Pim´s med sköna brudar.

Är trött som satan, behöver verkligen sova..
Drog till Pim´s efter skolan och fikade med Emelie och Sara, trevligt som vanligt! :)
Mobilkamera är underbart förövrigt!
Nu blir det sängen för min del :)
Pussokram!

Back to school!

Efter en oerhört kort helg är man tillbaka i skolan igen, någon mer som tycker att det gått för fort? Jag blir nästan lite grinig :(
Har dock varit awesome, göteborg som sagt, film och godis och bara ta det lugnt.
En rolig sak förekom dock i lördagskväll, jag och natalie sitter i köket och tar en rök:
Eveline (Lillsyrran i falköping) - Vart ska ni ikväll?
Natalie - Ingenstans?
Eveline - Men vad ska ni göra då?
Jag - Sitta hemma med godis och kika film? :o
Eveline - Vaddå, ska ni inte festa?
Varpå jag och Natalie tittar på varann med frågande blickar. Vi båda inser att vi faktiskt lugnat ner oss på den fronten och hellre sitter hemma för att ägna tid åt avkoppling, inte likt oss med andra ord! Vi kanske får bege oss ut snart!
Min morgon har inte startat på topp, eller lite kanske. Vaknade 2 min innan väckarklockan, vilket är bra för då vaknar man pigg och gó! Sen göra sig ordning som tog kort tid, håret var med mig och ingen klädångest här inte! Satt i lugn och ro i köket, tog en kaffe och ett par mackor utan stress, precis som jag vill ha det. Sen när jag skulle gå till bussen insåg jag att busskortet ligger i Falköping, så jag börjar lunka iväg till skolan och jag hatar verkligen att gå! Tog mig 25 min att gå till skolan och kände mig bara mer stressad för varje steg jag tog. Älskar att gå lugnt men småsprang med korta steg, förstörde håret och blev svettig och äcklig :(
Kommer till skolan iaf och var lite rädd att Evelina skulle vara grinig eftersom hon slutar röka, men hon har hållt humöret på topp, det gillas!
Så här sitter vi på våran vanliga plats längst fram i klassrummet, hon spelar tetris och jag börjar inse att min inlägg börjar bli lite väl långt ;)
Därmed blir det en söt nytagen bild och ett avslut på ett tjatigt inlägg :)
Pussokram!

Trött men ändå inte!

Kolckan är mycket, jag är trött och vill sova men kommer inte kunna när jag väl lägger mig, SURT!
Håret blev hyffsat, likt de andra märkena blev det väldigt mörkt, så viva gjorde mig lite beviken trots allt! Men får se om det bli bättre när jag tvättat det ett par gånger. Jag och Natalie kikade på "Gullivers resor" tror jag den hette, haha! Ganska bra film, dock inte den genren jag helst håller mig till :)
Imorgon/Idag ska tvätta på förmiddagen, sen åka till skövde, köpa godis och kika film med Anders, blir ett lugnt avslut på en kort helg. :)
Såhär blev håret iallafall! Har förövrigt min fintröja på bilden, jättefin <3
Godnatt everybody!

Göteborg och Natalie gullet!

Har kommit hem från göteborg för en stund sedan, käkat tacos och nu sitter jag med hårfärg i huvudet och väntar på ett resultat. Alltid mysigt att göra saker med min brutta, ikväll blir det chips och dip för Natalies del och massa godis för mig, kommer bli göttigt! :)
Provar ett nytt märke på hårfärg idag, dom andra har antingen blivit för mörka eller tvättats ur på nolltid så det har blivit 58 olika nyanser i håret, inte okej!
Förlitar mig därför på viva den här gången, om den inte blir bra så kommer jag bli gaaalen :)
Bloggar ikväll om resultat :)
Annars köpte jag ett par byxor på JC, dom är vita och blir verkligen något utöver det vanliga jag använder.
Sen en mörkblå tröja på H&M, ganska alldaglig men blev ganska kär i den :)
Måste påpeka att dagens stora saknad är min lilla Sara Torgin, ska dra med henne på en fika nästa vecka tänkte jag.
pussokram!

Jag brinner av en längtan men den elden är för svag.

Har haft en bra dag, ingen större stress eller ansträngning! Efter skolan blev jag hämtad av Anders, åkte till honom och tjötade lite. Kom sedan hem och gick över till grannen för att baka kladdkaka och fnittra en sväng!
Imorgon är det fredag, verkligen hur skönt som helst! Åker till falköping imorgon och är med min brutta som har kommit hem från dalarna idag! :) Sen på lördag blir det förmodligen bowling med systrarna, ska bli jätte mysigt att göra något ihop! :)
Hepp, mina ögonlock är inte med mig så därför ska jag kasta mig på sängen och slockna ett par timmar!
Måste bara påpeka att Anders har världens godaste parfym, så jag tog mig friheten att dränka min tröja med ett sprut och sniffa på emellanåt!
Kommer bli beroende tror jag!
Pussokram!

Foton och fix!

Har kikat lite på alla kort jag och Natalie tog på varann, plockade ut 3 stycken jag tog på henne som jag blev riktigt nöjd med. De är en aning redigerade men det är bara småfix som kontrast, ljusstyrka och brusrebrudicering som jag inte ens kan stava till. Men som sagt är det bara lite småfix för att få till effekterna.
Tycker om den här eftersom den ser enkel och elegant ut (:
Bilden talar för sig själv, är helt galen i den här och redan när jag lyckades knäppa den ville jag bara få till liknande, den är ashärlig!
Har ingen riktig anledning för den här, tycker bara om den. Har dock fått bättre bilder där jag inte är så korkad och kapar av ena benet. Haha! Men fastnade för bilden helt enkelt :)
Är riktigt sugen på att fota igen som jag nämnde igår, får bli snart!

This is how you do it.

Har varit en lång och trött dag, halvsovit på ett par lektioner och längtat hem till sängen. Efter skolan var det ju självklart raka vägen hem, sova någon kvart och sen iväg till affären med Tessan och handla inför kvällen. Eftersom våran kära lilla tessan fyllar år snart så kom Pappa, Cristina, Jenny, Jerry och hilma på besök för att käka lite mat med oss och fira tessantuss! Hilma är den sötaste systerdottern man kan ha, hon gillar att pussas, speciellt på sin moster ! ;)
Känner mig lite halvt sliten såhär på kvällen, vill bara lägga mig i sängen och sova men måste få klart lite skolarbeten och div. saker :(
Imorgon är det Torsdag, får se om jag träffar Anders en sväng, om han orkar och vill det är klart :) Är riktigt sugen på att dra ut och fota också, längesen sist!
Hur som haver sitter jagi skype med filuren Anders och han bad mig blogga och det gjorde jag! Så det här inlägget är en sked underhållning för honom.
Är sugen på sommar och ridning också, låter as härligt ju!

Vill göra något med mitt hår också men har verkligen ingen aning hur, tips? :)
Funderar på typ det här som jag hade för ett tag sedan fast i mörkrött med en och annan blond slinga, vad tror vi om det?

Pussokram!

Det går bra nu.

Skönt att vara tillbaka i skolan får jag lov att säga, lite rutiner och struktur på dagen! Evelina är min bitch, min räddning :)
Efter skolan blev man hämtad av Anders, en film och lite småprat sen hem och duscha, som alltid är lika skönt! Natalie befinner sig fortfarande i dalarna, hårda tider för en liten flicka som mig! När hon kommer hem ska jag stå beredd med kladdkaka och kaffe, vara fullproppad av snack så det blir hål i hennes huvud :)
Min dag har varit bra, fortfarande lite smått sjuk och rasslig men nothing can stop me.
Hur har eran dag varit?
Avslutar kvällen med en låt som är ganska gammal men hjälper mig på fötter för tillfället :)
BRA SKIT!

Ord är som napalmbomber, de ödelägger land.

En dag reser vi runt jorden, frågan är bara när.

Det du inte vet om dig själv vet alla andra?

Underbart att bli klandrad för skitsaker. Börjar verkligen störa mig på människor som inte kan sätta sig ner i lugn och ro och faktiskt prata om problemet istället för att dra massa idiotiska slutsatser. Vi går inte i lågstadiet längre, men ändå tycks vissa ha fastnat där, vilket är sjukt jävla tråkigt. Annars kanske allt hade varit frid och fröjd!
Ligger hur som haver i sängen och kollar CSI, börjar verkligen bli smällsjuk, fy fan. Annars har jag kikat film med Anders idag och bara tagit det lugnt, no stress at all. Lov veckan har varit relativt lagom för min del, hade planer lite hit och dit men tog det lugnt istället och ägnade mig åt att känna lite välbehag.
Stannar väl hemma imorgon och kryar, stackars lilla evelina som kommer sakna mig!
Pussokram!

En natt i väring!

Snart bär det av till stationen, ska hoppa på ett tåg och dra mig till skövde. Där blir det till att packa om i väskan och dra vidare till sara i väring. Kvällen spenderas med härligt folk och ett glas vin i handen.
Imorgon drar jag vidare till min mor, får besök där en sväng och sedan blir det till att ägna sig åt fettbränning resten av veckan, det är ju hur gött som helst att vara ute och springa i det här vädret, speciellt ute på landet!
Men hur mår jag då? Jo, det är 1000 gånger bättre! Har verkligen tänkt dom senaste dagarna och kommit fram till att jag inte ska deppa för något som inte är värt det.
Därmed säger jag: Alicia is back on track!


Lite kissie style sådär, men vilken kille vill inte ha feta läppar?!
Pussokram!

Alla hjärtans dag och annat trams.

Har sovit bort hela dagen, skönt som satan. Nu återstår mat från donken med pappa och co, aweeeessooommmeee!
Morgondagen ser ungefär ut som denna, tar det lugnt för det mesta men kommer även städa igenom mitt och systers rum här i Falköping!
På Onsdag drar jag till min lilla Sara, sover hemma hos henne och förhoppningsvis spenderar tiden i bastun, myyys!
Pussokram!

Bakfull och gó

Sitter och kollar film med systrarna här i falköping, var ute igår så lite bakfull och sånt är man ju!
Hittade en låt som jag lyssnade as mycket på i mina yngre år, Haha, ganska bra faktiskt :)


En snöfylld fredag.

Gick och la mig tidigt igår, så fick massa sömn inatt. Är dock trött fortfarande, men det beror nog på att jag fick lite mer sömn än vad jag behövde ;)
Käkade tacos igår, drog på info om ett jobb och lite sånt där, helt okej!
Vaknade ändå på rätt sida idag, genomförde redovisning i estet och svenska som kändes ganska bra, ska ha engelska redovisning idag också men har varit så busig och inte ens börjat än med tanke på att jag snart blir utbränd, varit lite mycket det senaste!
Efter skolan drar jag hem och äter, packar och duschar. För ikväll blir det först kalas för min systerdotter Hilma som fyller 2! Sen blir det lite party i töreboda. Hade velat dra på klassfesten men finns en liten hake, vill inte förstöra en annan persons kväll om jag får alkohol i kroppen så får nog hoppa över det, med tyngd i hjärtat. Dessutom kör det ihop sig med skjutis till Tibro efter kalaset så.
Sover i falköping inatt, behöver min brud som vanligt.

skriva med munnen

Evelina hade lite roligt och tejpade fast mina händer och ben, jag skrev med munnen i ungefär tio minuter. Skrev faktiskt rubriken med näsan...
Drar på typ möte sen, ska få lite info om ett jobb och så :)
men slutar klockan ett så jag hinner hem och sova en stund <3

Getti´n over you.

Hade nog den värsta natten på riktigt länge inatt, kom tillbaka till skövde och fixar lite saker på rummet, skulle sedan gå och lägga mig och virar in mig i mitt underbara duntäcke och grosar ansiktet i kuddarna. Känner lukten av han, inser att hela jävla sängen luktar som honom och bryter ihop, så håller på tvättar alla sängkläder nu även om jag inte vill, men måste. Inte nog med det drömde jag massa jävla mardrömmar, min familj dog och skit. :S
Får dampryck snart, behöver verkligen solsken, härligt folk och sommarlov, det är nog det enda som verkligen skulle hjälpa mig ur trasslet just nu.
Tackar min underbara Natalie, min fina syster för att hon finns. Att hon är där, inte behöver säga ett ord utan bara finns.
Som ni kanske vet varade inte förhållandet speciellt länge, och jag borde inte vara så ledsen. Fattar knappt själv varför och blir förbannad för att jag ens fällt tårar för honom. Han är värd en hel del för han är ingen dålig människa, det vet jag. Men mina tårar är inte menade till något kärleks-trams, det finns saker som förtjänar dom mer.
Jag älskar dig fortfarande gumman, du kommer alltid vara min högra hand. Jag vet att du läser, och jag vill bara du ska veta att jag håller fast vid det som vi alltid sagt: Du och jag, i en annan värld.
Jag kräver inget längre, ge mig bara ett tecken.

Måndag förmiddag.

Är fortfarande i Falköping, skönt att komma bort om man säger så.
Drar tillbaka till skövde ikväll för att göra ett tappert försök med skolgång imorgon.
Kan inte beskriva vad som rör sig inne i mitt huvud just nu, känner mig mest bara tomhänt, som om man tagit det mesta ifrån mig mitt framför näsan.
Har varken tid eller lust att må såhär, känns inget bra alls.
Taggar till en festfylld Fredag i töreboda, lite alkohol och härligt folk borde pigga upp mig!
Men som sagt är det bara måndag, det här blir en tuff vecka.

Falköping!

Sitter i falköping bosatt framför tvn. En liten natalie ligger här och ser söt ut också.
Tar det lugnt ikväll, blir nog hemma från skolan imorgon, orkar ingenting just nu.
Pussokram!

Take me home.

"Du kommer över det."
Kanske jag gör, men inte så enkelt som du gjorde.
Man kan verkligen tro så jävla fel om människor, fan.
Du visste från början att jag var sårbar, jag ville vänta med att inleda ett förhållande för att vi skulle veta att vi valde rätt, och sen gör du såhär...
Jag ska aldrig mer se en framtid med en annan människa, jag tänker inte...
Jag kan inte andas utan att det gör ont. Snälla säg att allt bara var ett skämt...
JagVillInte.

Vrickat!

Haha, kan inte sluta skratta.... Träningsvärk i magen kommer jag ha iaf!

Onsdag kväll.

Usch vad jag känner mig nere, jag vill ha lov, vårkänslor och härligt folk! Känner att en depp-period börjar smyga sig på och det känns inte bra alls!
Det har varit en helt vanlig onsdag, kom hem och sov en stund, käka pizza och kolla film med bror, tessan och flöjt.
Funderar på att dra ut och springa en stund, rensa tankar och sånt där.
Skriver imorgon, pussokram!

Bed time!

Startade min tisdag med försovning, en sjuhelsikes morgon jag har stor lust att glömma!
Vaknade tio i åtta av att det borrades i grannarnas vägg, lovar er att det var ett mindre mysigt sätt att bli väckt på. Borrandet fortsätter och jag rotar desperat igenom garderoben efter något lämpligt att slänga på mig. Fick bli ett linne jag impulsköpte igår, svart kofta och svarta leggins, enkelt och bra.
Slänger i mig frukost och ska försöka pyssla på lite smink och fixa håret men allt blev bara felfelfel! Skulle gå till bussen vid kvart över nio, tänkte att jag äntligen skulle få lugna ner mig en stund med lite lunkande bort till busskuren och min morgon cigg (Som vanligt, något som ingår i mina rutiner) Kommer på mig själv med att cigaretterna är slut, blir skit förbannad, borde verkligen sluta röka.
Jag är en sån person som MÅSTE göra samma sak varje morgon, blir något fel som att kaffet är slut, jag har dålig hårdag eller att cigarett-fanskapen är slut så är hela dagen förstörd, allt känns bara fel. Därför tar jag beslutet att sova nu, 20:18 och hoppas på en bättre dag imorgon, wish me luck!

Söt chey @ Söndags!

RSS 2.0