FÖDELSEDAGS-KÄNSLA!

Det är ju typ två månader kvar tills jag fyller år men titta vad världens grymmaste johanna har köpt i förskott!!!
Hon grund lurade mig genom att få mig tro att hon skulle köpa det till sig själv. Vart avundsjuk då linnet är förbannat snyggt och jag är ganska såld till over-size.
Tack min sköna böna!!! :D:D
Älskar dig :D <3

SNURRIG I BOLLEN.

En liten update för de som är intresserade! :)
Sitter just nu på företagsekonomin och lyssnar på redovisningar, -10 minuters paus-. Blev tillsagd där och kom i underfund med hur respeklös jag var när jag satt och blogga. Korkad Alicia är korkad! Note to myself: Skärpning!
Blir yr så fort jag vrider på huvudet idag, har inte en blekaste aning om vad det beror på men obehagligt är det!
Igår undanröjdes en vän som har snackat skit om mig under en längre tid. Blev utskälld efter noter att jag tydligen har skitit i henne, tänk om hon bara visste att jag vet all skit hon sagt om mig? ;) Hur som haver, om det jag gör inte duger så får det faktiskt vara, jag kan inte dela mig i delar och vara överallt, så är det bara! :)
Hoppas alla har det grymt, drar ett inlägg sen också ! :)

SMACK IN THA FACE.

Nyvakna och sega denna lördag efter en mycket lång vecka, men äntligen är det liite ledigt! :)
Var ju på Julias 18-årsdag igår, det var trevligt och jag hoppas hon hade det grymt på krogen senare sen! :)
Idag har vi mycket att göra, ska kliva upp, käka, dra till stan, hämta johanna, åka hem och börja grilla, åka till mariestad ! Så nu måste jag putta ur min pojkvän ur sängen så han vaknar till :D
Patrik har dubbelhaka också <3
Hejsvejs!

TANKAR ÄR SOM TUGGUMMI.

En liten update innan jag tar helg. :)
Den här veckan har varit fullspeckad av olika saker att göra, men vad är bättre än känslan man får när man känner att man verkligen gjort något? ;)
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att en föreläsning ska börja. Efter skolan är det körlektion som gäller, håller på med stadskörning, ganska mycket att hålla koll på!
Har även en fika med johanna och presentköp på planeringen idag, ikväll är det 18års fest för Julia! :)
Ett stort grattis till en mycket kär vän som jag inte kan tacka nog för att fått chansen att lära känna henne. Älskar verkligen att jag kan vara mig själv med henne och att hon framförallt förstår mina beslut i alla situationer.
Myyyycket kärlek till dig Julia, hoppas du kör all in ikväll! :)
Imorgon är det mariestad på cruising som gäller, lär bli riktigt trevligt!
Men nu måste jag kila, hoppas alla har det grymt i sommarvärmen! Om jag hinner slänger jag ut ett till inlägg, håll ögonen öppna! ;)

JAG VILL BARA STANNA UPP EN STUND.

Hallooojjj. Det har åter igen varit lite uppehåll här på bloggen. Men ute i Djursätra har vi ännu inte ordnat något internet, ni får överleva!
Har varit ledig från torsdag till söndag och hunnit med en hel del under de dagarna, en hel del jobb har och kommer genomföras, SKÖNT! :)
Tackar ännu en gång Evelina och John för middagen i lördags, bilder kommer att läggas upp så småningom :)
Igår var jag allt för trött för att orka ta mig till skolan, har lite ångest för det såhär efteråt men tror jag behövde spendera lite pluggtid för mig själv, kändes skönt att få lite gjort. :)
Förövrigt väntar en fullspäckad helg, min fina Julia blir 18 på fredag bland annat. Någon som har tips på present?!
Nu slutar lektionen, slänger upp ett par bilder på finaste älskling också :)
Min lilla dräng <3

STRESS OCH GALENSKAP.

Halloj! Då var det morgon igen och en lång dag att se fram emot.
Startade upp med en god frukost framför nyhetsmorgon (Bästa stunden på dagen)
Gjorde mig sedan iordning och väckte liv i min fina prins som sov som en stock.
Laddar upp för tandläkarbesök och körlektion, är extremt stressad redan nu eftersom jag ska vara hos tandläkaren i falköping klockan 12 och sedan på körskolan i skövde klockan 14.
Hit och dit, hej och hå.
Igår städade jag hela huset, sysselsatte mig själv eftersom jag måste tänka på annat nu när jag försöker sluta röka. Vi får se vad det resulterar i. :)
Insåg även denna morgon att en shoppingrunda börjar bli behövligt, min garderob är urtrist!

MONDAY.

Ny skolvecka och jag har ännu inte funnit några lämpliga ord för att kortfatta min helg. Vi får se om det kommer till mig!
Har memorerat massor av saker som ska göras i veckan! Har ju en tendens att gå runt i Patriks lilla hus och inreda. Har massor med nya idéer! :D
Förövrigt tror jag att man kan bli lycklig av materiella ting. Ler varje gång jag passerar dessa skönheter som har bosatt sig i våran hall!
Love them!!

WORDS.

Jag är trött, sjuk och vill hem, men jag levererar!
Låg i patriks knä igår och tittade på film på min dator, jag spölipade och Patrik kollade på "arga snickaren". Lite roligt! Men en varmt rekommenderad film. "The notebook" är för den som vill gråta :)

WE LIVE IN A FAIRYTALE.

Dear blog...
Har idag blivit påmind om mitt stora hat till regn och grått, det gör mig helt flippad!
Slutar klockan tre idag men är osäker på om jag stannar kvar till dess, min hals börjar ge sig (för typ 5 gången detta år) och jag totalvägrar att bli sjuk, har ju nationella på fredag ;)
När jag hur som haver slutar står det sova på schemat, åker först hem till djursätra och sen kraschar jag i sängen. Ikväll måste jag skriva klart talet till det nationella provet så kraft och ork är mycket välkommet!
Blit även att kika på denna ikväll :)

'
Ha det grymt sålänge ! :))

KIND OF TRÖTT.

Hej och hopp din snopp! Usch och fy vad trött jag är idag, måste lära mig att sova ordentligt!
Igår åkte jag hem till djursätra på kvällen och vi ägnade oss åt att ta det lugnt och mysa nr oss framför tv programmet "På bar gärning". Tycker det är ett skit roligt program men igår blev jag rätt besviken när dom provade att en äldre dam langade sprit helt öppet till en minderårig tjej. Ingen av de förbipasserade reagerade trots att damen tillslut över gick till att utbrista saker som " Det här blir du jätte full på!!" osv. Ingen reaktion under flera timmar. Självklart kan det bero på att man verkligen inte förväntar sig att en äldre svensson dam langar till en ung söt flicka. För Sveriges framtid hoppas jag detta uppmärksammas, jag är nog för traditionell egentligen... Trots att jag själv försöker få tag på alkohol tycker jag inte det ska se ut såhär. Lite dubbelmoral, men galet! ;)
Idag är det verkligen fullt ös för min del, först skola, sen körlektion halv ett och sedan tillbaka till skolan för att skriva två prov. Hej å hå, fort skare gå!
För nästan två år sedan gick jag ut nian, då hade man det bra ;)
Tipsar er återigen om en blogg jag är helt såld till !
http://karolinesvintage.se/
Klicka in :))

IT´S A STRANGE FEELING.

Hejselihoppsan! Medger att jag är sämst på uppdateringar, fyskäms! Men vi har ännu inget internet ute i djursätra, därmed kan det bli lite svårt.
Hur mår ni? Jag mår toppen, bortsett från att kroppen är helt slutkörd med tanke på skola, jobb och massa annat. Men det är ju inte långt kvar nu. Sen är det lov! :D
Har körlektion imorgon plus 2 prov, känns ju peppat! ;)
Men jag tar mig i kragen och ser till att kämpa på, även i motvind !
I helgen har det varit lugnt, cruising, middag med patriks familj och annat mys har stått på schemat, det går bra nu. ;)
Tillägger att jag har fantastiska vänner som stöttar och förstår, ni är viktiga för mig!! :)
Efterso jag uppdaterat så dåligt blir det en liten bildbomb här :)
Börjar med just nu:
Sitter och pluggar, inväntar pojkvännen och göttar mig!
För ett tag sedan var patriks lillebror hos oss sov över. Passade då på att göra smoothies!
Johanna-pyttipanna njöt av ölen innan lidköping-strög för att tag sedan!
Världens lyckligaste med världens grymmaste!
Har jag förresten visat den snygga dressen jag har köpt på carlings?
Är verkligen skitnöjd och stortrivs i den, man kan ha den i alla sammanhang! Matcha lite smycken till så funkar den till festen också! :)
Tror det fortfarande finns ett par på carlings för sänkt pris, rekomenderat från min sida att prova en :)
Nu måste jag plugga klart innan min käraste kommer,
Ha det bäst nu så får jag se till att blogga snart igen! :)

RSS 2.0