WE SET RULES, WHEN WE ARE TIRED OF FREEDOM.

Tisdag, hej å hå vilka dagar det har varit! Mycket som ska göras med skola och massa annat. Idag använder jag den sista energin, kom till skolan vid åtta och ska skriva inlämningar, göra redovisningar och klockan ett är det dags för två prov. Kör på ba! ;)
I söndags gjorde vi något riktigt roligt, fick igång min mini-chopper som inte varit igång på ungefär 5 år. Ska nämligen sälja den men är ganska övertygad om att när vi väl fått riktig ordning på den blir det med sorg i hjärtat. Haha! Jag var en riktigt ball biker när jag var yngre. Jag och min låtsassyster Melinda åkte runt på varsin liten motorcykel med skinnjackor och boots. Riktigt häftiga töser får jag medge ;)
Nepp nu måste jag verkligen plugga, hoppas ni har det grymt!

JAG ÅKER RUNT DITT KVARTER GÅNG PÅ GÅNG.

Svergie, sverige fosterland! Hej du kära nationaldag, idag sitter jag ute på altanen i falköping med familjen och njuter av solen. Vad gör ni idag?
Har egentligen inget intressant att berätta just nu, tar det lugnt och har det bra bara. Får se vad dagen har att bjuda på helt enkelt, saknar min käresta iallafall och hoppas på att han slutar snart så jag får krama honom riktigt hårt! :)
Åter till nationaldags-mys, så kanske jag slänger iväg ett trevligare inlägg senare sen :)
levererar en sliten tjej också ;)

UP TO THE TOP.

Hej och hopp, uppehåll på bloggen eftersom det har varit helg osv. Har haft en bra helg som främst spenderats med pojkvännen som vanligt. I lördags drog vi till lidköping på cruising, och påpekar att jag har en mycket bra vän. Johanna, gudars vilken människa! :) Hade rätt roligt trots brist på människor.
Kom i underfund med att jag har sommarlov om två veckor, så hiiiimla skönt! En del ångest förekommer också då jag har en del ogjorda arbeten. Vet inte vart jag ska ta vägen. Har dock kommit till en fas där jag skiter i det, ser inte meningen med att försöka liksom. :)
På tal om skoluppgifter har jag och Evelinisen gjort en kort film om efedrin. Den är ihopslängd på 20 minuter, så vi är ganska duktiga! :)

RSS 2.0