I WANT TO BE LOVED BY YOU.

Helloj kära vänner! Ligger hemma i en lagom gó förkylning idag, perfekt ju. Så har legat i sängen hela förmiddagen och nu är Evelina här, har varit och köpt glass och nu lagar vi mat. Åker till falköping sen och håller tummarna för att jag blir frisk och kry till imorgon!
Har färgat håret i helgen också, blev faktiskt skit nöjd! :)

Helg, äntligen!

Hejhopp! Så jävla gött med helg, plus att man undanröjt allt jävla arbete som var kvar i skolan JAG ÄR LYCKLIG! Men trött... Haha :)
Åker till mammsen idag och laddar för en riktigt grym helg, kommer bli gööööttt :)
Shnygges brudar!!

Tacopaj på G!

Hej mina kära vänner! Just nu sitter jag hemma hos min underbara pappa med familj och inväntar tacopaj som eveline ska laga, blir riktigt stolt över henne ;)
Var kvar efter skolan idag och blev klar med min storyboard i esteten, blev riktigt nöjd då jag valde att använda bilder jag själv tagit och även redigera dom i svartvitt. Hoppas verkligen att det här blir ett arbete som håller mig kvar på ett stadigt G åtminstonde!
Helgen är ju snart här! Kommer bli så fruktansvärt roligt!!! :D
Hoppas alla haft det bra i det hyffsade vädret, skönt att blåsten lugnat sig, eller hur? ;)
Hade väldigt enkla kläder på mig idag, Ett ganska u-ringat linne från Gina (100 spänn typ?) Och ett par klassiska leggins som jag samlar på mig lika ofta som jag byter underkläder, haha. Hade även en grå kofta på mig som jag är lite småkär i, den är också införskaffad på Gina :)

Fika och tandläkaren!

Var hos fröken-tandpillare idag, har lika mycket skräck varje gång, hatar det fan. Finns inget värre än när dom tar fram det där ruggiga verktyget som dom skrapar i tänderna med, fy fan. Men det gick bra, måste bara göra om en lagning som har gett upp, annars var mina tänder fina och friska, Skönt!!
Åkte sedan till skövde igen och mötte upp sara, bjöd henne på en gó latte. Vi gjorde något ovanligt och satte oss inte på Pim´s den här gången, utan det nyöppnade fiket vid hemmakväll som heter "Fika", rekommenderar det stället varmt med trevlig personal och mycket bra kaffe!
Lägger upp en dagens-outfit bild också, inte alls likt mig men !
Har en body som en köpt på gina om jag inte minns fel. Kofta från kapphal, Shortsen har jag fått från min kusin men det är avklippta chinos, sedan ett par enkla tunna stumpbyxor. Hade ock velat ha på mig något varmare med tanke på att det näst intill blåste storm idag!
Pössokram (:

När jag red Kyona (:

Kom på att jag fick rida en mysig ponny för några år sedan när min syster Jenny skulle sälja. Kom och tänka på att den filmen låg kvar på youtube så jag tog mig friheten att leta upp den. Det var inte lätt vill jag lova! Det fanns även en häst där som jag red ett par gånger som hette Illona, därför började leta efter det namnet och kände mig lagom korkad när jag insåg att jag sökte på heelt fel namn ;)
Filmen är lite hackig och "snabbspolar" sig ibland.
Lite kul att se hur jävla illa man satt på hästen bara för att man var nervös, haha!
Enjoy my dear friends :)

All I can hear is blablabla...

Tjabbbbaaaa! Ligger äntligen i sängen och ska snart sova, ska bli gött. Har varit på filmkväll hos Johnny som var mycket trevligt!
Kikade på "Drive angry" som var hur bra som helst, verkligen en rekommenderad film!
Annars har jag inte gjort ett skit faktiskt, tagit det lugnt bara.
Imorgon är det skola som vanligt och sen tandläkaren.. haha är så jääävla nervös för att jag ska ha massa hål och sånt där :(((
Hoppas alla haft en grym dag!
Pussokram :)

Men låt det va som i en film.

Hej och hopp! Har en sån där dag då jag bara känner mig kluven, står någonstans mellan höger och vänster.. Står jag i mitten då? Nej, jag känner mig inte depp och tänker inte skriva någon medelmåtta där jag gnäller. Känner mig faktiskt glad, lite förvirrad bara. (:
Idag ska jag göra ett par prov och sen hem, men vette fan vad jag ska göra hemma. Funderar på att dra ut och springa men kommer bara störas av blåsten. Kanske man ska kika på om Johnny har lite tid över så man kommer ut och går iaf? :)
Längtar verkligen till lovet nu, och det närmar sig som bara fan, veckorna springer iväg! Första veckan av sommarlovet kommer spenderas i munkedal. Ska vara hos Marcus och även vara med på hans student på fredagen, blir en riktigt bra start :)
Kan gärna få bli lördag nu också, det är ju crusing i Mariestad då! Vilka ser man där?
Just nu:
Evelina när vi bakade:
I lördags gick det fort på vägarna, observera att hastigheten höll på att stiga när kortet togs. Var nära att kissa på mig fan..
Kyss osv!

Vila i frid.

Har hållit inne alla känslor kring olyckan som inträffade natten från fredag till lördag. Måste dock skriva av mig lite nu.
Simon Khalaf och Khaled Elhakim, kände ingen av dem men man visste vilka dom var. Gick dock i samma skola som  Khaled på Tidan, tror han gick där 2 år eller något och har många minnen av att se honom ute på fotbollsplanen och köra sin grej. Kommer också ihåg att jag såg upp till honom, man kan väl säga att jag hade en enorm respekt för honom och hans kompisar.
Det jag tänker mest på kring detta är alla människor som stod dom nära, familj, vänner och släkt. Allt var ju så oväntat och jag kan knappt tänka mig hur det måste riva i hela kroppen. Att aldrig hinna säga "hejdå" på något sätt måste vara en helt sjuk känsla.
Åkte förbi olycksplatsen igår och det var så många ungdomar som stod där, tände ljus och placerade blommor i mängder. Man läser lite på internet och verkligen inser hur många människor som känner en sjukt stor saknad. Jag kan inte säga att jag sitter och gråter för att två fina grabbar är borta (med tanke på att jag inte kände dem). Jag gråter för att se all sorg som lägger sig som ett stort duntäcke över Skövde, det är tecken på att vi har förlorat två killar som gjorde folk till det bättre.
Vad jag också förstått det så stod just dom här två riktigt nära varann och jag är helt övertygad om att dom knäpper en bärs eller två på en mycket bättre plats, tillsammans.
Det är helt galet hur världen bara kan vända upp och ner på tillvaron, helt utan förvarning.
Tänder ett ljus för er ikväll och för de som har det riktigt tufft utan er.

Be mine.

Hallå bloggen! Det är söndag, vilket betyder att jag kommer sitta och glo hela jävla dagen. Har dock varit och kollat när storasyster tävlade, gick riktigt bra och hon kom tvåa, grattis! :)
Var utgång igår som gällde, ovanligt? nej men trevligt som alltid :) Kollade när lite folk körde streetrace i Tibro och så, mycket kul att se lite fräsha bilar gasa iväg ;)
Ska ta en koppkaffe nu och lägga mig ute i solen, ska göra ett tappert försök att få lite färg tänkte jag :)
Hoppas ni haft en grym helg!
Pussokram
Ger er lite bilder på köpet som jag knäppte i fredags :)

Jobb.

HAHA, nu ska jag börja skala 40 potatisar !
Osminkad och skit vacker, vi gillar´t

Photoshoot, beauty.

Såhär blev bilderna efter lite pill osv. Blev nöjd men har några ytterligare idéer för fler foton som förhoppningsvis ska tas inom kort :)
Dock är inte detta alla bilder, har ett antal till på lager ;)

Fredag = Plugg!

Skippade utgången denna fredag och kör på lite plugg nu istället. Det var Evelina som fick mig att trycka nosen i boken och lära mig något. Har varit en bra vecka känner jag, även om man varit väldigt trött så har det rullat på och jag har fått en del gjort. Sista veckan att jobba upp betygen nästa vecka också, bara att köra på helt enkelt!
Är verkligen jätte sugen på att fixa till håret nu föresten, har haft tankar på att färga svart/mörkbrunt igen vette fan alltså, det är ju skit svårt att få till en annan bra färg sen. Får helt enkelt vänta tills jag fått lite pengar så kör jag på sen! :)
Imorgon ska jag jobba, drar upp vid fem någon gång och beger mig till tidan/flistad, syster yster behövde lite arbetskraft ;)
Här har vi hur jag typ vill ha mitt hår, är så jäävla sugen på´t!
Nu ska jag invänta natalie, blev sjukt sugen på att fota henne!

Öppnar en ny dörr och stänger den gamla.

Tror det är dax att jag går vidare, med ALLT. Måste ta tag i saker nu och lägga det gamla bakom mig. Börja om på ny rulle helt enkelt!
Ska aldrig mer ge mig på alkoholen en vardag igen vill jag lova. Det satte igång allt för många tankar för det första och sen så är jag inte riktigt kry idag. Bra jobbat Alicia!
Hoppas alla har det grymt, för så ska det vá!

Grattis Johnny!

Sitter hemma hos johnny på en onsdag, dricker med gött folk osv med härligt folk. Undrar hur jag kommer må imorgon haha! Dygna kanske?
Måste notera att jag är sjukt trött på falska människor, fick lagom goá besked idag som jag brukar få sådär dagen efter, äre något fel på mig? Kanske? Börjar undra.
Har haft en relativt bra dag i övrigt, flytit på som vanligt (fullt upp, ovanligt?) dock äår väl skolan en annan femma men man kan inte göra annat än glida med och ta saker som det kommer. Mycket att göra såhär i slutet av terminen, men jag är faktiskt inte den enda som har det körigt, tycker mer synd om dom som har div. prov och över 50 inlämningar att göra! Men snart är det sommar!

Johan är skön btw, en riktig grabb! Får väl ragga? Eller? :O
Jag kör... kanske?
Puss osv.

God morgon!

God mörrn gott folk, har ni sovit gött? Jag har sovit bredvid min Natalie hemma hos min kära Pappa :) Jag var så himla pappasjuk igår så han fick lov att hämta mig, haha! Idag är det fredag, WOHO! Jag kan leva igen!!
Ska vara med Emelie en stund och sen får vi se om jag åker till min mamma eller hur jag gör :)
Nu är det kaffe som gäller!
Puss och kram!

Ibland är det bara att tacka och ta emot!

Killen är 36, hänger på sveriges mest idiotiska hemsida. Men det är ju alltid gött med komplimanger!

Torsdag och en trött Alicia.

Uräktar för sjukt dryga inlägg det senaste, har helt enkelt hänt för mycket och då blir det bara slöskrivning.
Sitter i skolan och första lektionen har precis hoppat igång, känner min inte så manad till att jobba men behöver ta igen lite grann nu innan betygen sätts. Det är torsdag och det innebär pluggdag för mig och fröken evelina, annars ska jag nog bara ta det lugnt idag. Det har varit 3 fartfyllda dagar det senaste och nu behöver jag nog bara slappa.
Har mittbena idag, haha det känns helt fuckat, sjuuukt ovanligt! men vi alla måste prova något nytt ibland :)
Tänkte ta lite bilder om vädret håller i sig också, var längesen jag tog lite seriösa bilder med tanke på att kameran till mesta dels följer med på fester osv ;)
Haha, bilden är tagen i förra veckan någongång, men fan vad vi är shnygga!
Måste göra något med mitt hår också, det är solblekt, slitet och fult som fan. Blir deprimerad snart fan.
Har mina funderingar men det får ni veta om jag får för mig att göra det ;)
Kyss osv!

Vi alla vill nå toppen.

Alla letar efter bekräftelse, men alla vägrar att ge.
Jag ser ingen mening med att bli nertryckt längre,
Varför ska jag då försöka hitta något hos någon annan?
Jag har ju trots allt mig själv.

Im burning inside.

Jag vill ha dig som jag hade dig förut.

Thats stupid.

Söndag, käära söndag. Är lagom trött idag!
Skulle som sagt följt med till Tidaholm igår men det blev strul och istället drog jag med på mammas erbjudande om att käka god mat på Riviera här i skövde
Mycket gott osv!
Sen var det spelning på valhall som gällde, kollade ett band som splittrades för längesen men slog ihop sig den här kvällen för att göra en enda spelning! Tror dom hette leviticus, spelade typ gammal rock, heeelt okej :)
Ska ta en kopp kaffe nu, sätta mig på balkongen och njuta av fint väder. Ska sen hoppa in i duschen och göra mig klar för lite fika time med min pappa. Börjar bli sådär barnsligt pappa-sjuk igen!
Hoppas alla har en bra dag, för det tänker jag ha!
Jag kommer alltid önska mer av dig, kommer alltid sträva efter mer.
Tänker inte vara blind mer, tänker köra exakt så som jag vill ha det.
Nöjer mig inte med halvsatsning längre, för det är nu som gäller.
Let´s see if we can make it.
Mr. perfect don´t exist my little friend.

Är det såhär det känns att vara lycklig?

BLÄ, det är lördag och ja har fan ingenting att göra... Har varit hurtig och gått fram och tillbaka till stora staden (Duktig Alicia!). Får se om man drar till Tidaholm ikväll, håller tummarna för att det finns en plats i bilen åt mig. Annars drar jag till Falköping eller något, fan, hatar att inte veta hur saker och ting blir, kommer säkert få sitta hemma, baaajs.
Nä nu ska jag sätta mig på balkongen och röka cigg efter cigg, kanske blir på bättre humör då!
Hejsvejs!

Ännu ett misslyckat prov.

Jag vet inte om jag är mest förbannad på mig själv eller våran jävla lärare. Var med på en lektion när han gick igenom det vi skulle ha prov på idag. Delvis är det mitt egna fel att inte kolla upp vad vi hade och få honom att gå igenom saker och ting med mig. Men sen att inte skicka ut till eleverna vad man ska öva på är en annan femma. Ååh, har verkligen inte tid att lägga mer jobb på axlarna nu när jag är så jävla nära mål. Hade ju verkligen varit en hit att få ig i datorkunskap.
Hepp, nu ska jag inte vara arg längre, eller ja, kommer vara svårt men jag får göra ett tappert försök!
Idag ska vi sitta kvar i skolan en stund och plugga igenom lite saker. Sen ska jag vara med Sara och Johanna och drar nog till Falköping sen och sover där. Är så äckligt jävla trött och är sur på mig själv för att jag inte låg kvar i sängen och sov bort hela den här dumma dagen.
Köss.

Himlen är oskyldigt blå.

Vet inte riktigt vad jag ska säga om den här dagen. Den har varit bra och jag har fått svar på saker och dessutom sett att jag kanske kan fortsätta ett kapitel jag aldrig fick ett avslut på. Jag tänker se vart tiden tar mig och hoppas självklart på att det blir på bästa sätt i slutändan!
Det som ligger i fokus för mig är peace and love, kommer bli såååå jävla underbart de 5 dagarna. Lyssna på musik, knäppa ett par cider med skönt folk och framförallt få komma bort lite!
Taggad brud här!!

Lång helg!

Har varit minst sagt en lång helg, både bra och dålig kväll på valborg :P
Är äntligen hemma i skövde nu och har tvättat, städat och grejat. Sitter just nu i sängen och har gjort en skit god grapefrukt-drink, Alicias hemliga recept ;))
Hoppas alla haft en bra helg!
Nu ska jag lägga mig och brainstorma en stund :)
Pussokram!

RSS 2.0