End of holiday.

Lovet är slut, dock ligger jag ändå hemma idag med urinvägsinfektion (Jävla typiskt.) Är precis dötrött eftersom Natalie har sovit här inatt och min säng är ta mig fan minimal. Hon ska vara här hela veckan eftersom hon har APU på elins esplanad, DinSko tror jag hon skulle vara på. Har varit en riktigt fartfylld helg måste jag säga! alkoholen har satt sina spår, känns i hela kroppen, haha!
Tackar alla för ett super bra lov iallafall! :)

When everything comes around

Har inte skrivit speciellt flitigt på sista tiden, lite dåligt gjort av mig sådär ;) Har haft ett fantastiskt lov med helt underbara människor, så himla skönt att bara kunna köra sitt race i en vecka utan några korkade tider att passa ;)
Just nu sitter jag ute på altanen hos min kära mor, kan lova er att det känns i hela kroppen att man har druckit en slatt för mycket igår.. haha! Sitter som sagt här i det fina vädret och inväntar lite folk som det ska grillas tillsammans med. Kommer bli ett bra avslut på lovet, för sen är det nya tag! Inte långt kvar i skolan nu, hur skönt som helst!!
Kan man säga att sommaren är här? Det tycker jag iallafall!

Dedär med att chatta med grabbar...

Brudar, visst har ni alla varit med om att en kille skriver till er, han ser hyfsat bra ut och man tänker " Jo men han kan vara trevlig att snacka med." Och därmed ger man ut sin msn. Till en början får man frågor som "vad gör du?", "läget?" och ja, ni fattar. Sen går som vidare och kanske frågar vart man bor, hur gammal man är och vad man går för utbildning. Man tänker då att den här killen faktiskt är helt okej trots allt. Sen kommer man till den delen då dom vill att man ska visa i cam. Helt utan förvarning börjar dom tjata om att se oss i underkläder eller ge dom en liten "show". Asså jag blir så jääävla förbannad! Det här händer mig kanske 5 gånger dagligen, vad beror det på eller? Vissa går rakt på sak och andra drar ut på det en aning för att kunna flirta in sig lite grann.
Det är helt jävla patetiskt. Får killarna för lite fitta nu för tiden eller är det brist på fräsha porrfilmer?
Gudars!

Måndag kväll

Har varit ett tungt slut på dagen kan väl säga, lär bli en låång natt.
Hoppas folket haft en skön dag i det fina vädret, får hoppas det fortsätter med strålande solsken. Fick mycket gjort med pluggandet idag, men har lite lite kvar (Uhh..)
Imorgon kommer johanna vid 11, blir hur mys som helst ju :)
Pussokram.

Laddar inför en bra vecka!

Sovit som en gud här bredvid first, vaknade verkligen på rätt sida och nu är det dax att ta tag i massa plugg! Kommer bli gött att känna att man är klar med precis allt när dagen är över!
Blir en fullspeckad vecka, speciellt de närmsta tre dagarna.
Idag: Plugg, åka till skövde och börja röja upp i rummet.
Tisdag: Bli klar med rummet, vara med Jessica och johanna. på kvällen kommer Evelina och sover över, ska tydligen mixtra lite med hennes hår också, vem vet, mitt också kanske? ;)
Onsdag: Först massa fix på förmiddagen, måste gå igenom och organisera lite grejer. Sen vidare till Falköping och ta en fika med Amanda Palmér. Sen hem till min efterlängtade brud Natalie och bara ha det bra.
Förhoppningsvis fylls veckan på yttligare, vill ha MASSOR att göra, så kommer jag känna mig fullbordad på Söndag ;)
Sommaren är påväg också, det är ju helt jävla underbart!!

Söndag kväll

Nu sitter jag hemma hos First och äter gurka med dipp. En cider i handen och datorn i högsta hugg! Har varit en bra dag/helg, dock riktigt dåligt uppdaterande vilket jag får ursäkta mig för!
Åt thaimat nyss också, älskar att vara här fan haha :D Så nu är jag ett par kilon fetare och lyckligare! Imorgon blir det en tallrik pluggande, ska bli klar med saker och ting en gång för alla nu :)
Skit gulliga och osminkade, det här är livet <3

Fredag!

Sista skoldagen och sen är det lov, det är ju helt jävla fantastiskt!! Kommer bli en bra Fredag känner jag, ska sitta hemma hos mamma och knäppa ett par cider med Tobbe, Finnen, Söder och Ida, komer verkligen bli grädde på moset efter en lång natt. Sen har jag saknat tobbe riktigt mycket, det var ju evigheter sedan jag träffade honom!
Hoppas alla får en mysig dag :)
Skriver ikväll eller imorgon !

Äntligen!

Det märks att det är vår, alla fina pojkar börjar krypa ur idet och visa upp sig lite grann. Helt jävla underbart att gå på stan nu ju ;) Nu väntar en efterlängtad sommar, KAN INTE BÄRJA MIG!
Peace and love nästa, efter det blir det massa grillfester, göteborg, stockholm och iår ska jag bannemig upp till strömsund och vara med Simon, nu har vi väntat i typ 3 år och jag har fortfarande inte satt min fot där, dum Alicia.
Idag blir det plugg med Evelina och First, massor som ska bli klart innan lovet!
Är på toppenhumör med tanke på att det börjar närma sig en riktigt bra årstid, dör av lycka!!!!
Massa pussar och kramar på svenska folket!

Onsdag, snart torsdag!

Halllooo! Har varit en lugn dag idag (äntligen), har bara varit i skolan och sen hem till skövde tillsammans med Evelina. Det var ju meningen att vi skulle plugga idag, vilket alltid går lika bra med den bruden vid sin sida ;) Men vi gör ett nytt försök imorgon!
Har varit ute precis och gått en sväng (fick lite ångest när jag käka pizza förut, typiskt mig...) Så nu funderar jag på att vara så pass duktig och skriva klart en av inlämningarna. Hade ju varit askalas att kunna stryka ett arbete från listan.
Hoppas alla haft en riktigt mysig dag, trots ganska tråkigt väder .
Pussar och kramar!

Natthumor!

Kolla vad en kille på min msn skrev nyss! HAHA, JAG TROR JAG TUPPAR AV
hej, jag heter kissie föresten, inte kezzie :)

sweet life.

Har varit en riktigt lugn måndag, stannade hemma från skolan idag, kände mig lite halvdan i halsen när jag vaknade. Har inte gjort ett jävla skit, bara suttit och glott och dom senaste två timmarna har jag klättrat på väggarna och inte vetat vart jag ska ta vägen riktigt!
Nog talat om trams, har som sagt haft en jätte bra helg, var i trollhättan med evelina. Grillade och drack med riktigt härligt folk, sjukt jävla underbart faktiskt. Det är starkt rekommenderat att dra iväg spontant över en helg och hitta på något, man färskar upp tankarna och får humöret på topp helt enkelt :) Många av er gör säkert detta då och då men jag är väldigt dålig på att hitta på något utanför hemstaden, men det ska bättras!
Här får ni ett par bilder från fotningen på evelina som jag lovade er också :)
Sådär ja! Jag blev nöjd iallafall, hade dock velat ta bilderna lite tidigare så man slipper anpassa sig till vart solen står.
Hoppas alla haft det gött idag iallafall.
Nu ska jag avsluta min kväll med ett samtal från en kär gammal vän!
Pussokram.

You can do everything.

Är hemma efter en sjukt jävla bra helg! Har inte kunnat blogga och hade ingen större ork när jag kom hem heller. Nu har dessutom klockan sprungit iväg så jag ska faktiskt lägga mig och sova. Men jag lovar att jag skriver imorgon om hur jag har haft det. Det ska även läggas upp bilder från när jag fotade evelina, lite smakprov sådär ;) så får vi se om någon mer lockas till att stå som modell, om ni inte förstått det så söker jag fortfarande folk som vill stå och se snygga ut på lite vår bilder. Dessa bilder ska användas till ett litet projekt jag har tänkt att genomföra iår :)
Har fått lite undrande sms och så det senaste, många undrar hur det går med kärleken så att säga. Jag och "min" fina lilla grabb tog beslutet att bara vara vänner, mer än så behöver jag inte säga men nu vet ni! :)
Hoppas alla haft en fantastisk kväll så får ni lite saftigare att läsa imorgon ! :)
Pussokram!

Duktig flicka!

Usch vad känner mig duktig när jag bloggar så mycket, får hoppas att ni uppskattar det :)
Nu är jag hemma, har humöret på topp och funderar på att ta damsugaren ett varv i lägenheten för att vara lite extra snäll mot brorsan och tessan ;)
Blev tillsagd från apoteket (där jag praoade) att jag skulle vara där direkt efter skolan idag. så jag trippar dit och vet ni vad? :D
Jag visste att jag skulle få en överraskning men när jag kikade vad jag fick så var det faktiskt mer än väntat...
Blev hur glad som helst och när jag läste omdömet kände jag mig stolt. Dom beskrev mig som "lättlärd" och "hon skötte arbetsuppgifterna mycket bra". Är skit nöjd! :D
En sjukt bra start på dagen har det varit, Så två tummar upp på det!
Pössokräm!

Helg, mumma!

Ska bli så skönt att få sova ut imorgon, för idag är jag verkligen inte pigg alls. Blir helt galen på att vara så jävla trött. Ska snart ha grammatik-prov i engelska, får verkligen hoppas att jag klarar mig. Haha :)
Efter skolan ska jag hem till min bror igen (Sov i falköping inatt nämligen) och sen vidare hem till mamma och fira min kära storebror som fyller 25 år idag, massor med grattis!
Gammal bild från fb men skit samma, GRATTIS!
Åker till falköping ikväll igen och börjar ladda upp för morgondagen, åker till Trollhättan med Evelina och hoppas på en skön helg!
Vädret är ju nästan för bra för att vara sant, bortsett från att det blåser en hel del, man blir liksom inte så sugen på att sitta ute och fika eller så då, vilket jag är såååå sugen på att göra varenda dag!
Hoppas alla har det bra, för det har jag (Till viss del) ;)
Pussokram!

Jag skulle vilja tänka klart.

Jag vill bara få allt att fungera.
Jag blir frustrerad, får inte struktur på saker längre och jag undrar vad vi gör här.
Hur kom vi hit? varför stannade vi i en nedförsbacke?
Alltid samma snack om att vi, du och jag kommer få det som det borde vara. Jag önskar hela tiden att det är sant. Jag kan inget annat än hoppas.
Varför är jag så jävla korkad? Varför ser jag inte att jag alltid förlorar i slutändan?
Jag vill inte vara förloraren längre, jag vill gå i mål, men inte ensam.
Det trycker mig hårt över halsen, men jag kan inte släppa taget, jag kan inte.
Godnatt gott folk.

Veckan bara flyyyger iväg!

Då var onsdagen slut, den har verkligen varit hur lång som helst! Skola först, sen möta upp emelie, hem till mig och hämta plånboken, ner till stan och köpa hårfärg och fika, hem till emelie baka cheesecake och färga hår. kan ju garantera att det tog sin tid så nu är jag äntligen hemma och klockan är typ 20 i tolv.
Min telefon har lagt av också, så kanske inte har alla nummer i telefonen som jag fick låna av emelie, känn er därför inte dissade om jag frågar vem det är ;)
Nä, mina kära vänner. Nu ska jag äta upp min mat och gå och lägga mig, fy fan vad gött jag kommer sova inatt!
Är även besviken på mina läsare, ingen kommentar på förra inlägget har kommit och därmed skiter jag i den där "serien/historien"!
Pussokram!

Filosofi.

Har precis kollat hockey med bror, tessan, denny och petra. Skönt att FBK vann, även om det var nära till oavgjort i slutet. :)
Så nu sitter jag och kakan här vid köksbordet, han pluggar matte B och jag tänkte att jag skulle skriva en stund. Var jätte längesen jag filosofierade och skrev, kände att det är dax igen då min fantasi börjat flöda som ett vattenfall!
Funderar även på att börja skriva som jag gjort förut, typ som en historia fast i olika delar. Ni som följt mig länge vet att jag gjorde detta när jag hade min blogg på Devote och även på bilddagboken när man hängde där. Så vad tycker ni? är det en bra idé kanske? Är riktigt sugen iallafall men behöver veta att någon faktiskt kommer läsa ;) Med tanke på att jag har 10 prenumeranter så förväntar jag mig att minst hälften skriver sin åsikt om detta!
Imorgon ska jag köpa hårfärg, kan verkligen inte bestämma vad för färg bara så vi får se vad jag kommer hem med! Ska även på LR planering inför den är månaden, sätta upp lite mål och sånt där :)
Som jag nämnde förut är jag skit sugen på att dra ut och fota, någon som är sugen på att stå som model?
Pillade lite med olika bilder igår som jag tog för ett par veckor sedan.
Kan dock inte påstå att jag är proffs, men med ganska små och enkla justeringar kan en bild bli riktigt tjusig!
Hoppas ni haft en riktigt bra dag, och kommentera nu angående min blogg idé!
Pussokram!

Tisdag

Då kör vi på en vanlig skoldag igen och försöker komma in i lite rutiner. Gick en otroligt kort dag igår så jag och evelina drog till donken och käka, sedan vidare in på ett par affärer så jag fick köpa underkläder. (:
Drog hem till falköping någon gång efter tolv, jag och evelina kollade ett par filmer och bara tog det lugnt.
Idag är jag mest trött, ska bli så skönt att komma hem till lägenheten hos min bror och bara slänga sig i sängen. Har sovit skit kasst inatt så kommer sova som en stock när jag kommer hem! :)
Funderar på att dra ut och fota om vädret tillåter också, är sugen på lite vårkort faktiskt :)
Pössokram!

Tillbaka på skolan.

Då var praon slut, skönt. Är faktiskt glad över att vara tillbaka på skolan. Måste dock till min praoplats idag och hämta rocken jag hade på mig, måste tydligen tvätta den -.- hoppas även på en liten belöning av personalen ;)
Blir lugn dag idag, ett par inställda lektioner och sånt är ju faktiskt aldrig fel!
Lite tom på ord såhär på morgonkvisten så jag bloggar vidare senare sen :)
Pussokram!

Håller mig till det som känns tryggt.

Är ute hos min moder och spenderar helgen här. har varit sjuk i tre dagar nu, börjar komma på fötter igen men tror inte mitt balans sinne är som det ska. Känner mig svajig och helt mossig i huvudet, vilket är riktigt obehagligt. och vad beror detta på? Jo, mina öron såklart.Usch, skulle kunna döda för att få vara normal.
Stoffer ringde igår och tyckte att jag skulle komma och kika på vart han bor nu för tiden. Eller asså han bor fortfarande hemma men har flyttat ut över garaget. Så om jag känner mig bättre sen så bär det av till honom. Allt för längesen nu!
Sover hos mitt lilla hjärta imorgon för hoppningsvis, har saknat honom hur mycket som helst.
Får även hoppas på att vi grillar idag, det är ju helt sjukt varmt och skönt ute!
Den som lyckas hålla masken på längst, är också den som är falskast. Ska vi köra igång?

RSS 2.0