ISOLERING BEHÖVS!

Yepp, jag och patrik är dösjuka. Fy fasen säger jag bara :((
sleeeeten

LÖRDAG.

Då var det helg igen och jag har inte bloggat på ett par dagar, mycket har hänt på kort tid! 
Ska snart åka iväg och hämta bästavännen Johanna, sedan bjuder kvällen på inte mindre än körning av fulla människor, hehe ;)
Har såhär långt hunnit diska och städa lite smått, äntligen satt in en gardin i badrummen och plockat undan överflöd av prydnadsaker, så nu ser det rent och snyggt ut! :)
I veckan har jag Evelinis gjort ljus (två omgångar) och det känns skönt att komma frammåt med projektarbetet även om det inte alltid blir speciellt snygga ljus, haha! 
Lägger upp lite slumpmässiga bilder från veckan...
 

SOFFHÄNG OCH CHOKLADKAFFE

Ligger i soffan just nu och pustar ut, vilken lång dag det varit! 
Vi gjorde polkagrisar i skolan, sedan kom jag hem och lagade mat och nu sitter vi framför tvn och dricker sånt där chokladkaffe man kan beställa på de flesta fika-ställena. Har helt glömt bort det matcho-namnet, heter det moccahito eller något? Haha, jag som är en fika människa har noll koll... 
Såhär har det sett ut idag!
Jag var inte så bra på att få polkagrisarna i två olika färger så dom blev typ rosa ;)
Hoppas ni andra haft det fin-fint! :)

TISDAG.

Sitter i skolan och har min första lektion, går till typ fyra idag och under sista lektionen ska vi göra polkagrisar, asmysigt!
När jag kommer hem fortsätter den eviga pluggningen, känns som det aldrig tar slut, så seeeegt. Men bara att bita ihop så man får känna sig nöjd och belåten när man står där på flaket. :) 

THIS WILL ONLY GET BETTER.

Hej på er!
Har haft en helt fantastisk helg med världens bästa människor, vad vore jag utan er?
På lördagen åkte vi fyrhjuling i snön, käkade middag och spelade kort på kvällen och myste. På Söndagen åkte vi in till stan och fikade på Expresso house, de har ju så sjuuukt gott fika där!
Har totalt glömt bort att visa vad jag och Evelina gjorde i Torsdags. Vårat projekt arbete är ju att tillverka våra egna ljus, så i Torsdags gjorde vi ett litet försök för att ta reda på om metoden fungerade och det gjorde det! Så nästa gång ska vi också se till så de blir riktigt fina. :)
Har ni andra haft en mysig helg? 
POK!
 

PUT THAT OLD GUN DOWN.

Hejhopp! Sitter på psykologin och jobbar med en skrivuppgift. Denna Torsdag är ingen höjdardag, imorse vaknade jag upp ensam, Patrik var ute och plogade. Allt krånglade, trampade 1m hög snö och blev blöt. När jag äntligen kom till bilen och började köra iväg tändes först tank-lampan, insåg kort efter det att jag glömt busskortet så det var bara att vända och börja leta. Hittade inte busskortet och började bli orolig för hur jag skulle ta mig till skolan. Insåg sedan att jag helt enkelt fick tanka bilen med mina allra sista pengar och röra mig mot stan. Heeeelt hopplöst! Men nu sitter jag och lyssnar på Miss li, så jag blev genast en aning gladare ;)
 

TISDAG, EN IGENSNÖAD DAG.

Herregud vilket väder!! Snön öser ner och att gå utanför dörren är inget som lockar, iallafall inte för mig som inte är ett fan av kyla. ;)
Hade sovmorgon idag och endast ett prov, mötte sedan upp min älskade Johanna som har varit sjuk alldeles för länge. Så nu sitter vi här och pratar och skrattar i goda vänners lag! 
Imorgon är jag ledig, så därför följer jag med Patrik ut och plogar inatt. Trogen flickvän jag är som tar varje chans jag får att umgås med min fina sambo. ;)
Kortfattar gårdagen med att Evelina gav mig en härlig fotbehandling på morgonen och sedan åkte jag med syrran till vetrinären i Göteborg! :)

WINTER.

Måndag igen och jag måste säga att jag haft en toppenhelg! 
I Fredags var det Överrasknings-fest för Denice (som fyller 18 idag), man märker hur glad man själv bli genom att göra något för någon annan. Tackar dom som anordnade festen och bjöd in mig till att fira en mycket bra människa! :)
I Lördags påbörjade jag det eviga julstädandet, damma av alla ytor, skura skåp och ja, you name it. Blev klar igår och fy sjutton vad skönt att bo i ett riktigt städat hus!
Såhär ser det ut i vårat fina skafferi nu, orkade inte ta bilder på övriga huset så ni får nöja er, haha ;)
 

RSS 2.0