Falköping!

Är åter igen i falköping och rensar mina tankar. Natalie är på liseberg idag så Eveline får ge mig en sked underhållning!
Imorgon åker jag nog till Tidan igen eftersom att Stoffer kommer hem, ska nog ut och festa med han, Denice och Johan i helgen. :)
Annars får jag bara fine, min hosta har fortfarande inte släppt och den har plågat mig i säkert en månad nu. :(
Yeye, brb. ska kolla om jag hittar en fin bild här på mig och natalie :)Tihi, DÄR SATT DEN :)
Gammal som gatan med careface.

Midsommarhelgen!

Har haft en riktigt bra Midsommar, hade väl hoppats på lite mer folk och så med det var inte helt fel med det som blev! :)
Kvällen spenderades med Melinda, Tommy, Lundahl, Linus och Anton. Trevligt trevligt! :)
Slänger upp lite bilder från kvällen :)
Walk the line!

Halloj igen!
Har precis ätit frukost med Natalie, hon är lite grinig inför midsommar så det har varit ett ganska intressant samtal du på morgonen måste jag säga! ;)
Pappa är på väg hit med ett flak cider, kommer vara riktigt göttans att ha något att dricka framöver. Sen åker vi med Pappa till skövde för att shoppa lite nya kläder och sånt. Det kan behövas! :) Efter det får vi se lite, det finns möjlighet att vi åker till Anton i Timmersdala på grillfest. Det blir trevligt!
Imorgon kommer nog jag befinna mig i Flistad och fira midsommar med Mamma och familj, dom som vill är välkomna att slänga iväg ett sms och sedan dra dit. Dock vet jag inte än, Natalie gör allt för att få med mig till Smögen just nu. Jag är lite negativ till hennes idéer men samtidigt låter det ju inte helt fel. ;)
Vi får se vart jag hamnar helt enkelt! Tycker verkligen ni ska höra av er i vilket fall som helst.
Puss!


Lite oldie bild på Baby and I.
Du är bäst.

Back on stage...?

Hej hej bloggen!
En Alicia gör en comeback, men detta dokumenteras inte på bdb. Inte än iaf.
Jag kommer att sparka igång bloggen ordentligt nu, vilket innebär mycket skrivande och nya bilder!
Kollade igenom bloggen igår och upptäckte att den är väldigt tråkig och tom, det gillar jag inte. Därför sker det förändring, här och nu!
Jag mår fint just nu, har börjat komma upp på benen igen och så. Igår var det begravning och jag upplevde det som en av de jobbigaste stunder i hela mitt liv. Alla de ord dom sa om Farfar stämde in på honom så perfekt att tårar rann mer än vad jag förväntat mig. Det var en vackerbegravning och jag är övertygad om det var precis så han ville ha det.
Nog om tragedi, vad det gäller vänner och den där sociala biten så börjar det också bli stabilt. Har lärt mig vilka fiender och riktiga vänner som existerar i min värld. Om vi ska ta kärleks kapitlet så vet jag knappt själv vart jag står. Men om jag ska uttrycka mig med ganska väl valda ord så är jag nog en sårad jävel som möjligvis hittat en människa, en person som faktiskt kan sätta lite bitar på plats. Jag känner honom inte så jätte bra än men han är något speciellt. Någon som jag kanske, men bara kanske kan leva ett snyggt välputsat vardagsliv med. Har jag rätt eller fel? Dock har han sagt att inget större intresse kommer från hans sida, men kanske kan Alicia fixa den delen? ;) Denna mystiska man är en blanding mellan eld och vatten, något jag inte sett på väldigt länge. Den här gången letar jag efter något stort, och det finns... Man måste bara hitta rätt.Såhär gullig var jag på skolavslutningen. Klänningen är köpt på Gina. :)

Destroyed

Tillbaka på botten, tillbaka där jag började.
Jag insåg igår att jag måste börja om på nytt, folk har verkligen lyckats med att bryta ner mig nu och det måste kännas ganska skönt?
Jag ville bara hålla mig utanför, ville leva mitt liv och slippa mer än jag redan tvingats gå igenom.
Att ett missförstånd kan bli en så stor sak, det kan man aldrig förvänta sig. Jag trodde aldrig att något kunde bli så jävla jobbigt. Det jag trodde minst var att den här långa resan verkar få sitt slut.
Jag kan knappt räkna på fingrarna hur mycket skit som har kommit upp det senaste, det är värre än någonsin.
Jag kommer bo hos Natalie en stor del av sommarlovet, blir även att sova hos Simon i Strömsund ett par nätter. Måste bara komma bort här ifrån, inte för att jag vill utan för att jag är rädd.
Kommer inte uppdatera bloggen eller bilddagboken. Kommer heller inte svara på sms där ni frågar vad som har hänt.
Räckte det inte med att jag förlora min Farfar? Tack för att ni tar hänsyn och stöttar mig genom det, verkligen!
Inte trodde jag att folk kunde bli så känslokalla.
Men grattis! Mycket folk har lyckats dra ner mig ordentligt, GÖTT!

Det är nu tankarna kommer tillbaka på att försvinna föralltid...

Right or left?

Vad gör jag nu? Vad är rätt och vad är fel?
Hur ska jag göra för att inte svika någon kompis?
Igår upplevde jag nog en av mina värsta kvällar i livet, visst hade jag kul i stunden men att vakna upp imorse var något jag önskar att jag aldrig gjort.
Känns som att man har hela världen mot sig, och hur ska man klara av att förklara allt för sin egen Pappa som faktiskt har en enormt förtroende för sin dotter? Jag vill bara glömma, vill inte att det här ska ha hänt.
Borde jag sluta umgår med David? Det kanske är bäst för allmänheten. Jag borde nog sluta vara så jävla självisk.
Det gör ont när vänner inte står på ens sida, man får ett ultimatum. Mitt ultimatum är att jag antingen måste lyda dom eller lära mig stå på egna ben. Önskar Natalie var här nu och bara kunde tala om vad jag ska göra, säga att allt kommer bli bra igen. Jag kommer nog inte vara här så mycket på sommarlovet, jag kommer vara där jag känner mig trygg, hos Natalie. Hon kan se saker från två olika håll, hon ser hur jag tänker.
Det hänger på mig nu, och jag vet inte hur jag ska hantera det. Jag vet bara att jag måste förndra mig själv, jag måste bli en helt ny människa, och hur ska jag klara det när så mycket saker har hänt? Jag saknar Farfar, jag vet inte hur mycket jag orkar ta mer.

Think fucking twice.

Dålig update som vanligt, hehe. Idag äre en vecka kvar till avslutning. DET ÄR AWESOME!
Har hittat en söt liten vit klänning som jag ska ha, och det blir nog bra!
Kommer sakna klassen som fan dock, bara hoppas att man stöter på dom lite då och då.
I veckan har det inte hänt så mkt, var hos sara i onsdags och då kom Philip dit med. Han lyckades få i mig i poolen med kläder på, inte coolt. Philip sov även hos mig från igår tills idag, han var lite seg i morse haha sötnos :)
Idag har jag varit i Skövde och kollat studenterna, man blir ju bara så sjukt avundsjuk när man ser allt folk på vagnarna bara skrika ut lixom! Men om tre år är det minnsan min tur, och då blir det festa loss :D
Är själv i lägenheten nu förövrigt, och det kommer jag vara hela jävla helgen... Fest i Bolins imorgon, det ska bli riktigt nice faktiskt! :D
Nu ska jag drunkna i min ensamhet eftersom att Philip är så lat och orkar inte hämta mig -.-

Kisses!

RSS 2.0