Ain´t no other man.

Vaknade vid ett idag, så typiskt mig! haha :) Har spelat och käkat frukost hittills, så nu sitter jag nyduschad med en kaffe och det står jobb och pizza med mamma på schemat, vilket blir ett bra avslut på helgen.
Tackar alla för deltagande i fredags då vi skulle göra Johannas födelsedag till något lite extra :)
Åker till storasyster ikväll och lägger upp mitt eget lilla jobbschema för veckan som är påväg. Jobbar tills på torsdag då jag ska ta hand om systerdotter, städa, laga mat och massera de som är på ridläger där. Dags att tjäna lite cash ;)
Är förövrigt på toppen humör, det är ju inte alls långt kvar tills vi drar upp till borlänge på peace and love, jag är dönervös! Livet rullar som det borde och ja, vad kan bli bättre förutom vädret? ;)
Hoppas ni har det great!

En tanke till dig!

Börjar bli rädd för att somna, för mycket drömmar det senaste! Och lilla alicia som trodde det var slut på eländet, dumhuvud.
Vad gör man om man skulle ge percis allt i världen för att få tillbaka en människa men har inte mod nog att säga ett skit? När jag har fått svar på den frågan kommer saker bli enklare.
Gud vad jag bara vill sätta mig ner med dig, prata minnen och se dig skratta.
Sex månader har gått, riktigt tunga månader som jag faktiskt förtjänar men som ligger tungt på axlarna.
De känslor som fyller mig när jag ser dig är så starka bevis på att du har en riktigt stor plats i mitt hjärta, att jag fortfarande älskar dig för den du är.
Om du läser detta hoppas jag att du inte blir arg på mig. Jag skriver det här på bloggen för att jag är feg, konflikträdd och trasig.
Jag har börjat bygga ett hopp inom mig att vi ska börja om på ny rulle, då jag ska tänka till en extra gång. Det är säkert bara önskedrömmar, men det är alltid bra att hoppas och tro. :)
Jag vill att du tänker på att jag fortfarande har väldigt positiva åsikter om dig, för jag har stora erfarenheter av att du är en människa med stort hjärta.
Även om jag får ta del av din framtid eller inte så är jag medveten om att du kommer komma riktigt långt, för det är du värd tjejen.
Just det, anledningen till att jag ens skriver är att något barn på stationen i falköping sa ordet barbie i förmiddags, och en stor del av den tiden då jag lekte med barbies spenderades ju med dig. Började tänka på massa knäppa saker som när vi fick för oss att vi själva skulle sitta på barbiebilen och köra. Sitter och ler som en galning när dom där bilderna ploppar upp i huvudet, haha! :)

It will only get better.

Hej kära vänner! Har verkligen varit världens sämsta människa på att uppdatera men har faktiskt inte haft tid. Ovanligt? haha!
Har haft en grym helg måste jag säga, sov i skara i onsdags och i väring hos min fina sara på torsdagen. Vi var ju lediga och då får man passa på att gå ut ;) Jobbade hos syster på fredagen och kan ju lova att man var ordentligt trött.. Men det är aldrig fel med lite extra pengar sådär! På lördagen bar det av till underbara göteborg med Natalie för att hälsa på Charlotte. Det var två mycket trevliga dagar bortsett från att jag brände mig riktigt rejält på söndagen då vi låg vid havet och solade i tre timmar (Gingers ska inte vara ute i solen allt för mycket utan att ha smörjat in sig...) Kom hem på söndagen och måndagen spenderades i skövde med mysiga människor.
Hoppas ni andra haft det minst lika gött som jag i sveriges underbara sommarväder som äntligen hittat hit! :) Dock har det kommit en hel del regn och åska idag, vilket kallas för typisk svensk sommar ;)
Slänger upp ett par bilder från göteborg också :)

Dagens outfit och fint väder!

Riktigt gött ute idag, kunde dock valt lite svalare kläder! Blir bad och lite sånt där med Evelina idag, sen får vi se om jag drar vidare till Skara och sover där eller hur jag gör. Blir en bra onsdag då jag nästan är helt utan den där hemska sjukdomen!
Hoppas alla har en fin dag i solen :)
Har uppvikta byxor idag som är köpta på westis tror jag, sen ett snyggt roskilde linne jag fick av mamma för ett tag sedan (LOVE IT) och till sist min älskade skinnjacka jag köpte av Tessan. :)
Angående Evelinas snaggning så är jag faktiskt avundsjuk, hade jag vågat så hade håret åk av med det samma. Tänk om man bara kunde säga "Nu vill jag ha långt hår!" Så var det fixat, hade varit gött med snagg i det här vädret.
Hade jag haft lika snyggt face som henne så kanske jag hade vågat, men fan.. nej :(

RSS 2.0