WISH YOU WERE HERE.

Är hemma i ljuva falköping och ska få sova i min egen säng i natt, med Natalie :$
Har varit hos tandläkaren idag och lagat en tand, det var mindre bekvämt får jag lov att påpeka! Men nu är det ordnat och jag är lycklig!
Börjar klockan ett imorgon, fy fasiken så gottigt :)
Sitter i sängen och njuter av lite musik samt världens grymmaste systers närvaro :))
Stort grattis till philip också som fått sitt körkort! :)
Pussokram vavava!

TIRED.

Jag och Evelina då ;PpPPpPPPppPPP

I SOLD MY SOUL TO ROCK N' ROLL.

Bra musik i lurarna, väntar på att maten ska bli klar och sen blir det "parlamentet" för hela slanten!
Vill köpa chips också, brb ska fjäska för brorsan!


TWISTED.

Halloj! Sammanfattar min matfestival-helg som helt okej, kändes som att allt gick för fort men med trevligt sällskap är jag nöjd och belåten med en lite mer skadad lever efter alkohol ;)
Tackar också världens mysigaste kille för att han gör mitt liv lite mer värt att leva :)
Är hemkommen från Johanna, så mysigt att spendera lite tid med henne vilket allt för sällan förekommer! Gjorde kladdkaka som blev lite bränd då vi glömde den i ugnen, haha! Kikade på "Svärdet i stenen", den svenska versionen som jag inte sett på allt för många år. Vilka barndoms minnen! :)


Ful bild <3


Förövrigt mår jag väl sådär just nu, men sånt går alltid över och jag har inte tid med att tänka på skitsaker. Ett nytt år på skolan har ju börjat och jag är faktiskt lite taggad på att gå in för det :)
Ska nu krypa ner i sängen och sova som ett litet barn, ohoho vad göttigt!
God natt på er alla :)

I TRY TO MOVE ON, SO GET YOUR FUCKING ASS OUT OF MY WAY.

Redan Torsdag alltså? Helgalet vad tiden springer iväg! Hade pluskampen idag på skolan och vi kom faktiskt till semifinal, men tabbade oss på kubb mot SPA11:orna... Evelina kommer inte komma över det på flera dagar, poor little girl!
Kom hem efter skolan och var dödtrött, la mig på sängen och sov. Blev väckt av min bror som säger att han har fixat internetet på min stationära dator och då blev jag glad, faktiskt. Gick ut med hunden, kom in och bosatte mig här. Äntligen slipper jag den där skit macen när jag sitter här hemma! :)
Klockan är tio i tre och resten av dagen ska jag bara det lugnt, kanske vara med Robert en sväng men annars ska jag slappa, äta choklad och bli tjock <3
Slänger upp lite bilder från kusten när vi var där med famillia :)





Doppade mig faktiskt i havet, jag som är sveriges största badkruka!


Vill tillbaka! :)

EFTER REGNET KOMMER SOLSKEN.

Halli hallå! Har märkt att jag tappat läsare så in i bomben. Men får hoppas att ni kommer tillbaka nu när jag dragit igång igen :)
Var som sagt i Uddevalla idag och kikade på lägenheten som natalie är lite sugen på att hyra. Den var riktigt fin och nu håller vi tummarna för att hon får den! :)
Dagen har varit riktigt bra men nu ikväll fick jag ett sånt där gråtanfall man kan få ibland när man börjar tänka för mycket så därav tänker jag sätta mig med boken i högsta hugg och läsa några sidor så jag kan somna gött sen :)
Nepp, inga bilder idag inte! Så tråkig är jag ;) Men see yah tomorrow, puss och sånt där äckligt :)

HIT ME HARD.

Hej kära vänner! Skolan har dragit igång vilket betyder att min blogg kommer göra samma sak. Den sparkas igång med en liten update och efterlängtade cambilder! Haha, nej usch, nu kommer dom igen. Men oroa er inte, det är bara tillfälligt tills vi fått igång internet på min stationära dator, då kommer ni endast få fräscha systemkamera bilder (Om man nu säger så?). Bortsett från de dagar jag får för mig att sätta mig i skolan framför camen med någon sköning (Evelina förmodligen)
Idag har jag varit i väring efter skolan och umgåtts med sara och johanna, det är mina flickor det (L) Kom sedan hem, duschade, käkade och nyss var jag ute med hunden och tog en cigg med Alexander. Som jag sa till honom så smakar ciggen alltid godare med trevligt sällskap! :)
Avslutar en bra dag med att läsa världens grymmaste bok: Håkan nesser "Människa utan hund", varmt rekommenderad! :)
Imorgon börjar jag klockan nio, men drar med tåget mot uddevalla halv elva för att vara moraliskt stöd när Natalie ska kika på lägenhet.
Köpte mig en skitsnygg tunnel till örat igår också, nomnom!
Och för er som inte träffat mig så är mitt hår typ svart nu, haha jävla emo jag är. Nä men usch vad jag trivs i mörkt hår, känns mer som mig liksom! :)
Hoppas alla har det gött!
Pössokram!

Dear blog...

Hejsan hoppsan! En kort uppdatering ska jag ge er var tanken :)
Sommarlovet närmar sig sitt slut och jag har lite jobb kvar, vilket innebär att jag i stortsett inte är ledig mer nu. Usch :(
Har inte skrivit ett skit om peace and love förresten och det var ändå längesen vi var där nu. Måste säga att det är det roligaste jag vart med om på hur länge som helst! Vi har redan börjat ladda inför nästa år som ska bli dubbelt så bra ;)
Vi söker även folk som kan tänka sig följa med, ju fler destu bättre ! :)
Har varit ett relativt lyckat sommarlov, hade dock önskat att jag hade låtit bli den där delen med att sova bort dagarna, det är fan inte värt det :( Har inte saknat skolan för 5 öre bortsett från klassen som har sveriges bästa brudar !
Nog talat om skolstart osv. Tänkte puttra ner min kommande vecka lite snabbt som ett schema till mig själv :)
Mån: Åka in till skövde, köpa lite gott tilltugg. Sedan vidare till väring för film och mys med Johanna. På kvällen åker jag till syster.
Tis: Jobb mellan 06:30 - 16.30. (Fixa hilmas rum, sitta barnvakt och städa) Inga planer inför kvällen.
Ons: Jobb mellan 08:00 - 16:30. (storstädning samt barnvakt) på kvällen måste jag börja läsa medicin.
Tors: Jobb mellan 08:00 - 16:30 (Kolla så allt är rent och snyggt, tvätta det sista osv.) Får även min hörapparat denna juvliga dag! :) Sover sedan i skövde.
Fre: Åker till lidköping, blir bjuden på afterwork med buffé av kusin, sover sedan hos henne.
Lör: Åker till falköping, jag och pappa flyttar mina grejer till skövde igen.
Sön: Installera sig i skövde och ladda inför en seg skolstart!

När skolan börjar blir jag förhoppningsvis mer aktiv här igen, hade ju varit plus i kanten sådär ;)
pussokram!

RSS 2.0