Yeah, you drive me crazy...

Insåg att jag inte har uppdaterat på ett tag, not good!
Men ska gör ett tappert försök och faktiskt skriva ett inlägg. :)
Bror, tesselituss och jag har nu flyttat till storegården. Jag har fått en aningen mindre rum men det tyder på mysigare hemma kvällar med mig själv (eller han*) och det är ju kanon! :) Är helt slut efter dom här 3 dagarna, har bärt ner massa masssssssa saker från andra våningen på havstena för att sedan köra till storegården och ta upp all skit igen på tredje våingen! Inte min grej med andra ord. Men det ska bli helt galet skönt när det äntligen är klart, bara få ta det lugnt och packa upp resten av sakerna.
I helgen åker jag till min mor, men det blir inte mycket sova ut för det! Våran klass ska tydligen vara med på shoppinghelgen i skövde och massera folk = kallt och trött = grinig tjej.
Tänkte inte tjata mer nu, men där emot ska jag slänga upp en låt som jag lyssnar sönder.

Brrrrrrrr.....

Är det kallt så är det! Nu drar jag till skolan.

Lie to myself.

Halloj. Sur Alicia och ännu surare Denice... Vi hade tydligen sovmorgon idag vilket våran lärare var lite dålig på att säga. Med andra ord är man lite eld och lågor! Sitter här i nästan ett tomt klassrum nu iaf och har fixat så att min header visas, äntligen! Har inte ätit någon frukost idag eftersom allt var slut där hemma, ikke roligt! Får dra till donken och trycka i mig en cheese eller två sen. Haha, fetto Alicia... Igår var ju jag i Mariestad, det var roligt att träffa Tobbe och Oskar igen. För det var ju inte direkt igår vi sågs! Vi kollade film och segade oss. Idag är det ju Tisdag, vilket betyder massa massa massage. Men det brukar vara roligt så det går an! Efter skolan ska jag vara med Marcus en stund, dock bara i ett par timmar eftersom han skulle göra något grejjs ikväll. Anyways ska jag väl sitta och vara allmänt tråkig nu. Hade tänkt lägga in bilder men upptäckte att skolans internet suger (: BYE!

But what if we never comes to that part?

Jag började fundera... Det kanske inte är oss det är fel på. Det kan bara är så att det inte ska vara en vänskap mellan oss. Är tillbaka på skolan efter en helg med blandade känslor. Jag tog steget att göra slut med Stoffer igår och med sorg i hjärtat var det bara att gå vidare. Det var mitt fel att det blev dumt på slutet och det är även anledningen till att jag lämnade honom. För jag tänker faktiskt inte såra honom mer. Idag är det måndag och jag har haft en helvetes morgon. Var stressad som attan och när jag väl skulle gå så upptäckte jag att mitt busskort är borta. Kul kul, en stressad Alicia näst intill springer ner till stan för att komma i tid. Hon tänkte att hon kanske glömt kortet hemma hos mamma eftersom lilla alicia varit där i helgen och skulle skriva ett sms för att fråga om mammsen kunde kolla efter. Alicia skriver ett sms när hon är irriterad på väg till skolan. Då händer det ofattbara, Alicias fria sms är slut! Hon håller på slå ner någon på vägen till skolan och svettas dessutom som en jävla gris. U-N-D-E-R-B-A-R-T Jag drar iaf till Mariestad sen tror jag, får se om jag hittar busskortet... Sen ikväll ska nog jag baka något gott till Tessan och mig. Brodern får inget, för han är dum. Måste också bli klar med resten av inlämningarna, så det blir väl lite mys i sängen med choklad och massa arbete ikväll!

Jag är en dålig människa.

Ni som tror att jag söker uppmärksamhet och sån där skit kan strunta i att läsa. JAG ÄR BARA UTE EFTER ATT SKRIVA AV MIG.
Hur gör man alla glada?
Hur blir man snygg?
Hur förändrar man sig?
Hur blir man perfekt?
Jag hatar mig själv, HATAR HATAR HATAR! Jag är värdelös, och mycket mer än det.
Jag har förstått varför människor går vidare i ett liv utan mig nu, jag förstår precis.
Jag är den som stannar kvar längre på min kompis bästa väns fest för att få knulla,
den som inte förstår.
Jag vill vara tvärt emot!
JAG VILL KÄNNA MIG BRA IGEN.
Jag har haft världens äckligaste dag, skolfotot blev fult lärarna tog min telefon och dagen slutade i tårar på buss hållplatsen.
Ciao.

Bara tisdag?

Hej hopp!
Alicia är ett nervvrak, håller på att tuppa av totalt. Don´t ask why, vet knappt själv vad det beror på. Vill bara hem och sova, sova och sova. Känner mig som en jävla törnrosa. Sen slog det mig nyss att det bara är tisdag.
Måste prioritera veckan på ett smart sätt. Sitter i skolan nu och tror att jag somnar utan förvarning snart.
Saknar min ponny ganska mycket nu, får dåligt samvete av att han bara står och blir fet. Men mamma vägrar sälja honom om han inte är igång. Skit samma om man får dra av 5000 när man säljer honom för att han inte är igång. huvudsaken är att han får komma till någon bättre, bättre än mig. Jag har inte ork eller intresse för att rida honom varje dag.
Bye bye.

Lyckat...

Tillbaka i skolan nu efter en sjuk helg. Dock tvekar jag på att jag är helt frisk. Är yr och jävlig, känns som jag spyr över datorn här snart.
Igår flöta vi en stund på morgonen, sen kom Marica till natalie och jag tig en dusch. Åkte tillbaka till skövde efter vi käkat och var med Sterner en sväng. Trevligt, trevligt!
Vill hem och sooova, håller på dö här ju :(( Haha. Vi har datorkunskap tror jag, skit segt...
Vi har gympa sen idag också, hur ska det gå...? höhö.
Pratade med Pappa igår också, vi diskutera vad jag ska få för mobil. Han verkar vilja att jag ska ha en jävla tutch, jag vägrar kan jag ju lova! jag ska ha gamla hederliga knappar.
Tror jag vet vilken telefon jag vill ha iaf,
Den här!
Så jävla snygg är den!
Kisses.

Jag hatar att vara sjuk.

HNGDKGHCHGJDHLKJDHJSHJLKDBMhDKHJDJunk fhbgfbfn kcjsbv ik fnhjgykfchaiju hvb fjk
Ja, jag har damp just nu, jag vill FESTA jävla fucking skit blä usch. BANAN!
Haaaaaa-ha.
Jag vill ha godis nu, för att tröst äta en stund.
Tillbaka till seriöst talk.
börjar iaf bli på bättrrings väg, skönt. Som ni ser så är bloggen omgjord (igen) men är inte helt klar. Satt och greja lite med en bakgrund igår som faktiskt blev klar men aldrig upplagd. Så den kommer upp ikväll istället! :)
Tittade på filmen salt förut, riktigt bra film men ganska jobbigt slut. Sen å andra sidan var den ganska knepig. Men bra som sagt.
Vi får se vad vi fördriver dagen med, skriver väl sen igen :)
Pöss.

I don´t know anymore...

Nu är jag hemma i falköping, har inte varit i skolan på ett par dagar och kommer inte var det imorgon heller. Saknar Denice redan och tycker lite synd om henne som får leva utan mig. ;) På söndag ska jag iallafall sitta och ta igen ALLT jag missat, ska även bli klar med diverse läxor som är halv klara.
Jag och natalie sitter med snuva, hosta och uppblåsa huvuden. Men med kladdkaka, film och varann så duger det ändå! Pappa och cristina slaktar nog oss snart, vi babblar på så in i helvete! :) Blev dock sur på pappa när han sa att jag inte kommer få gå ut alls i helgen, jag och denice som hade planerat att gå på björn rosenström... :(((((
Har lite blandade tankar om det mesta just nu, jobbigt att tänka så mycket... Blä på det! :)
jag och natalie har möbelerat om lite i det som nu mera kommer kallas "vårat" rum, så vi har dubbelsäng :D
Mycket sex blir det! HAHA.
PUSSAR! (Cp cam bild blev det.. som vanligt )

Sjuuuukling!

Usch usch! Här ligger jag i sängen och dör ungefär. Näsan är täppt, feber och massa hosta.
Kollar på CSI, alltid lika intressant! :)
Är hemma imorgon också, även om jag inte vill!
Såhär söt är jag just nu!
WOOOOHO!

Min bror, Tessan och jag!

Jag har upptäckt att jag kommer trivas här, med broder och Tesselituss. Det gillar vi!
Idag hade vi triathlon (stavning?) Vi skulle simma 400 meter, springa 2,5 km och cykla 5 km. Jag som inte hållt igång på jag vet inte hur länge fick en blackout på simningen. Hela världen började snurra och ja fy fan. Denice som är räddare i nöden hoppa ner och bärde upp mig, haha :)
Lat som jag är så pluggade jag inget igår, så ikväll kör jag på som fan för att kunna knuffa undan det mesta. Kommer bli sköönt!
Är ännu inte nöjd med designen så får ta och fixa det!
Mongo bild! Men iaf så färgades mitt hår igår, synd bara att det typ blev svart... Men men, snart blir det nog dax att limma in hårförlängning. Måste bara hitta en bra sida att köpa det på. Med bra kvallité för ett rimligt pris!
Ni som har ett tips kan gäärna skriva det till mig. :)

Hejdå Tidan och hallå skövde!

Nu är helgen med stoffer över, bläää... Iaf så var det trevligt. var på kräftskiva igår hemma hos honom och sen drog vi hem till Pontus för att smådricka lite. Sen blev vi hämtade och gick och la oss.
Nu sitter jag iaf hemma hos min bror som även har blivit mitt hem. Flyttade hit idag och har även gått på stan med min lillasyrra melinda.
Tro det kommer bli bra med att bo här, dock kommer jag inte träffa pappa eller stoffer så ofta.
Nu ska jag plugga lite och så :)

Lööööörddaaaaag!!!....Fast nää :)

Halloj! är i flistad nu och alla i mitt rum har äntligen vaknat! Haha, fast vi är bara tre pers men ändå. :)
Jag ska snart göra mig i ordning eftersom det blir kräftskiva i kväll hemma hos Stoffer.
Bjuder på en söt bild idag! :)
KYSSSS (L)

Tråkig blogg...

Hejhej, sitter i skolan igen och väntar på att engelskan ska börja. Vi får se vad skoldagen har att bjuda på!
Stoffer sov hos mig inatt och jag måste lära mig hantera min ilska på morgonen! Känns som att jag lägger ut allting på honom :(( Iaf så åker vi till mamma idag, ska sova där hela helgen. Det blir kräftskiva och lite sånt på lördag. :)
Flytten är i full gång, det ser utplockat ut i våran kära lägenhet och låder står lite här och var. Det är nästan som att man fäller en tår!
Åker till kakan på söndag och börjar sova där då, kommer bli gött att få sova liite längre iaf. :)
Nu börjar jag! BYE

RSS 2.0