JULKÄNSLA.

Vilken härlig fredag! Vaknade upp och tittar ut genom fönstret, det gick inte lång tid innan jag visste precis vad jag skulle göra på min lediga dag!
Nu käkas det frukost och sedan ska det julstädas! :)
När vi var i falköping igår fanns där en viss katt som trivdes bra med att ha tassarna mitt på huvudet ;)
 

TORSDAG.

Sista skoldagen denna vecka, så skönt att få vara ledig imorgon! Ska sova till klockan 2, MINST! Säger som många andra att sämsta med skolan är att man ska gå upp så tidigt, man hinner ju knappt gå och lägga sig innan man ska upp igen. ;)
Idag ska jag och Patrik till Falköping en sväng och hälsa på mi familia, vi har köpt newbody av Natalie så hon ska även ha lite pengar. Sedan blir det hem och krascha i sängen, min absoluta favoritplats på denna jord!
Nu ska det skrivas psykologiuppgift och titta på när min kära vän Evelina går loss, hon blev ju inte riktigt som alla andra barn! ;)

ONSDAG.

Sitter just nu och har samhällskunskap, läraren pratar om brott och straff, helt galet intressant ämne faktiskt! Skolan blir tusen gånger roligare om men läser något intressant, varje dag borde vara såhär! 
I helgen blir det fullt upp, har så mycket som behöver fixas och helst ska det vara klart innan 10 cm snö ligger på backen! 
Har fortfarande ont i halsen så körde på ört-te och sänghäng igår kväll med min fina karl. 
Visar våra nya sängkläder också
Min fina karl <3

TISDAG.

Hej på er! Idag mår jag bättre och känner mig på ett ganska gott humör, åkte hem igår då halsen blev värre och illamåendet höll i sig. Uppenbarligen behövde jag sömn och lite lugn, skönt att det inte var mer än så! 
Sitter just nu i skolan och ska plugga till ett prov. Men för bara en stund sedan spelade jag och Evelina in ett säljsamtal som ska betygsättas, herregud vad fnittrig man blir när man ska vara lite skådespelare, Haha ;) 
Hemma är jag och Patrik fortfarande utan vatten, förhoppningsvis kommer en elektriker ut och fixar det idag. Det blir väldigt omständigt på dagarna utan vatten, tänk att man är så beroende av den tillgången! 
Idag ska det julpyntas om regnet slutar falla, jag vill ha julkänsla!
Kikar förövrigt på lite gamla bilder och hittade en goding, ni som känner Natalie har kanske lika svårt som mig att tro att det är hon? ;)

MÅNDAG

Ny vecka igen och den tycks starta upp med en sjukdom, halsont och illamående vandrar runt i kroppen just nu och jag håller tummarna för att jag slipper. Hade ju halsfluss och öroninflammation på höstlovet så om nu en gud existerar tycker jag att han straffat mig tillräckligt! ;)
Vi har just nu inget vatten hemma, har aldrig riktigt tänkt på hur handikappad man blir utan lite vatten. Men hoppas att det kommer tillbaka under dagen, har ju varit utan det sedan i Fredags natt. Förövrigt börjar jag se ett slut på första terminen av trean, har fått många arbeten gjorda som jag legat efter med, skönteliskönt! 
Eftersom jag inte skrivit sedan ullareds-resan måste jag notera att vårat absolut bästa köp var helt klart one-piece (säkert felstavat), därmed bjuder jag på en bild där vi pussas som två mongos!
 

Ullared!

klockan är snart sju och jag, Patrik och Jimmy är strax framme i Ullared. klockan ringde tjugo i fyra imorse och att ta sig upp ur sängen var inte det lättaste ;-) vi har som mål idag att köpa alla julklappar, ska bli skönt att ha det gjort!
tränade igår igen, har fått någon slags motivations kick så jag får passa på så länge den håller i sig :-) hoppas ni har en fantastisk dag!

SUNDAY.

 Då var det söndag igen, veckan går så himla fort!! Har precis stått på crosstrainern i 20 minuter och svettats, nu är man nyduschad och ska strax laga lite mat. 
Min helg har varit hur mysig som helst, så skönt att bara ta det lugnt ibland, faktiskt. ;)
I Fredags åt vi pizza med ett gäng vänner och sedan åkte vi hem till oss och drack kaffe & kikade på "x-Factor".
Igår Åkte vi hem till Mattias och Jennie där vi blev bjudna på tacos och vin, Inte nog med att de är världens grymmaste sällskap, de har galaxens sötaste tös också!
 
Bjuder på en bild med lagom berusade brudar från förra helgen, bästa Jennie <3
Finaste Johanna i fredags!
 
Jag och min mupp-karl! Nu blir det köttbullar och mos!

ONSDAG

Då var vi mitt i skolveckan åter igen, veckorna springer verkligen iväg och ibland funderar man på man egentligen hinner med allt som var planerat. Förhoppningsvis känner jag mig till freds på söndag och har hunnit med det jag ska! :)
Denna morgon är jag otroligt seg och trött, någon som har en huskur på hur man kan bli pigg? Dessa dagar smyger sig på lite då och då, har märkt hur mentalt frånvarande man är! Sömn är självklart det bästa, kaffe gör mig konstig i magen. Så jag söker en fungerande kur om det finns? 
Med min trötthet medkommer en liten bloggtorka, så något vidare intressant får jag inte fram. 
Måste se till att ta lite bilder, förhoppningsvis får jag tillbaka min kamera i veckan och då lär jag gå loss! 
Tills dess blir det bildfritt, bara massa massa text!

UPPEHÅLL.

Haft ett långt uppehåll från bloggandet nu, som ni kanske märkt..
Har inte haft något trevligt att skriva, har till och med funderat på att avsluta bloggen. Men som det varit förut kanske ett litet uppehåll var behövligt, jag får helt enkelt ge det lite tid och känna efter innan jag tar ett beslut. 
Vad har hänt sen sist då? Mycket har mest hänt på hemmaplan, adressändringen är äntligen genomförd och nu är det äntligen offentligt att jag faktiskt bor med Patrik, hur skönt som helst! :) Vi hade för ungefär en vecka sedan målat klart vårat nya sovrum, när vi dock skulle ta bort maskeringstejpen lossnade den nymålade färgen. Känns ganska hopplöst och vad vi ska göra härnäst vet vi inte riktigt. Vi lade sovrumsarbetet åt sidan ett tag och målade istället om trappan, den är nu vit och det blev hur bra som helst! Ska se till att ta lite bilder så ni får se. :) 
Vill ni förresten ha inspiration till att inreda hemmet i 50-tal? Följer en blogg som jag tidigare skrivit om. Hon var med på gó kväll igår där man fick se hennes hem, det är hur snyggt som helst och jag blev superinspirerad! 
Programmet finna kvar i 30 dagar till och inslaget är i slutet av programmet.
http://www.svtplay.se/gokvall/?tab=undefined&sida=1
Bilderna är tagna från hennes blogg. 
Karolinesvintage.se

RSS 2.0