MAN ÄR NOG ALLTID STAMPAD PÅ.

Sjuk igen då, woopidoo! Orkar inte ligga och rötna bort i sängen igen, så idag har jag ägnat mig åt nyttigheter, starka kryddor och en het dusch.
Egentlingen var det inte sjukdomen jag ville skriva om idag, jag ville skriva om mina ganska personliga tankegångar jag har när jag är hemma ensam (ni vet lika väl som jag att man liksom tänker lite för mycket när man är ensam hemma). Hejdade mig sedan eftersom jag inte driver någon form av emo-blogg, i min blogg ska det se ut som att jag lever världens mest fabulösa liv och att jag aldrig är ledsen eller nedstämd på något sätt, skämt o sido ! ;)
Men för att göra en lång histora kort och för att dessutom ge er "B" när jag redan börjat med "A" har jag liksom under en lång tid känt mig dålig, jag menar inte att jag är deprimerad och trycker ständigt ner mig själv. Jag menar att jag liksom inte har känt på en väldigt lång tid att jag har åstadkommit något, varit en bra vän, gjort skillnad, varit smart/snygg eller har en egenskap någon är tacksam över. Givetvis kan detta bero på svenskarna som är dåliga på komplimanger men jag känner mig lite "trampad" på, alltså att jag ofta får kommentarer för de gånger jag inte tänker tillräckligt långt än jämfört med de gånger jag faktiskt kommit fram till något riktigt bra. 
När jag började känna såhär såg jag till att komplimanger och berömelsen som kommer från min mun ska öka kolosalt, jag har kommit en liten bit på vägen och ska se till att bli ännu bättre för jag har så många i min omgivning som förtjänar det. Alla behöver dessutom få höra att dom är bra/sexiga/duktiga/smarta, annars kan även den bästa sig som ett vrak!
 
Nu ska jag däremot komma på lite andra tankar och slänga på en film eller serie, det är ju faktiskt den bästa kuren mot sjukdommar, inte sant? ;)

A CUP OF COFFE IN THE MORNING.

Hej på er! Ska försöka att inte vara en sådan gnällspik jag var sist jag skrev.
Sitter just nu och förbereder mig för skolan, ska endast ha ett prov idag och sedan åker jag och Denice ut till stallet, längtar som attan!!
Igår hämtade vi våran katt borta i vårgårda och första natten är genomförd, är sjukt förvånad över hur lugn och mysig har var under hela natten. Minns att jag vaknade en vända vid tre-tiden och då ligger han tätt intill Patrik och spinner som bara den, mina fina pojkar <3

IRRITERAD

Är ganska trött på min skola vid det här laget så jag kände att lite "avskrivning" var behövligt!
För att utomstående ska förstå en aning berättar jag lite bakgrund, väldigt kortfattat dock.
När vi (klassen) sökte till plusgymnasiet verkade allt vara som en liten dans på rosor, vi skulle bli utbildade till dittan och dattan och att hitta ett arbete när vi var klara skulle inte vara ett problem. Vem tycker inte detta låter som en helt underbar grej när man är skoltrött och inte vill plugga vidare?
 
Hur som haver började vi läsa massa olika kurser, super bra att ha i bagaget och framför allt för att man ska kunna bli något. Jag tror att det var i slutet av tvåan vi började ifrågesätta lite smått vad det var vi egentligen skulle bli, då inga klara besked gavs ifrågasatte vi ännu mer i första terminen av trean... Nu har startskottet gått på våran sista termin och vi vet fortfarande inte exakt vad vi blir. Jag känner mig liksom lite lurad och är orolig för vad jag ska göra när jag väl har tagit studenten. Jag kan ju inte direkt komma till arbetsförmedlingen och inte veta vad jag är utbildad till? 
 
Jag kan förstå att det är rörigt när en ny skola öppnar, men ska det verkligen behöva påverka oss som sökt linjen såhär mycket? Skärpning plusgymnasiet, låt inte de andra eleverna drabbas av samma sak!

TIRED & TIRED.

Hejsan!
Tisdagen är här igen och jag tar det lugnt just nu på morgonen innan det är dags att sticka till bussen. Aldrig fel att få en stund för sig själv så att man hinner ladda upp och få en gnutta motivation!
 
På Torsdag hämtar vi våran kissemisse, vi har redan hunnit köpa massor av saker till honom och något säger mig att vi kommer behandla honom som en bebis. Haha!
 
Hoppas alla har det fint ute i kylan, jag ska göra ett tappert försök att hålla värmen! ;)

YOU NEVER KNOW HOW THE SONG IS GOING TO END.

Hej på er! 
Det är äntligen Fredag, ska bli så jäkla skönt med helg igen, veckorna känns allt för långa!
Sitter just nu och laddar upp inför skolan och stallet och patrik är precis påväg ut genom dörren för att jobba. 
Imorgon ska vi åka tillsammans med Mattias och Jennie till skara för att kika på "campa i klaveret", lär bli idiotiskt trevligt! 
Nä nu måste jag kila, ska ta bilen till skolan idag så det är dags att springa ut och sätta på den! 
Puss, eller vad fasiken man säger :)

MISS LI & A CUP OF TEA.

Hej på er!
Lördageftermiddag har dragit över Sverige och Patrik jobbar. Därmed spenderar jag kvallitets tid med mig själv och dricker the med Miss Li på hög volym. Hade egentligen velat dra igång och baka något riktigt mumsigt men margarinet är slut och hur begränsad blir man inte då?
Min kära far ringde precis och bjöd hem oss på en kopp kaffe, han räddade kvällen!
Kom på förut att jag inte lagt upp några bilder på nya sovrummet och gaderoben, så jag tänkte bland annat se till att visa er hur det blev!
Just nu:
Sovrummet (mobilskitbild), som snart ska fyllas med möbler:
 
Garderoben som faktiskt har börjat fyllas, jag kunde inte låta bli ;) Jag måste börja använda min systemkamera igen, bilderna är rena rama fjaskot!
Har inte visat mina nya skönheter som befinner sig i garderoben, men såhär fina är dom:
 

INKOGNITO.

Har varit en sjukling hela dagen och lär förbli det imorgon också, börjar bli ganska trött på att vara sjuk så får väl börja äta/dricka något som stärker immunförsvaret. 
Sitter och kikar på Inkognito nu, det behövs eftersom jag flyttat upp det mesta till den nya gaderoben.
På fredag hoppas jag på att vara frisk så jag kan sticka till skolan och stallet för att fortsätta pyssla med Wibla som förhoppningsvis ska ridas in under mitt komando. :)
Hoppas alla har det fint!
 
Ny favorit <3

2013

Uppehåll, ett sådant jag har en liten tendens att trycka in här på bloggen med jämna mellanrum. 
Mitt jullov har varit kanon, hade en fantastisk jul med mina underbara syskon och en lugn nyår i huset jag växte upp i. Golvet i vårat nya sovrum är lagt och min walk-in cloeset börjar bli som jag vill ha den (bästa rummet!). 
Vecka fyra får jag och Patrik en liten kissemisse, ska bli skönt med lite mer liv i huset, kan bli riktigt ensamt när patrik är på jobbet!
Ni får nöja er med endast tre bilder då jag inte varit så jätte flitig med kameran. ;)
Fick en kakburk och härliga muffinsformer av bästa Natalie!<3
Sötaste systerdottern fick en ny väst av kakan och tessan, med kakans keps blev outfiten fullbordad!
Nyår, meningen var att detta skulle bli en söt bild på mig och min karl, men han är lite för klen för blixten, haha!

RSS 2.0