Äntligen Torsdag!

Rubriken säger det mesta, Torsdag blir en ny favorit dag!
Det betyder att jag får träffa Stoffer och Pappa. :)
Dagen idag har varit helt okej, hade ju tema dag i skolan och det var faktiskt ganska roligt! Dock var Denice sjuk så det var lite nytt att komme ensam till klassen :P
Ikväll sover min bejjbiii här, ska bli mysigt :*
Vi ska även till Negern en sväng nu och fortsätta projektet på hans övervåning. Hihi ;)
Blev ett kort inlägg, vill pussa på Stoffer en stund :)
BYE!


SPA var det ja! =D

Hallo!
Har ännu inte skrivit något inlägg sen jag började skolan. Måste säga att det kommer bli riktitgt roligt! Det är bara jag som måste krypa ut ur skalet och sluta vara så satans blyg... Som tur är så har jag ju Denice i klassen och känner mig 10 gånger säkrare då! :)
Första dagen:
Blev mest bara info och kolla in skolan, fick massa lappar att fylla i och så. Det blev fika och lite mer info till sen fick vi dra hem.
Andra dagen (idag):
Vi delades upp i grupper och fick gå stadsvandring, skulle ta kort på olika ställen i stan och skit. Hamnade i en bra och possitiv grupp! :)
Imorgon ska vi ha 80-tals tema, vi blir grupper igen och får typ klä ut oss i 80-tals kläder. Tror det blir kul! :)
Spa är något att garantera för dom som  gillar att göra praktiska saker, jag som blir lätt skoltrött av att sitta vid böcker hela dagen så var detta perfekt för mig än så länge! :)

Anyways, dax för lite privatliv. Saker och ting är lite komplicerat just nu. Både Stoffer och Pappa ligger ute på sina jobb nu och jag vet inte hur jag ska hantera allting riktigt... Jag ska kunna spendera tid åt pojkvän och pappa varje torsdag kväll till söndag. Plus att jag sedan ska vara hos min Mamma varannan helg... Hur delar man upp allt? Jag har en liten plan men då känns det ändå som att jag träffar Stoffer för lite.. Tänkte att han kunde sova hos mig varje helg som jag är hos Mamma och sen när det är "pappa helg" så spenderar jag bara vissa dagar med stoffer. Men vet inte ändå.. Jag vill döda den som kom på att man kan välja att ligga ute på jobbet!
Idag har jag sprungit på stan hela jävla dagen och köpt div. skol material och varit med Jimmy, inte helt fel bara det att jag är trött som fan just nu och borde sova. :P
Mitt psyke slits hit och dit, hjärnan bubblar runt som en kolsyrad dricka. Får hoppas att det släpper snart. Jag hatar bara att vara ensam i den här lägenheten varje kväll, jag hatar att komma hem och sedan inte få äta mat med min Pappa... Hemska tanke.
Mycket text blev det idag, får dock skylla mig själv för att jag typ aldrig skriver av mig. :P

yeye, Puss på alla!




Ungefär såhär känner jag mig i huvudet, UNDERBART.NU!

Sista lovdagen!

Då är man snart tillbaka i rutinerna. kommer bli riktigt kul att börja på gymnasiet, bara tre år till studenten! :D
Kan tänka mig att åren kommer gå ganska fort ändå.
Ikväll hade jag tänkt att börja med en ny header, vet inte o den blir klar ikväll dock. Förövrigt är jag så jävla seg så det inte är sant. Vilket betyder ett varmt bad innan jag sover.
Har inte gjort så mycket idag ändå, har varit med Ida en sväng och träffat Denice och Johan. Sen var Victor här en sväng nyss.
Dagen går bara allmänt segt och jag känner att jag lika gärna kunde börjat skolan idag . :P





CIAO (L)

Never mind! :)

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.?
haha, Igår var jag med världens bästa kusin. Hon tog bilen från Lidköping ända hit och spenderade en dag med mig. Det händer allt för sällan! Anyway så fick jag två armband och leggins :) Plus lite kläder som emilia inte använder typ :)

Det som är underst här                         Och det som är överst här ;))


Sen åt vi pizza inne i stan och köpte godis. Efter det grog vi till tidan och hälsa på negern och ros, sen blev det hyra film, the ugly truth - en jävligt bra film alltså! :)
Senare på kvällen kom Stoffer, Denice och Johan hit. Blev sjukt glad med tanke på att dom varit i Turkland en vecka. Innan dom kom tillbaka till Tidan blev det ett nervöst samtal med Denice, cigg efter cigg tändes och vi snacka på som 2 jävla pratkvarnar. HAHA. iaf Stoffer har sovit hos mig inatt och vi tog beslutet att försöka med ett förhållande, grattis till oss liksom! :DD
Nu har han åkt hem och vi ska till Lidköping för att gratta kusinernas pappa, så nu måste jag kila!
Laddar upp en gammal boild på mig och emilia också för att hon verkligen gjorde min dag igår!



Första gången jag åkte med när kusin vitamin körde bil också, Haha :)


Byyyyye! :D

Bodybutter utlottas!

http://maddiiieek.blogg.se/

Alla klickar på länken och kollar upp bloggen!
Hon kommer att lotta ut bodybutter, ni som vill delta ska verkligen klicka in och göra samma sak som jag gjorde nyss.
Länka henne på eran blogg och skriv att ni deltagit, hur enkelt som helst! :)

19 Augusti tvåtusentio!

Halloj !
Har precis kommit hem från bio, jag och Denice stack till stan och kollade Eclipse. En riktigt bra film måste jag säga! Kan hålla med folk om att twillight serien har hållt sin kvallité.
Eftersom att min låtsas farfar jobbar på bion så fick vi även affisher från Eclipse sen efteråt. Jag var ju bara tvungen att ha en på Edward, HAHA ;) Inte för att jag är någon galen fjortis tjej som tycker han är den snyggaste människa jag sett. Men lite sexig är han allt. Sen tänkte jag att han skulle passa ganska bra på min vägg ;D
Idag innan bion så var det ganska stressigt, jag vaknade 20 över 1 ungefär och bion började klockan sex. Vi skulle hinna färga Denices hår, jag skulle duscha och äta och även städa! Vi hann i sista minut in till bion, sådan tur som vi har ;) Imorgon är det bara ett dygn kvar tills stoffer kommer hem, helt okej måste jag påpeka! ;)
Nu ikväll blir det till att laga lite mat och ta det lugnt framför tvn, sen ska jag bara sova tänkte jag.

Alicia tipsar! 

Jag är väldigt förälskad i den nya foundationen (stavning?) jag har köpt. 
Den lägger sig skit snyggt och blir inte fläckig efter ett par timmar som alla andra.

Max factor colour adapt - går på lite över hundra spänn :)

 


Skövde och grejer här du vet!

Hej snoppar.
Idag är det bara måndag och jag tror att jag är redo att dö nu. :) Jag och denice gör det mesta för att få dagarna att gå fort och idag drog vi in till stora staden skövde. Där promenerade vi runt i affärer och glodde. Denice körde på lite inpuls köp ch det blev ett par brillor, töjning och piercing. Sen blev det Pim´s, där beställde vi kaffe så det blev kaffe, cigg och massa underbart snack! :)
Sen drog vi tillbaka till tidan och lagade mat hemma hos mig, stripps, korv och sås. Haha, vi hade romantisk middag :) Sen hart jag fortsätt packa inför flytten, fick ner diverse cd-skivor och pärmar.
Nu sitter jag och denice och glor på bilder som vi redigerar.
Har tagit beslutet att få in lite fler bilder på bloggen, bara för att få det liiiite intressantare ;) Det måste det bli en ny header. Min börjar bli uttjatad.
Tycker verkligen att pojkarna kan komma hem från turkiet nu, det är fan inte kul längre! :((







Härlig dag, dom tre sista är mobil bilder men skit samma :)


Pusssss.


Det kanske var dax igen? :D

Får göra en snabb och enkel update, med tanke på att jag är så äckligt lat. :)
Är iallafall i falköping nu, kom hit igår för att gå på maraton rock med natalie, erica och marica. Det var faktiskt väldigt kul även om vi var nyktra. Så jag kom fram till att sluta dricka så ofta som jag gör. Det går an på lördagkvällar och så men inte typ tre dagar i rad som den här veckan...
Bortsett från detta så kommer jag få en grymt hård vecka, inte för att jag ska göra något som är jobbigt utan för att Stoffer och grabbarna har dragit till Turkiet. Tycker mycket mer synd om denice som har sovit med Johan sedan dom blev tillsammans. Men vi får planera hela veckan och lägga upp ett schema för att veckan ska gå fort som fan ;) Det kommer att bli :
- yoga kväll
- grillkväll
- Shopping dag
- Film kväll
Och massa annat festade och så! Kan tänka mig att det för det mesta blir jag som får hålla denice på humör ;)
Inatt kl.3 drar jag tillbaka till Tidan, Pappa ligger ju ute och åker här ifrån vid den tiden. Hääärligt trött man kommer vara säger jag bara ;)

Nu blir det kladdkaka och film med Natalie, en riktig slö dag för våran del!

Friday, im in love.

Har varit en riktigt seg dag idag måste jag påpeka. Jag jobbar ju hos Jenny och därför sover jag där, hade ställt klockan på åtta eftersom Jenny behövde mig en hel del idag. Tydligen så dog min telefon under natten vilket innebar att jag försov mig till klockan elva, BRA ALICIA! Jenny kunde ju kommit och väckt mig men hon tycker jag ska kunna sköta sånt själv. Stressad som fan slänger jag i mig ett par mackor och springer på stört ut till stallet. Där står Jenny med händerna fulla och säger inte ett ord utan bara ler och pekar på ett antal träns och en sadel som behövde puttsas. Jag var glad över att hon inte ströp mig så jag började puttsa som en dåre! :)
När allt var klart drog vi iväg till mariestad med tre hästar som jenny skulle tävla, och minst sagt så var det fullt spring i 5-6 timmar. Det gick jätte bra iallafall, hästarna skötte sig otroligt bra och jag blev riktigt sugen på att köpa mig en stor häst istället för en liten ponny! Dock blev det lite olyckligt i sista klassen Jenny red, hon satt på en häst som hon håller på att utbilda och början av banan gick bra tills hon kom typ till fjärde eller femte hindret då hästen reser upp bakdelen sjukt mycket över hindret. Jenny var inte beredd och krashlandar ner på marken, snacka om att jag fick panik! Så dagen slutade med en liten hjärnskakning, mycket ont i ryggen men en relativt nöjd storasyster!
Men helgen är inte över, det är tre dagars tävling i mariestad så imorgon är det nya tag med samma hästar, oj oj oj. Gissa om jag kommer vara död när jag äntligen får komma hem? ;)

Massa text blev det och hoppas ni orkade läsa! :)

Förövrigt saknar jag Pappa, kommer bli så jobbigt nu framöver när jag inte får träffa honom varje dag. Han har börjat ligga ute på sitt jobb, han åker måndag morgon och komme rhem torsdag kväll, döda mig.


Sen så är ju min Pappa ganska cool också ;)

Inte igen...

Jag vill inte, inte igen! Varför kan jag inte ha vanliga tonårs problem? som alla andra...
Jag vet vad jag har haft för rykte, jag vet hur mitt förflutna är. Att det ska dras upp långt efter gör att jag dras ner på botten. Folk snackar fortfarande, jag fattar ingenting.
Jag vill kunna träffa någon och sen bara låta allt gå som det ska. Jag vet att han kan få någon bättre, jag vet att jag inte är så jävla fantastisk eller perfekt. Det är ingen. Men en sak vet jag, jag vet att jag har förändrats till en mycket bättre människa. jag vet att jag inte är den äckliga människa jag var förut. Folk är långsinta har jag kommit på, kanske borde jag flytta och börja om på nytt? Det låter som en bra idé.

God natt.

RSS 2.0