Det får inte vara sant...

Han kommer inte tillbaka.

Tiden borde gå fortare.

Jag hatar att sitta helt övertrött i skolan. Helt ärlig, det är så kasst.
Jag har lite beslutsångest nu igen och jag tänkte ta hjälp av svenska folket! Eller ja... Iaf dom som läser bloggen. ;) Frågorna kommer i slutet av inlägget. :)
Många frågar hur jag mår och jag vet faktiskt inte vad jag ska svara. Jag känner mig ensam och det är ju aldrig possitivt. Men samtidigt känner jag mig stark, även om jag inte riktigt visar det. Jag vill bara inte att folk ska gå och vara oroliga. Ni vet gott och väl att jag klarar mig, för det gör jag. Jag tror att jag skulle varit mer uppåt om klockan kunde gå en aning snabbare. Ibland känns det som om att jag nästan fastnar i minutrarna. Dom som brukar gå så snabbt... Anyways, jag saknar mitt hjärta, min ägodel. Han den där som inte finns kvar...

Fråga ett! Borde jag skaffa ny blogg heather (Igen) ?

Fråga två! Vad blir hårfärgen i sommar nu då? Ljust eller mörkt?!

<-------- Mörkt, som ni kanske ser?

<-----Eller ljust? Dock inte lika ljust... Och observera att jag har missfärgat på bilden!

Break away.

Jag önskar jag kunde vara på en annan plats, inte här och inte där. Bara på ett ställe när ingen kan se.
En enskild plats där jag får vara för mig själv och bara tänka. Orkar inte höra på allas snack längre, vill inte glömma men heller inte minnas. Tänk att få bryta sig ur, att få vara fri. Tänk att få vara oregelbunden.


Dagarna går segt, kan inte hitta något att fördriva tiden med riktigt. Trodde helt ärligt inte att det skulle kännas såhär. Jag hade ingen aning. Jag var nog ganska blind igentligen...Tänkte bara på det som var bra och kunde inte riktigt se bristerna. Jag vill inte mer, inte utan dig. Det var vi mot världen.
Jag älskade när du klagade på hur jag sov, att jag tog upp hela sängen och du låg intryck mot väggen.
Jag minns hur du snackade om vad vi skulle göra i sommar, och hur bra allt skulle bli.
Jag saknar det, och det har bara gått 5 dagar sen jag hörde din röst.
Jag vill inte leva utan det, och det har bara gått 9 dagar sedan jag såg ditt ansikte.

Jag stänger av mig själv ett tag.

Tobias gjorde slut i Fredags, det känns så jävla overkligt. Jag var så redo att satsa allt och lite till.
Allt är åt helvete, skolan, vänner och ah... allt. Just när jag behövde kärlek som mest så togs den ifrån mig.

Livet är som en bergochdalbana. Ena stunden ligger man i en hög backe. Det pirrar i magen och allt sker med ett leende på läpparna. Andra stunden har man kommit ner för backen och det roliga är över, det vänder på något sätt. Sen kommer nästa uppförsbacke och samma sak händer igen. Sen håller det på så, vare sig man vill eller inte.

Jag vill inte sitta här...Jag vill springa, springa och springa. Efter att ha sprungit i 10 minuter känner man en viss tillfredställelse. Men det räcker inte, kanske för stunden men inte i längden. Jag vill springa iväg, fly från det mörka och tillbaka till det ljusa, jag trivdes så jävla bra där. 

Tack till Denice, Natalie och Sara som har ställt upp hittils. Tack för att jag kan snacka med er och för att ni har gett mig en del tid i eran vardag dom här hemska tre dagarna.

Jag uppskattar att bara sitta och snacka, prata ut och fälla en del tårar. Men ibland räcker inte det. Det måste ske förändring också.

En aning deppigt inlägg blev det här, men jag känner mig inte speciellt uppåt nu alltså. Och ja, jag stänger av mig själv ett tag. Iallafall den pratsamma Alicia, för hon är inte så enormt tillgänglig atm.

update.

Challatjalla?
Nä men hej. Sitter och glor på dating in the dark. Det är ganska kul när dom gör bort sig och skit! :D
En månad för mig och Tobias igår, I love him. Mhm.
Annrs är allt okej, det rullar väl på som vanligt. Dock är folk helt sjukt jävla dryga atm.
Fråga mig inte varför, för jag vet verkligen inte.
Jag blir bjuden på käk av Victor imorgon, höhö han är lite knaaaasig :)
Aja, bye bye bitches :)

Read it, cuz you need it.

Skola vare ja... Ovanligt att jag sitter vad datorn på sv/en? ;)
Hade tänkt att sammanfatta veckan, det som varit och inte varit.
 
Måndag: Skola som vanligt där allt rullade på som det skulle. Efter skolan träffade jag Denice på bussen hem, följde med henne till ica och köpte choklad. Gick hem till henne och tattade lite korvstroganoff, mjummii! Fick ett sms om att mitt kontantkort är på fyllt med 200 så jag har gratis sms igen! :) Drog hem och följde med pappa till Mariestad, det var helt tomt i våra skåp hemma så vi köpte mat för ungefär 2000 och vi är bara 2 pers lixom ><' Sen kom jag hem och då var jag ute en liten stund till. 

Tisdag: Var på teater med skolan och synapsen, fick sitta brevid Denice, Love*. Sen efter skolan drog jag och Sara till stan, köpte mascara och en eyeliner samt ett pack cigg. Träffade diverse folk, var med Kevin när sara åkte hem. Sen kom Pappa till stan och vi köpte present till min bror som har fyllt år, sen bjöd vi honom och hans flickvän på pizza. :) Kom hem och drog ut till Denice, Ella och Coffe. Tog en snabb rök och sen var jag tvungen att bli klar med Gympa uppvärmningen. Kollade Cougar town (Stavning?) och sen gick jag och la mig.

Onsdag (Today): Har vaknat och upptäckte att pappa var hemma, han är sjuk så det blir ligga hemma för honom idag. Drog till skolan och insåg att Sara är sjuk, vi som skulle ha den där viktiga uppvärmningen idag... Efter skolan ska jag bara hem och plugga, har so prov imorgon och måste lämna in svenskan också. Kommer säkert dra ut med Denice en stund som vanligt. Pappa drar till Falköping idag också så jag är själv hemma, kasst.

Torsdag: Ja vad händer en torsdag? Har lite smått funderingar på att dra till stallet, men när jag kollade vädret imorse så skulle dte bli regn. Jag antar att det blir film och godis. Vi får se vad dagen har att bjuda på.

Fredag: Idag åker jag till Mamma, har ingen större lust att dra dit själv så Tobias får följa med mig dit. Vi ska nog bara ta det lugnt efter en stressig vecka, plus att vi inte har träffats sen i Söndags. Kan tänka mig att det blir mycket pussande! Tänkte att jag skulle ut och städa lite i stallet också, det kan verkligen behövas.

Lördag: Kommer vakna upp med älsklingen brevid mig. Tror att vi kommer ligga och dra oss fram till klockan två typ? Jag om någon behöver verkligen sova ut för jag orkar inte somna på lektionerna mer! Tobias är ju typen som sover länge också. Blir nog stallet ¨på eftermiddagen och sen letar nog vi fest som vi kan dra till på kvällen. Folk kan höra av sig om dom vet något underhållande.

Söndag: Vakna once again med baby. Kommer nog ta ett bad dirr när vi vaknar... Tobias brukar tjata om det och jag brukar kunna säga nej i ungefär 10 minuter sen kommer han med sina valpögon och då går det inte längre! Sen kommer väl han åka hem tidigt som han alltid gör och jag drar hem någon gång vid 3-4.

Nu vet ni vart jag ska befinna mig i veckan, tror inte jag kommer blogga så mkt, därför skrev jag allt idag.
Kisses!

Wipeout!

Rubriken säger det mesta, sitter och glor på Wipeout helt enkelt. Haha, tycker det är så jävla kul när folk helt hjälplöst slängs åt alla möjliga håll! xD
Anyways, igår firade Joakim och Ida ett år ihop så det blev till att dra dit med älsklingen, Finnen och Emilia! :) Det var en oerhört trevlig kväll måste jag säga, dock blev det lite små bråk mellan mig och hjärtat... Men vi har löst det och vi kanske behövde tjaffsa lite för att kunna ta förhållandet till en säkrare nivå. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan honom alltså! Sen mitt i natten åkte vi hem, måste säga att natten hemma var lite skum men jävligt mysig ;)
Jag satt och åt/lagade pytt i panna i underkläder och älsklingen störde Finnen och Emilia hela tiden, det låter inte så märkvärdigt men asså, haha... Det var lite lustigt, men ah, flera sånna kvällar/nätter tack!
Vaknade typ vid två eller något, jag tog en dusch och sen drog vi till pizzan. Tobias, Finnen och Emilia var trötta som fan så dom drog hem direkt när dom hade ätit. Resten av dagen har jag städat och grejat, det behövdes!
Jaja, nu måste jag checka tv:n alltså!
ciao bitches!

8 April.

Sitter på sv/en som suger, mhm.
Har vikarie för cpMarina är sjuk, haha orkar ändå inte med henne! (:
Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer, skulle åkt till stan igen men orkar nog inte det. Är så jävla seg med tanke på att jag somnade typ vid halv 3 inatt?
yeye, får väl åka hem och typ äta och sen sova, men tror att Denice ska titta förbi en stund sen också. :)
Natalie ringde igår och undrade om jag skulle med på Peace and love festivalen i sommar. Är jävligt sugen på att dra dit och kolla några band men alltså.. Det är ganska dyrt och har mina planer inför sommaren så det kan bli riktigt svårt att få ihop allting.
Det här är typ bestämda saker jag ska göra i sommar:
* Östersund med Denice.
* Shoppa i Trollhättan med Natalie.
* Dra till Götet ett par gånger. (Har dock f-kort så det kostar inte så mkt för min del.)
* Festival i Trollhättan.
* Metaltown?
* Stockholm med folk?
* Danmark med Sandra och co.

Som ni kanske förstår själv kommer det kosta en del och jag vet inte vart jag ska få alla pengar ifrån!
Tänkte att jag skulle fråga syster min om jag får sommarjobba i stallet hemma hos henne och tjäna lite cash.
Anyways ska jag fortsätta "Jobba" nu, höhö.
Kyssen ja.

Ett par timmar har dödats!

Har suttit här en stund nu och inte kunna bestämma mig för hur bloggen ska se ut. Men det verkar som att jag har fått ett resultat nu. Blev det bra eller dåligt? Funderade på om jag skulle haft lite mer färg alltså.

Annars är allt helt okej, har varit i stan idag och igår var jag hemma hos älsklingen. Han har flyttat till en lägenhet nu i Mariestad istället så det var kul att få se hur det såg ut! Antar att jag kommer spendera en hel del av min tid där på helger och lov. Här hemma är det stökigt, samtidigt som jag har lite halvt ångest så orkar jag knappt lyfta ett finger... Pappa är ju i Falköping för det mesta så han har nästan ingen tid. I helgen blir det fullt upp, på Fredag fyller min bror 24 så det blir till att gratta honom. Sen på Lördag är det dax för dop, Therese och Davids pojk ska döpas! :) Sen på Söndag trodde Pappa att det var ngt mer, någon som fyllde år eller så. Det kommer blir jätte trevligt men önskar mest av allt att jag kunde ta med mig Tobias... Vill inte vara utan honom i helgen.

Jag saknar Hilma så mycket att jag går sönder snart!
Därför har jag spamat lite med en söt bild på henne, den finns även med på den nya designen! :)



Kisses!

Seg som fan...

Sitter och äter frukost, klockan är halv 2 .(Y) Ska till Mormor snart och käka middag typ tror jag?
Sen vette fan vad jag ska hitta på, funderar på att stanna i Mariestad så jag kan vara med Tobias. Men vi får se.
Kan inte smsa som säkert några redan vet, ni får ringa om det är ngt.
Langar en söt frukost bild också, inte för jag vet varför men ah, njut era jävlar.


Påsk vare ja...

Kvällen igår började så jävla bra, allt var helt perfekt.
Men sen bara det sprack, och det var mitt fel, allting. Helvetes jävla skit.
Det är helt sjukt vad en situation bara kan vända, bara förändras till något helt annat lixom. Det som gör mig mest sur är att folk snackar så jävla mkt skit, vänder och vrider på sanningen. Det här tar kål på mig, ska det vara sån här jävla skit livet ut nu? Kommer dom aldrig bli sams? Helvete, dra åt helvete.



Tobias älskling, du är allt för mig. Jag känner mig så obekväm utan dig.
Jag vill seriöst inte leva ett liv utan dig just nu, det funkar inte.
Tack för att du finns, tack för att jag får gråta i din famn.

Saker och ting löser sig inte bara.

Jag har stoooora funderingar på att knäppa nya bilder, eftersom jaghar fett tråkigt och så.
Jag är hos mammsen nu dom som inte vet. Jag har ridit och grejat så det är lite dåligt med sysselsättningar om man säger så.
Dom som har lust kan alltid smsa och ringa ohså, det hade vart nice. Imorgon kommer älsklingen hit, eller? Man vet ju aldrig med honom så jag ska inte hoppas på för mkt. Anyways blir det nog påskfest här imorgon.
Men bläääää. Jag tänker bara på Tobbe, inte bra fan... Måste tänka på annat med det är svårt som bara fan.
Jag hatar att vara förälskad :(
Yeye, vet inte vad jag ska skriva mer så ni får ha det gött.
Tjingtjong!

Du....

Jag är cool.

RSS 2.0