UPPESITTARNATT.

Efter en lång dag (med oväntade händelser) i skolan och en fika på stan kom jag hem till en underbar sambo som gjorde tacos undertiden som jag tog igen mig på soffan (latmask som man är). Har hela tiden vetat att jag har prov i psykologi imorgon men ändå har inget plugg blivit av, det är så himla typiskt! Det blir till att sitta uppe ett par timmar till och läsa igenom anteckningar och plugga utifrån instuderingsfrågor. Varför blir det alltid att man läser på kvällen innan? 
Får sätta i musik i öronen och köra på helt enkelt!
 
Klassiker <3

MY HEART TOLD MY HAND, THIS TIME, NO.

En aning dåligt uppdaterat här må jag påpeka! 
Inte mycket har hänt dock, klarade teoriprovet förra veckan och nu återstår uppköringen innan det efterlängtade körkortet befinner sig i min hand! :) Ska bli otroligt skönt att kunna sätta sig bakom ratten och på egen hand ta mig dit jag vill. :) 
Förövrigt har vi äntligen börjat måla övervåningen, det blir latte-inspirerade väggar och vitt snetak, längtar efter att få se resultatet och börja spendera nätterna i ett nytt sovrum! 
Imorgon ska jag fika med Emelie, det ver inte igår vi skvallrade över en kaffe, det är dags nu alltså! :) På Onsdag ska jag basta i väring med tjejorna, en liten ta-hand-om-sig-själv-kväll är det som gäller med gott tilltug och kanske en mysig ansiktsmask. 
Funderade på om jag skulle bege mig upp och måla en sväng, Patrik har inte slutat jobba än, behöver fördriva tiden! ;)
 
Underbar låt som spelas i mitt huvud gång på gång.

JAG HAR ALDRIG RIKTIGT BRYTT MIG, TILLS NU.

Hej hopp! Då var den ljuvliga måndagen här igen och jag är extremt trött. Behöver egentligen inte vara i skolan såhär tidigt men har ju lite diverse ämnen att läsa upp så det är nog lika bra att vara här i god tid. ;) Funderar dock starkt på att lägga mig här på bänken och slockna en stund, mina ögon vill inte hålla sig öppna! 
Får hoppas att det blir bättre när jag fått i mig lite frukost, tänkte skämma bort mig själv med att köpa frukost idag faktiskt ;)
Skriver väl något mer trevligt senare sen, hejsvejs! :)

LÖRDAG.

Ligger i sängen och drar oss, överväger att äta lite frukost och få något gjort, men inte riiiktigt än. ;)
Idag ska vi ut och åka lite, till våra familjer för att hälsa på och ikväll blir det bilträff borta i skara. 
Skriver senare ! :)
Patrik är tjock också <3

MY LOVE TO THE OLD.

Har varit lite dålig med uppdateringen här men har haft lite annat fix och trix för mig! 
Har lite bilder jag ska slänge upp här, igår var jag hos Sara en sväng och borta i deras andra hus (som dom håller på att göra iordning) har de hittat gamla tidningar som stt i väggarna, så det lästes flitigt om tidigt 1900-tal! Trots att man hade lite svårt att förstå var det ändå intressant! :)
Det mesta som stod handlade om kriget, men jag hittade även lite reklam! ;)
Vill även visa lite fina ting som pryder mitt kök. :)
Förvaringsburkar, min enorma kärlek till de med lite äldre look är oändlig. Skulle kunna köpa i överflöd!
En plåt med härligt coca-cola tryck, köptes på elima!
Sedan min lilla kanna som jag fått av mormor, ska efterforska lite vart den kommer ifrån. Hittade även gamla koppar som patrik hade när jag flyttade in här, självklart ska dessa stå framme istället för att damma igen! :)

BACK TO REALITY.

Börjar känna mig på bättringsväg efter ett par besök hor farbror doktor. Förmodligen har denna fruktansvärda huvudvärk, halsont och öronsmärta berott på att jag spänner käken för mycket. Vet inte om jag nämnt det tidigare med Patrik har under en period klagat på att jag verkligen gnisslar tänder som en galning när jag sover. Han som sover väldigt tungt vaknar av oväsnet och förmodligen beror allt på det. Fick rådet att skaffa en bettskena och att börja slappna av mer (under stress och påfrestningar spänner man ofta käken). Lite roligt att allt förmodligen berodde på det! 
Efter besöket på kss idag bestämde jag mig för att tacka mamma och Jan för att de gett mig skjuts osv, därför bjöd jag dom på varsin räkmacka och kaffe till det på wästgöta-bagarn, det satt otroligt fint i magen! :) 
Kunde inte låta bli att kika runt i den lilla butiken, och ni känner ju mig.. jag lyckas ofta hitta något jag vill ha så jag kom hem med chokladbollar till Patrik och hallonsaft till mig!
Nu skall jag däremot sätta mig på skype med Evelina och planera lite projektarbete!

I LOVE TO BE LOVED BY YOU.

Söndag, redan?! Jag har gått och blivit riktigt sjuk, så planerna på att se Björn Rosenström fick ställas in (med sorg i hjärtat). Jag som har problem med öronen måste under alla situationer ta öron-ont på blodigt allvar, man vet aldrig om man göra en ny operation eller om det inte är alls så farligt. Ska förmodligen in till sjukhuset imorgon  och dubbelkolla så allt ser bra ut. Har förövrigt ordentligt ont i halsen och är febrig, inget vidare! 
Under de sjuka dagarna är det Desperate housewives som gäller, så himla bra serie! Är helt galen i karaktären "Bree", gammaldags hemmafru har sin charm! ;)

SHOPPING.

På håltimman idag passade jag och Evelina på att springa runt i lite affärer och shoppa. Hade verkligen ingen bra shoppingdag idag, kan nästan säga att vi var inne i varenda butik som finns i commerce området men hittade nästan inget som föll mig i smaken. När jag sedan bestämde mig för att köpa smycken på guldfynd och göra ett par inpuls köp på H&M kom jag hem med detta!
Enkelt och stilrent!
Spetsklänning, sitter som smäck!
 
Armband och halsband från Guldfynd köpte även enkla örhängen som är kromfärgade.
Måste även få visa hur tjusig säng vi har! Köpte nämligen nya sängkläder här om dagen och såhär fick det bli!
Härligt va? ;) 
 
 

ARE YOU DOING WELL?

Torsdag, jag börjar se ett slut på ännu en skol vecka (som förövrigt gått väldigt fort!). 
Ska bli skönt med helg även om jag har lite jobb på schemat, det är ju aldrig fel med helg! ;) På fredag ska jag ta tag i rummet på övervåningen, vi ska ju ordna nytt sovrum där men först ska det målas om och läggas nytt golv. Ska bli så skönt när det är klart, det kommer bli världens bästa sovrum! På lördag är det jobb hos syrran som gäller, hon ska ha ridläger och jag har uppgiften att ta hand om elverna genom att ge dom massage, min syster utnyttjar verkligen att jag läser SPA, det gillar vi! ;) På kvällen är det utgång på olstorp, Björn Rosenström spelar och det får vi inte missa! :) 
Jag skrev ju i ett annat inlägg att jag inte riktigt diggade att vara 18, med tanke på de ansvar man ska ta. Men bortsett från allt ansvar har jag märkt en stark fördel, jag som tidigare haft lite ekonomiskt svårt har nu helt plötsligt har det ordnat upp sig ordentligt. Jag får in både studiebridag och underhållsstöd och jag har även fått ansvaret för mina sparkonton. Självklart ska inte de sparade pengarna brännas bort, jag har gjort så att 90% av de sparade pengarna ligger i en fond som jag inte kan röra på 1år. De resterande 10% ligger i ett e-sparkonto jag kan röra hur jag vill, om jag tex vill köpa bil eller dylikt. Fördelen med att ha ett sparkonto jag kan röra hur jag vill är att jag kan "låna" pengar av mig själv vid tillfällen då jag i ett nödläge behöver pengar snabbt. 
Är oerhört nöjd över mina beslut jag gjort såhär långt som myndig, nu är det bara körkortet som fattas! :)
Mycket text blev det nu, men det är ju trevligt! ;)
Skriver senare sen. :)

JUST ANOTHER DAY.

Onsdag, dags att dra sig mot skolan!

PHOTOS.

Måste ju slänga upp ett par bilder från matfestivalen! Har dock bara från fredagen, vi träffade på en kille som heter Sonny, både jag och Evelina har bytt ett par ord med honom på fb angående fotografering. Han var med oss en sväng på kvällen och knäppte ett par bilder. Har hämtat samtliga från hans facebook: Foto Sonny
Börjar med ett par bilder när han är med!
Sedan har vi mig och Evelina. :)
Se sådär ja!
 

TAKING BACK SUNDAY.

Halloj! Då var det söndag igen och veckan har passerat. Matfestivalen 2012 är över och hösten har knackat på dörren. Jag kan få påstå att matfestivalen som 18-åring är mycket roligare än att vara yngre, det är så sjukt mycket mer man kan göra osv. :)
Juste! Ni borde ju undra hur jag kan skriva på en söndag? Vi fick internet igår!! Helt galet gött att den friheten är tillbaka. :) 
Hur som haver, denna söndag spenderas med patriks familj, det är alltid lika mysigt. :) Sedan svänger vi förbi mamma ikväll för att hämta kantarellsoppa som hon har gjort, den är så himla god! 
Hade nu tänkt att lägga upp ett par bilder och hälsa hejdå men min dator är inte på min sida och därmed får jag bara säga hejdå!

RSS 2.0