GOING WELL, BABY.

Halloj! Nu har jag varit stygg flicka och gett er kass update, men det skall bättras :)
Har kollat igenom riktigt gamla inlägg på bloggen en stund precis, haha herre min get vad roligt det är att läsa! Tar gärna tillbaka lite småplock från det jag levde i förut. Fasiken vad gött man hade det. Märkte också att jag la upp en del texter jag skrev då, blev lite sugen på att göra det igen! :)
Annars mår jag bra och har fått riktigt grymma julklappar, sådant som behövs mest och två tavlor jag är dökör i. Speciellt den stora jag fick av papsen och hans sambo med en pinuppa på, ska ta kort på den när jag är tillbaka i skövde igen :) Hur har eran jul varit?
Camade med Jimmy och hans lillebror på julafton och därför får dom stå för underhållningen idag ;)
Jimmöö
Och hans över-söta lillebror jag och natalie ska köpa!
Annars är det cash på och ska jag soooova :)

ROUND AND ROUND.

Hello, sitter i bilen med Jimmy och är lika störd som vanligt. Haha.
Världens julstress har krypit in under huden helt utan anledning. Det är inte okej...
Helgen blir fullspeckad, men fy fan vad göt med jullov imorgon!
Skeiver sen :)

SANTA, CAN YOU BRING ME THE ONE I REALLY NEED?

Har precis ätit lite frukost och barit ute med hunden. Nu ska jag sätta mig på bussen med härlig musik på högsta och älska livet en stund!
Idag kanske jag drar till Göteborg och sover där också, hoppas! (:
Just nu :
Hejsvejs! :)

IT´S HARD TO UNDERSTAND THAT YOU´RE GONE.

Klockan springer iväg och ska mysa ner mig under täcket framför en film med te och ljus som lyser upp tillvaron!



GET RHYTHM.

Hallå och hej! Idag har jag varit hemma från skolan. Har hostat hela natten och jag vet vad det betyder. När jag får sån hosta är det kört typ :P
Ska snart ut på en prommenad, slänga på mig as mycket kläder och försöka få lite friskluft :)
Ska även se till att göra en liten present åt syrran idag. Har idén att hon ska få typ ett present kort där jag någon dag ska utföra en helkropps behandling på henne. Hoppas det är uppskattat! :)
Har käkat mussli och te till frukost idag. Var tvungen att prova det nya te`t jag fick på min praktik. Det smakar typ massa örter men det är skit gott faktiskt! :)

http://www.pukkaherbs.com/tea-room/all-our-teas.html?p=1 <-- där hittar ni fler smaker och varianter! Rekomenderat :)
Gick ut på balkongen och var tvungen att knäppa lite bilder!
Såhär ser det ut i skövde, ÄNTLIGEN!




Hoppas ni har det bra! :)

TÄVLAR


Jag tävlar hos Yarp om ett valfritt plagg från TopLady!
Var med du också, tävla här!

TAKING THE LEAD.

Hallojs!
Idag mår jag som  jag förtjänar, kom innanför dörren när jag kom hem från oslo igår och där står Natalie och tycker jag ska åka med till Tidan på fest. Ni känner ju mig, fest är alltid välkommet! Är heeelt slut, herre min get.
Men ikväll kör vi igen, 3 små pojkar från Göteborg sätter sig i bilen runt sju och far upp hit. Så ikväll är det väl all in ;)
Och det går bra nu!

I DON´T CARE WHAT IT TAKES.

Avslutar Norge nu då, ska bara släpa ner all packning till stationen och sätta oss på bussen. Ska bli skönt för jag är heeelt slut!
Såhär ser det förresten ut när Alicia ska underhålla sig själv under de minutrarna hon väntar på att kundens ansiktsmask ska bli klar! :D
Jag var snorig igår och var helt enkelt tvungen att ordna detta ;)

SNURRA MIN JORD IGEN, RADION SPELAR VÅR SÅNG.

Nog visste jag att nattklubben skulle hålla fart under oss, men inte att det skulle höras såhär mycket. Haha, kaos.
Vi kollade precis klart på Supernatural säsong1 samt kollade på första avsnittet av 2an. Tycker det är lite roligt att man fortfarande kommer ihåg vissa citat osv. :P I väntan på att avsnitt 11 av säsong 7 ska komma ut (vilket det gör den 6 Januari, fml.) så ska jag kolla de andra säsongerna. Är ju helt såld, farligt dedär!
Näe, nu ska jag sätta i hörlurarna och slänga på en film eller musik. Fan vad nattklubben väsnas.
Ha det fint! Skriver på bussen eller innan imorgon när jag åker hem :)

A LONG WEEK.

Det är torsdag, dag 4 här i Norge. Det är fruktansvärt kämpigt med behandlingarna, det är bara till att erkänna. Jäkligt synd att man är så seg hela tiden och inte har ork att visa ett vidare intresse :P
Har lärt mig en sak av den här praktiken, jag skulle inte klara av att jobba på ett spa, bara som anställd och ta order av någon annan. Är en ganska självständig person så om det blir någon form av detta yrket så öppnar jag helt klart upp något eget! :)
Har hemlängtan men när jag tänker på att dra tillbaka till Sverige så ryggar jag faktiskt tillbaka. Hade jag chansen att bosätta mig här nu och lämna allt gammalt bakom mig så hade jag nog inte tvekat. Ischlopischlo vad kluven jag är!
Hade en lite rolig kväll igår, jag och Evelina drog till "hard rock caffé" vid midnatt och blev sittandes där med två aningen berusade norskar. Myyycket intressant! Dock får man skylla sig själv för tröttheten som tillkom idag. Har haft en behandling idag hittils och ska göra min sista om 50 minuter. Ska bli så skönt att få lägga sig och sova! :D
Imorgon åker vi hem igen, men har funderingar på att stanna en stund extra i Göteborg så jag kan träffa Johan, hade ju varit riktigt roligt :D
Just nu ligger jag på min obekväma luftmadrass och laddar upp. Men usch, man har inte lust med en behandling på 2,5 timmar.
Funderar på att prova alge-inpackningen ikväll också. Vi har ju tillgång till alla prudukter här och man borde ju passa på :)

HERE WE GO.

Hejsan hoppsan. Har spenderat våran första natt i Norge och ja det har funkat bra. Dock vaknade jag imorse med en fruktansvärd mensverk. Som ni kanske vet har jag oturen att få något fruktansvärt ont i magen första dagen av mensen och självfallet skulle det komma just den här veckan!
Vi har precis kommit in från en prommenix. Vi gick i affärer, köpte ETT paket cigaretter för 95 spänn och köpte även kaffefilter och dricka.
Nu sitter vi här och laddar upp inför våra första behandlingar som börjar klockan 4.
Hoppas ni har det gött, det har vi bortsett från mensverk och Evelina som har ryggproblem! ;)

Norge.

Sitter på bussen mot oslo med kära Evelina. Jag har en stor väska som väger ton, notera där att det inte är hjul på den och vi ska ta oss till skolan sen som tar ca 40 min att gå till. Näe, jag är inte så glad på mig själv vad det gäller det alltså. Hur som haver är jag taggad, ska bli kul att komma ut och göra lite annat.
Blir nog en hel del uppdaterande här så länge det finns internet på skolan givetvis! Har även systemkameran med mig så en hel del bilder står på menyn när jag kommer hem :)
Just nu:
Hoppas ni har det bra! :)

UP AND DOWN.

Borde verkligen tänka på den senare delen nu, ska ju upp tidigt! Ändå är man pigg och sitter uppe. Tjötar med Philip i skype och försöker komma fram till bästa sättet att bli trött. Tänk om det hade funnits kaffe fast omvänt liksom? Att man blev trött och sömnig istället. Hade ju varit kalasbra!
Hepp, slänger på lite parlamentet och lägger mig i sängen, kan ju vara en bra början :)
Satt förut med julia och frågade om jag och syrran är lika, om man tittar på kort från när vi var små är vi lika som bär. Men nu då?


All kärlek till syrran också, hon är en av de mest fantastiska personer som existerar!
Natti kära vänner!

TIME FOR A CHANGE.

Avslutar en bra dag framför datorn och cama med Johan, alltid lika roligt!
Givetvis ska jag köra lite mys med Julia för imorgon åker ju jag till Norge. Fem dagar utan min trogna granne... Hur ska jag klara mig? :((
Jag och Pappa har handlat lite käk, med tanke på den maten som blev så får jag väl säga: Det duger i krig!

Konserver är väl ingen favorit kanke. Men jag är ju en kämpe!

Skriver senare sen, ha det gött!

SLEEP IS BEAUTY.

Att lätta på hjärtat och bara prata är en guds gåva. Inatt kommer jag somna gott.
En eloge till människor som pratar fast de inte behöver, även fast en person inte förtjänar det.
Ett stort tack!

YOUR LIFE JUST STARTED.

En riktig heldag får jag lov att säga, gick upp klockan sju och började tvätta. Gjorde iordning frukost till mig och Johanna men att få upp den tösen ur sängen var en annan femma ;)
Duschade och blev klar med tvätten runt tolv då Evelina kom innan praktiken. Kilade bort till Rolfs och gjorde 3 behandlingar och sedan hem för att ta hunden en sväng. Vidare till stan och möta upp Viktor, blev bjuden på kaffe i vårat kära Pim´s och sedan ham igen med Johanna. Till maxi och hjälpte henne hitta en klänning och sedan hem för att käka pizza och kika hockey med brorsan och Tessan. Julia kom in som vanligt på kvällskvisten och käkade popkorn. Nu vid elva kan jag äntligen pusta ut och lägga mig under täcket!
Mycket tankar kring mycket just nu så ska skynda mig innan det klistrar sig i huvudet på mig!
Hoppas ni haft en bra dag, det har jag! :)

Hittade en skit gammal bild på mig och viktor, den får vi bjuda på!
Riktigt kul att träffa honom igen och snacka massa minnen, han har varit saknad! :)

A MOMENT WITH MYSELF.

Bosatt vid datorn igen, fan vad gött det är ändå. Funderar dock på ett bad snart, låter fruktansvärt lockande!
Idag har jag inte gjort något alls typ, haft praktik med 2 behandlingar samt färgat Evelinas hår. :)
Äntligen har snön börjar lägga sig över skövde, vi måste ju ändå vara den sista staden det kommer till. :O
Berättade aldrig om att jag köpte nyårs-klänning förra veckan. Sprang in på Cassels för att bara kika lite. Hittade en så fruktansvärt söt klänning, hade inga pengar till den egentligen men hade sån jävla tur och fick den för 300 när den skulle kostat 600 så jag slog till direkt när jag provat den. Satt ju som smort! ;) Ett par pumps till så blir det skit bra :)


Ni lär ju få se den på efter nyår då kameran levt sitt liv ;)
Funderar dock på att ta bort axelbanden, blir ju en lite sexigare look på det viset :)

UP TO THE TOP.

Sunday bloody sunday som man brukar säga, för mig är det dock humöret på topp denna dag!
Hunnit med mycket i helgen, känns allt mer och mer som man kommer på fötter, och vilka fantastiska vänner jag har!
I fredags drog jag till Johanna, vi drog iväg till en hemmafest som givetvis var trevlig:) Övernattade hos min kära lilla Johanna, sånt gör man allt för sällan! Vaknade halv två nästa dag och hoppade in i duschen, käkade tacos från fredagen och myste innan vi for till Sara. Hela lördag kvällen satt vi hemma hos sara och letade någonstans att dra, dock utan resultat, haha :( Men det var trevligt ändå :)
Idag har jag, Sara, Jimmy, Philip och Tom varit i Skara och badat. Också en sån där grej man gör allt för sällan, så trevligt som det är :)
Nu har jag gjort en sån där typisk Alicia-grej, slängt på 50-tals musik i lurarna, tänt ljus, slängt på mig myskläderna och dricker kaffe!
Ha en skön söndag-kväll! :)


I CAN DO EVERYTHING.

Glider sakta men säkert in på banan igen, så som det ska vara!
Jag och Evelina har praktik på Rolfs här i skövde och det är gångavstånd från mig. Gött som fan :)
Väldigt chill praktik om jag ska vara ärlig, börjar mellan 10-11 varje dag så!
Ser fram emot att fara till Oslo, Norge och ha sin praktik där. Kommer bli så jävla roligt, är dock lite orolig för hur många gånger jag kommer säga "Va?" eller missuppfatta de dom just nämnt. Kan bli kul! ;)
Hepp, nu ska jag slänga i lite musik i öronen och passa på powerwalka bort till praktiken!
Ha det ! :)

RSS 2.0