GO, GO AND GO

Äntligen fredag, helgen är här! 
Dagen har börjat som på räls, chefen knackade på dörren och gav mig lön. Helt perfekt inför matfestivalen! :)
Idag är det inhandling av skor som gäller, ett par med låg klack och ett par vardagsskor. Då jag bara har höga klackar (som jag inte kan gå i) och vardagsskor som är utslitna är det dags för ett nytt inköp, ska blir gatt!
Är redan i skolan trots att min (enda) lektion idag börjar om ca en timme, men så är det ibland om jag ska få ihop det på ett bra sätt med patriks arbetstider. :) 
Jag längtar som attan till ikväll, det ska faktiskt bli riktigt trevligt att dra ut med Evelina, just för att det var så längesen! Vi ska vina innan och bara ta det lugnt, sedan in mot stan och häva i oss ett par öl. Trevlans :)
Levererar en gammal bild på oss, får bli att ta nya snart tror jag. ;)

-

Då var det torsdag och helgen närmar sig allt mer. Förra helgen tog vi det bara lugnt men den här helgen blir det andra planer, fullt ös !
Fredagen kommer att spenderas med Evelina, vi ska satsa på en pojkväns-fri kväll! Trots min stora kärlek till Patrik så blir det skönt att hinna sakna honom också. ;)
Lördagen kommer dock spenderas med Patrik och förmodligen lite annat folk som är sugna på fest, kan inte vara ifrån honom hela helgen ;) 
Banken igår var ur tråkigt, hade självklart inte förväntat mig annat men måste tillbaka dit idag för att fiffla med mina sparkonton. Usch usch! Jag vill vara liten igen :(( 
Har idag satsat på ett kortare inlägg, de andra är super långa och jag tror knappt jag själv vill läsa dem. ;)
Hej dooooo.

PUNKT

Då var det onsdag och schemat har sparkat igång, i skrivande stund är jag ouppmärksam på psykologin (inte en vidare start). Men det där med att lyssna är inte min grej alla gånger, men så är det. :)
Inatt har Johanna sovit hos oss, det är så mysigt att ha henne hemma! :) Dock försov hon sig imorse och därmed var det ingen vidare start på denna onsdag, men stress drabbar även de bästa. ;) 
Jag har idag kommit fram till att fylla 18 är som att kliva in i en helt annat värld, det är så himla mycket nytt! 
Ett exempel var för ett par veckor sedan då vi hälsade på hos mamma, hon tog då fram en bunt papper som handlade om mina sparkonton osv, hon förklarade då att det är för tillfället lite huller om buller och att jag mpste till banken för att styra upp det lite. Bara tanken på att jag ska springa till banken och ta hand om ärenden är skrämmande, sådant har ju någon alltid gjort åt mig! Att jag även redan nu har valt att inte bo kvar hemma gör situationen ännu nyare, man kanske skulle stannat kvar hos Pappa bara ett litet tag till? ;) Haha nej, jag älskar att bo ihop med Patrik, därmed får han leka förståndig Pappa vissa stunder och hjälpa mig in i vuxenlivet. ;)
 
 Nog om dettta nu, hörs senare eller imorgon! :)

BACK TO SCHOOL.

Nu när 3an har sparkats igång och de ljuvliga sovmornar är över kan jag få igång bloggen lite igen. Väntar fortfarande på att internet ska ordnas där hemma men måste medge att jag och min sambo inte är de snabbaste här i världen! ;)
Då jag redan vet att jag tappat läsare pga skrivbrist kommer bloggen endast vara till för att jag ska få skriva av mig lite, läser ni så läser ni. :) 
Såhär med facit i hand efter sommarlovet (det sista i mitt liv) så kan jag säga att det har varit otroligt bra, även om mycket var planerat som inte blev av så är det aldrig fel att bara ta det lugnt. En del jobb har utförts, vilket inte har varit aktuellt under de andra loven. Längtar efter att komma ut i arbetslivet och tjäna pengar! 
3an kommer nog inte alls bli som jag väntat mig, hade tänkt mig lite mindre arbete än vad det verkar bli, men det behöver inte vara allt för dåligt, det kanske blir skitkul! :) Den här terminen blir dock jätte tuff, har man varit lat och saknat energi i kroppen halkar man självklart efter i en del ämnen, jag har ca 6 ämnen som flitigt ska läsas upp. 
Är övertygad om att det bara kommer säga swisch! så står man där på studentvagnen och firar in att vara arbetslös. ;) Tänk att det känns som om det var igår man hade sin första dag i grundskolan, tiden går så fort!

RSS 2.0