MONDAY.

Idag är jag trött, har ont i nacken och undrar lite vad jag gör med mitt liv, haha! Alla har vi dessa dagar ;)
I lördags firade vi Hilma, hon har fyllt fyra år, tiden går skamligt fort! På kvällen var jag ute ihop med syrran och hennes kompisar, så igår var jag bakfull och idag har jag lite ångest. Inte för att jag gjorde något dumt utan mer för att man liksom inte känner igen sitt eget beteende, det blir lite skrämmande ;)
Världens finaste tjej, familjen är ju allt! <3

I FEEL SORRY FOR YAH

Hejhopp! 
Påbörjat sista lektionen på dagen, psykologi B! Onsdagar är så himla långa, så de sista timmarna stänger man liksom av huvudet. 
Gjorde vita kladdkake-muffins igår, tycker det är skit kul att prova sig fram i bakningen, även om resultatet inte alltid blir det bästa, hehe. ;) Våran käre vän Jimmy kom på en kaffe efter vi kikat på "Farmen", "svenska rivieran" och "Hissen", mycket mer än så hann vi inte med, dagarna springer iväg! På tal om "Svenska rivieran", vi har typ bestämt oss för att sticka till pite havsbad i sommar och campa. Ser verkligen fram emot att komma bort och att överleva kylan blir lite lättare när man har något att se fram emot ;)

STUDENT.

Längtar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen snart, ska bli så himla underbart att stå där på flaket och skrika sig hes av lycka!!
Mössan beräknas komma vecka elva, men jag vill ha den NUUU
Såhär ser den ut iallafall!
 
Igår på foto-lektionen gick det relativt fort att ta bilderna, det var dessutom skit kul att greja och prova sig fram!
Efter skolan ville Patrik gottgöra mig efter ett litet bråk och bjöd därför ut mig på en middag, jag blir ständigt påmind om varför jag vill leva med den människan, han är bara för bra! <3
Min andra älskling Johanna är sjuk i körtelfeber, känner att jag bara hatar världen lite granna. :(
Fjollar till mig med en jätte gammal bild, haha förbaskat snygga var vi!
 

MAN MÅSTE LÅTA SIG INSPIRERAS.

Så himla dålig på att uppdatera här, men är så dålig på att ta bilder och det ser så tråkigt ut då.
Hade en härlig avslutning på veckan igår, vaknade runt halv tolv och väckte Patrik, käkade en lång frukost och åkte sedan in till skövde för att prommenera en sväng på berget. Det var så skönt att få komma ut och målet framöver blir att ta en prommenix med min kärlek minst tre gånger i veckan, mål är ju till för att uppnås och jag är taggad! Efter den starten på dagen gick vi på stan och kikade efter present till min fina systerdotter, hon fyller år nu på lördag och leksaker har hon redan överflöd av, så det blir svårare än väntat! På kvällen spelades det bingolotto med Denice och Viktor i deras nya lägenhet, är helt grön av avund, det är så fint och fräsht där!
 
Har just nu påbörjat en lång skoldag, psykologi B just nu, sen massage och de sista timmarna kör vi fotografisk bild, om jag får pubilicera bilderna här för mina modeller sen så ska det självfallet göras!
 
Hoppas att ni har det kalasbra!

SCORE

Min sjukling-period är äntligen över!!! Så jävla skönt alltså, kan lova att jag aldrig saknat skolan såhär mycket som jag gjort under dessa hemska dagar. I Onsdags var jag nog sämre än jag någonsin upplevt, har aldrig kännt att kroppen varit i sådan obalans förut. Kan liksom inte riktigt förklara, men det var hemskt nog att jag låg och grät hur länge som helst, haha stackars mig :(
Men idag ska jag till skolan, ska bli så sköööööönt! I helgen ska Patrik ha hem två grabbar för att sitta och lana, de saknar väl tonårslivet antar jag ;) Under den tiden kommer Johanna hit också för att hålla mig sällskap, asmysigt <3
Har förövrigt suttit och försökt ta 23722984 olika bilder men det slutade med att jag ger er en bild på mina botox-läppar, vad tycker ni? 

RSS 2.0