jag skulle hem från skolan så jag drog med bruden hem till mig och bjöd på kaffe och chips, haha! :)
Nä men massa pussar på en äkta vän, du är hon med stort H!
Heart <3

Felsms!

Har precis varit ute och gått promenad med min finis, hur mysigt som helst! Sitter och kollar igenom "Felsms.com" och plockade ut ett par favoriter. Helt jävla sjukt vad fel det kan bli ibland och jag har egna erfarenheter om hur jävla mycket man skäms xD
here it is ;)
Obetalbart <3

Too good to be true.

Har varit hemma från skolan idag, städat, duschat och pluggat. Ganska seg dag med andra ord.
Men det blev det ändring på ganska fort! När Anders hade slutat jobbet ringer han och säger att vi ska ses en stund. "jaja" tänkte jag, sen ringer han igen och säger "Ut om två minuter, hejdå!" Väntar dom där två minutrarna och trippar sedan ut för att kliva in i bilen och växla några ord.
Hade verkligen inte förväntat mig någonting, Men hur jävla underbar kan man bli?
Här har vi resultatet ;)
Tre röda rosor, fy sjutton vilken underbar kille!!
Du gör mig helt kär och galen <3
Så ni kan ju bara gissa vem som går runt med ett leende upp till öronen! (a)

Sunday bloody sunday.

Spenderar kvällen med plugg först och främst, sen ska jag ut med hunden och dra med kameran för lite fotning.
Sen ska jag tända ljus, lägga mig i sängen och drömma mig bort. <3
Pappa har börjat ligga ute på jobbet igen så han åkte vid nio imorse, tycker inte om att ha honom över 100 mil bort, vill ha min lilla papsi nära juu! Blev väckt av styvmamman för att krama pappa hejdå. haha, jävla pappagris jag är :(
Hoppas alla haft en livligare helg än mig iaf, håller ett leende för eran skull ;)
Längesen jag la upp ett inlägg i "selfcare", vet dock inte om det är så uppskattat från eran sida? Men ska slänga upp ett om avslappning och sånt snart tänkte jag :)
Dagens:
Fastnade väl mest på texten, för Sverige har ju ballat ur enligt mig.
Just det! Ni vet att jag hade problem med att lägga upp youtube länkar för ett tag sedan? Skickade frågan till blogg.se och fick ett svar. Har sett några bloggar som fortfarande har problem och här har ni svaret! :)
Om ni inte ser så ska den understa rutan "Använd gammal inbäddningskod" kryssas i istället. Sen kopierar ni som vanligt koden och bäddar in på bloggen :)
Ciao!

Lördag utan utgång (Igen)

Vill verkligen ut och festa, behöver komma iväg, ta ett par groggar och höja ribban med härligt folk.
Hela den här dagen har känts cepe, folk från pappas sida firar gustav idag. Har varit god mat o.s.v vilket aldrig är fel. Sov dock ganska länge så har bara känt mig seg.
Tankarna har flödat ovanligt mycket också, alltså har humöret gått upp och ned. Skulle var gött om saker och ting bara kunde lösa sig, speciellt skolan.
Äh fy fan, VILL VERKLIGEN UT!!! Blir helt jävla knäpp, så längesen nu att jag nästan glömt hur gött det är (haha)..
Fan vad underbart det ser ut. Förutom att man ser in i min näsa dårå men :)
Pössokram

It´s friday, im in love.

Hej, hallå och tja. Helg igen, hur gött som helst, ska sova sönder mig!
Idag har jag varit i skolan - blivit hämtad av min far - Packat väskor - dratt till fkp - sovit - kollat BB med nattapatta -och nu sitter jag i skype med Anders, en helt okej dag.
Har funderat mycket idag på vad jag ska göra med mitt liv, vill gå klart utbildningen, kanske jobba som spateraput i ett par år och sedan vidareutbilda mig till sjukgymnast. Dock ser jag det här som en ganska lång process, även om jag inte kan avgöra det nu så är jag rädd att jag inte kommer orka. Varför kan man inte bara bestämma sig för att bli en sak så blir man det?
Bara tro och hoppas på framtiden antar jag. Ska iallafall prata med min far och se om vi kan kika på en lägenhet åt mig, orkar verkligen inte åka runt så mycket som jag gör. Sen var ju planen från början att jag skulle få något eget. Men men, man vet aldrig hur det blir! :)
Helgen kommer spenderas framför datorn, med nattapatta och plugga en del.
Påminnelse till mig själv:
- Medicinprov, måndag
- Data och etik prov, tisdag.
Pussokram

Bad update.

Har varit kass på att skriva det sista, har blivit otroligt lat av mig, det får bli ändring!
Hur som haver är det Torsdag, hur skönt som helst att det är fredag imorgon, då det förmodligen blir bio med Anders och sen vidare till Falköping.
Har inga större planer på dagen idag, ska ha utveckligsamtal och sen drar jag med Evelina hem och pluggar. När jag kommer hem ikväll ska jag låta den trötta Alicia ta över, så ska jag sova som en gud. Vaknade upp hos Anders idag också, ont i nacken och grejer, så jag måste sovit ganska konstigt.
Har medicin just nu och ska egentligen öva till provet som är på Måndag, men eftersom jag sitter här och skriver får jag inte speciellt mycket gjort ;)
Hoppas ni alla får en grym Torsdag!
Pussokram.

Helt jävla raderat, sjukt!

Nu blir det plugg, kaffe och cigg hela natten, har ett stort prov imorgon som jag helst vill klara.
Orkar inte skriva något längre inlägg precis, kanske inatt ;)
Pussokram!

Monday morning.

Sitter på medicin lektionen och möglar, ska repetera till ett prov men känner mig lite för slö i kroppen för sådant...
jag och Evelina ska hålla våran idrotts lektion idag, får hoppas att det blir bra :)
Är så himla sugen på att dra och äta nu, behöver laddas upp med ny energi. Om jag inte sagt det förut så äter ju vi på restaurang med skolan nu för tiden, vi har fått riktigt grym mat och jag hoppas vi blir kvar där ;)
Det är bra skit! :)
Drar som sagt och har möte med min prao plats idag, sist jag var där fick jag reda på att min handledare är finsk. Som ni kanske vet är jag ju jag hörselskadad. Ni hör ju själva.. En hörselskadad och en finne går inte ihop. Tror jag ska räkna hur många gånger säger "Va?" under dom två veckorna jag är där ;)
På tal om hörselskadan ska jag in till sjukhuset i slutet av mars, kommer få veta om jag får operera mig igen och dessutom ska jag skaffa hörapparat.. Jävla pansionärsvarning :( Men det är ju för mitt eget bästa och det ska faktiskt bli gött att få höra som en normal människa.
Det finns tre saker jag tackar min hörselskada för
1. Jag slipper höra saker jag inte vill höra
2. har precis fått en jävla massa pengar som ersättning. Detta har mamma satt in på ett konto så jag kan ha det när jag flyttar, sweet.
3. Folk kan skratta åt mig utan att jag behöver dra ett skämt. Då menar jag att dom skrattar åt situationen när jag sagt "va?" typ 50 ggr :)
Får se om jag hittar en liten jävla manick att pilla in, vill ju helst inte att det syns över huvudetaget.
Nog om mitt handikapp! Vill fortfarande göra något med mitt hår, är så sjukt sugen på det men vet verkligen inte vad. Behöver massa hjälp !
Därmed ska jag plugga, puss och kram och hej!

Jag vill ha sommar!!

Är tillbaka i skövde efter en helg i flistad. Blev ingen tjejkväll vilket är skit trökigt, hade sett fram emot det ! Men antar att det får bli en annan gång. Så istället för dom planerna drog jag ut i stallet för ett prova rida, har inte suttit på en hästrygg på evigheter. Eftersom mamma har börjat sätta igång Harry igen så var han helt underbar att rida, precis som jag minns honom! Har fått en gnutta lust att börja åka ut igen och rida, men är rädd att trötta som jag gjorde sist. Kanske borde jag lägga energin på skolan? Har dock bestämt mig för att rida en del i sommar, massa träning och njutning på köpet, underbart!
Fick hem lite grejer från LR i fredags, dags för lite jobb, ska bli gött som attans. Är ni sugna på ny parfym, nytt smink eller annat smått och gott så kommer ni till mig och inte kicks i framtiden ;)
Drar och har möte med min prao plats imorgon, sen vidare till falköping och träffar min brutta. Kommer bli en rivstart på en ny vecka, härligt!
Dagens:
Och sen självklart anders, men han blir nog årets höjdpunkt. Haha, vilken kille <3
God natt!
Oh just det! Hela helgen har jag lyssnat på en låt som jag totalt glömt bort, den är gammal som gatan, men helt awesome, hennes röst, MUMMA <3

Fredag hela veckan!

Fredag, äntligen! Vaknade upp bredvid Anders, tredje dagen i rad så det kommer bli konstigt att inte göra det under hela helgen :c Vi var helt döda när vi vaknade, jag som hatar att snooza gjorde dock det ändå när anders tryckte på snoozning 3 gånger, haha !
Idag fyller min bror 19, känns konstigt, han är fortfarande den där irriterande 10-åringen för mig ;)
Hur som helst, ett STORT grattis till min kära bror! :)
Blir kalas och lite sånt ikväll hemma hos mamma, sen på lördag kör jag tjejkväll :)
Eftersom jag inte bloggade igår får jag skriva lite kort idag. Först i skolan var jag bara trött för det mesta, vi vaxade Evelinas ben på matrasten, vilket fick mig lite piggare ;) Haha, blev lite rolig situation får jag lova !
Sen på sista lektionen fick vi uppdrag att göra en skylt om att man måste ta av sig skorna här på skolan.
Den första vi gjorde blev såhär:
Våran lilla lärare var dock inte nöjd med resultatet och bad oss göra en med lite "snällare" text...
Men det här dög tydligen inte heller :(
Fast själv tycker jag det blev asbra ;)
Bloggar ikväll igen,
Pussokram!

Rubrik!

Tisdag, som vanligt blir det massa spa ämnen, dock inget praktiskt som det brukar bli på Tisdagar utan bara teori, inte min grej! Men det får lov att funka.
Efter skolan ska jag vänta på Anders, efter jobbet kommer han in till stan för vi ska shoppa, han tyckte inte min pim´s-idé var lika bra som att springa runt i affärer ;)
Efter det vet jag inte riktigt vart jag tar vägen, antingen följer jag med honom hem och så, eller så bär det av hem till mig för en sked pluggning som verkligen behövs.
Bloggar senare sen!
Pussokram!

RSS 2.0