STUPID ME.

Börjar dagen med att göra en fin tabbe. Tänkte att jag skulle ta bussen som gick 07.58 för att hinna läsa på lite extra till provet som skulle börja 08.15. När jag sitter där på bussen och repeterar lite smått i huvudet stannar vi vid en hållplats där det är runt 10-15 st som ska på varav 5 stycken betalar med bankomat-kort. Tiden går, Alicia blir stressad som fan. Går av bussen och hinner precis innanför skolans dörrar när klockan är kvar över åtta och ja.. VIPPS så var det låst till klassrummet. Nu sitter jag här och är arg på mig själv, skit också.
Och ja, jag gör fula ansiktsuttryck när jag är sur :(((

SPELAR PÅ LIVETS STRÄNGAR.

Hejjhopp, efter en lång helg är jag ändå ganska pigg. Är på skolan nu och mår great :)
Börjar verkligen få vårkänslor och blir helt hyper med blotta tanken på härligt väder, underbara människor och ledighet där man inte behöver tänka på några tider att passa osv! Så söta rara gud om du nu existerar kan du väl vara bussig och skynda på processen lite?
Beställde första biljetten för p&l igår också, jag har valt att delbetala min biljett så det känns as gött att man garanterat kommer åka :DD

GÄSTBLOGG

nu är det lilla Jimmy här som gästbloggar lite i Alicias blogg, idag har vi inte gjort något alls, vi köpte en dunk HB av en skum kille i en EPA, Alicia fes i mitt ansikte.

STANDING IN THE CORNER.

Freeedaaaaaag! Wooop, blir överlycklig :)
Ikväll ska jag och Natalie ut, som förr i tiden men har ingen aning om vart. Vi är ju ganska duktiga på att få ihop pusselbitarna i sista sekund så vi får se vart vi hamnar ;D
Haft en rätt så bra vecka, så nu avslutar vi den på ett snyggt sätt med kära syster och pojkvän.
Woopeliwoop :)))
Juste! anmälde mig till att vara hårmodell förut hos frisören på commerce. Dom sa att man fick vara beredd på en förändring så det här kan ju bli jäkligt intressant om dom ringer och pillar till det i hövvet lite på mig. Är så oerhört trött på mitt hår nu så!
Kör bara KÖR!

LYCKA.

Onsdag, två dagar kvar tills jag återförenas med min pojke. Tiden går ju så långsamt! Idag ska jag till falköping efter skolan och sova där. Mest för att rädda Natalie med datorladdare då hennes har lagt av.
Är inte lika trött som jag var igår, usch vad jag hatar att vara helt mossig i huvudet, speciellt när man är i skolan och man måste inse att ingenting kommer gå in i skallen. Men sånt är livet! ;)
Och för att förgylla eran vardag lägger jag upp en egobild jag precis tog där jag ser ut som en överkåt sengångare :)))))

Söt va? ;)

DAYS I WILL REMEMBER.

Nu kör vi på en liten bildbomb som innefattar förra veckan ;)
På måndagen började jag på ett nytt projekt!

Resten av veckan spenderades med min kärlek. Som kommer med söta små överraskningar ibland!


Vi åkte ut på en liten resa...



Där Jimmy även ville prova sin läggning...

Men insåg sedan att läckerbiten Alicia var mer hans grej.

Vi fick fint besök på torsdagen...

Så vi lagade god mat och bjöd på vin!


Men även lite annat ;)

Alla hade det trevligt !


Jag och Jimmy var nöjda med kvällen :D

Dagen därpå skapade vi lite sommarkänsla och gjorde magiska smoothies..



Vi fick för oss att packa ihop och åka iväg...

Till den här pinglan för lite fredagsutgång :)

Men förr eller senare kommer den fruktade söndagen och min kärlek måste glida iväg till göteborg igen.

Tillbaka till rutinerna som sagt och inväntar Fredagen då min prins och jag ses igen ;)

TÄVLAR IGEN!


Jag tävlar hos Yarp om en saltskrubb eller sockerskrubb från Softhoney!
Var med du också,
tävla här!

SEE YAH.

Nu har jag inte bloggat på länge, fasiken så busigt. Tror det var en vecka sedan nu alltså. Men har varit med finaste Jimmy typ hela lovet så har varit upptagen med att dreggla ner honom<3
Har iallafall tagit massor med bilder under lovet så ikväll blir det en bildbomb som sammanfattar mitt lov och lite annat jag inte har skrivit om.
Tillbaka på skolan nu och usch, jag är helt slut ! Fast med tanke på att jag är en viking så borde jag greja det här också ;)
När jag kommer hem idag ska jag äta och sova, ska sova bort hela dagen. Fan vad gött. funderar på att vara så pass gangster och skippa sista lektionen också. Känns ändå som att man inte får något gjort där och då skulle jag uppskatta en hemuppgift mer än att mögla ett par timmar bakom en bänk!
Men en liten update kommer ikv som sagt, så håll utkik!

MONDAY, I LOVE YOU RIGHT NOW.

Börjar greja lite såhär på måndags eftermiddagen. Men en mumsig cappuccino sparkar vi igång mina idéer som länge legat och jäst i mitt huvud!
Har tagit massa bilder med systemkameran i helgen och knäpper några även idag, vet dock inte när dom kommer upp eftersom min kära kabel är borta!

ON MY WAYNE

Snabb uppdatering! Sitter med älskling och hans kompisar på väg till Karlskrona. Så jävla gött med lov och att bara kunna umgås med honom. I veckan bokar jag och pappa tid hos piercaren för att äntligen kunna göra industrial, lagom glad tjej nu alltså :)

LIGHT IT UP.

Äntligen fredag! Eller vad säger ni? Och inte minst lov, fy fasiken vad härligt!!
Snart är skolan slut, jag ska hem till falköping och sova en stund innan vi åker på 75-års kalas. Blir lugnt och trevligt :) Hoppas på att min kära pojkvän kommer till mig och myser. Saknar honom fruktansvärt mycket :(
Har inte direkt planerat något på lovet, ska försöka tjäna lite stålar och umgås med vänner + pojkvännen.
På tal om det här med att både jag och Evelina har stadgat oss, skaffat pojkvän och funnit lugn. Herre min get vad nytt det är för mig! Jag och Evelina som härjade på helgerna (om inte minst jag som gjort det i ett par år) och helt plötsligt ska jag bli lugn, kolla på tv en lördag kväll, ligga sked och titta varnn djupt in i ögonen. Mjo, även jag kan behöva det och när jag tänker efter låter det faktiskt ganska mysigt!
Jag och Jimmy ska vara romantiska i veckan också, vi ska laga mat ihop och bjuda hem Evelina och John.
Då måste jag fråga er läsare, är det töntigt med parmiddagar eller faktiskt ganska gulligt?

Hur som helst blev det här inlägget vädligt pojkväns relaterat, så jag säger det en gång för alla. Jag har en fantastisk pojkvän och håller tummarna för att jag slipper sabba det! :)

KICK ASS.

Nu ni mina vänner, jävla videobloggar alltså. Nä men det är ruuuuligt :D
Nu klagar vi lite ;)
Natalies blogg: Mylifeonmyoneway.blogg.se!

THIS WILL MAKE YOU WONDER WHY YOU ARE READING MY BLOG.


LIKE A RED ROSE.

Skola just nu, insåg i morse hur snabb jag kan vara på att bli klar men när jag blir klar på 30 min innebär det följder. Så fort jag sätter mig på bussen blir jag så trött att jag egentligen borde tejpa upp ögonlocken. Smack in my face, jag får skylla mig själv för att jag inte steg upp när klockan ringde ;)
Men imorgon får jag sova ut, är ledig imorgon så plugg och mys med Natalie står på schemat!
Ska göra en ful videoblogg snart också, måste försöka underhålla mina små läsare! Som dessutom blev fler efter att jag slängde upp den förra videobloggen;)
Goodbye friends!

IT´S ALWAYS SO HARD.

Sa jag att jag jobbade i söndags och att jag fotade min kära syster då? :)
Här har ni lite av bilderna iallafall! :)




Vi hade skitkul! Gav ju även henne i julklapp en städning av huset, massage på ben och rygg samt en ansiktsbehandling. Hon vart riktigt nöjd och jag kände mig riktigt stolt över att ha skämt bort min syster, vi ses ju lite för sällan så :)
Sitter annars och lyssnar på musik, kikar på retro inredning och kollar vintage-bloggar. Blir så jäkla inspirerad, jag vill göra om mitt rum! :)
men sängen ropar efter mig så jag får strax krypa till kojjs, ska bara kolla liiiiite till ;)

HIT ME HARD.

Idag är en sån där dag då jag är lättretad. Stör mig på alla i skolan, alla på gatan, alla på facebook, ja.. ALLA. Förutom mina vänner då, såklart.
Är skit trött, har glömt mobilen hemma och bla bla bla.
Jag behöver sova ut, min kropp vägrar snart att bära upp mig mer. Sover så jävla dåligt nu för tiden, inte en aning varför. Men ibland hamnar man ju i dom perioderna!
Det är svinkallt ute och jag vill röka, kan inte påstå att jag är speciellt motiverad men, haha.
Sådär, nu har jag klagat på denna tisdag lite grann, känns genast mycket bättre!
Ser fruktansvärt trött och gråtfärdig ut, som en liten bebis.
Så jävla ful, underbart.

SEE YOU DANCING FOR THE YOUNG ONES

Måndag, kääära måndag. Är jätte trött efter en hård arbetsdag hos syrran igår, träningsvärk i armarna också. Haha!
Sitter i skolan och har historia, redivsning imorgon och jag har en del arbete framför mig.
Efter skolan ska jag och Julia ut och äta, kommer bli skit mysigt :) Sedan hem och plugga, äta och sova.
Evelina är inte i skolan, jag saknar henne :(((
Undra hur många bilder jag lagt upp på mig och henne egentligen...
Men ni gillart lika mycket som jag gör :)

DON´T GET PANIK.

Är hemma i falköping, sitter på brorsans rum och kikar på House. Bror sover som ett barn, jag är världens segaste människa och ser inte fram emot att ha skola imorgon.
Helgen ser fullspäckad ut, bjuder förhoppningsvis bara på det goda!
Hur som haver, ni suger på att kommentera och jag funderar på att sluta blogga.
Pusselipuss!

SOMETHING NEW.

Hoppas ni skrattar lika mycket som jag gör!
Fler vbloggar eller är ni nöjda med all text?

RSS 2.0