Falköping igen då! :)

Har precis kommit till fkp och nu ska jag städa med storasyster Emelie. Natalie är i stan och dräller, dissarN ! ;)
Iaf så är det crusing imorgon och det kommer bli riktigt nice! Skulle festat med Johanna som kommit hem idag men dessvärre blev det ändrade planer. Får verkligen hoppas att vädret håller i sig, annars vet jag inte vad jag gör! Jag och storasyster (Emelie) köper hårfärg snart och ikväll sätter vi färg och målar naglar, sen blir det självklart massa skratt också med tanke på det galna som blir när våran humor blandas! xD
Puss på en skön kväll och alla som läser bloggjäveln!




Langar bild på Emelie ikväll såklart!


Fuck face.

Blääääää, fitt kuk på allt nu asså.
Ingenting jag gör blir bra överhuvudetaget. Jag har så stora funderingar på att skita i allt och bara fortsätta med mitt eget liv. Orkar inte koncentrera mig på mer än vad jag behöver, det tar kål på mig.
Hur ska jag någonsin våga ta steget in i kärlekslivet igen? Jag vet med mig att jag gör så otroligt stora fel hela tiden....av misstag. Därför är jag helt ärligt rädd, rädd för hur jag ska hantera saker, rädd för att misslyckas och kanske aldrig finna det jag söker efter.
Ska man våga ta en stor paus från allt? Våga släppa det man håller så kärt bara för en stund och försöka komma på en lösning?
jag vet inte längre, jag har ingen aning.


Förlåt Eddie, förlåt för allt.
Jag saknar den känslan jag hade precis när vi började träffas.

STOFFER ÄGER! (inte....)

Cha cha, sitter hemma hos mig med stoffer nu och bögar mig lite. Idag blire nog bad och sånt där mys, är glad att vädret är tillbaka så man kan njuta av sommarlovet lite! :)
Senare ikväll blir det fest, drar till Ragge och kollar läget men kommer vara nykter med tanke på att jag för det första har glömt köpa cider och sen att jag typ inte orkar dricka. Vet att det låter otroligt men haha, det är sant :DD
Puckad som jag är så la jag inte ut bilderna igår kväll som jag lovat några stycken.... Usch vad jag känner mig dum för det! Jaja, ni känner ju mig, eller hur? ;))
yeye, nu ska jag typ försöka komma ifrån datorn för solen skiner ju och då kan man fan inte sitta inne! ;)
Så puss på er alla sålänge :DD




Favorit i repris, bara för att det är den bästa sommarbilden jag någonsin har haft ;)

Sweeeeeet.

Som ni kanske vet blev jag stor flicka i söndags. Tackar folk som gjorde lördagen helskön och ett ännustörre tack till alla som har uppvaktat mig!
Ska slänga upp bilder från i lördags på bloggen, facebook och bilddagboken. Kommer dock vara fler bilder här för er som har lite större intresse ;)
Nu är jag hos min lilla älskling Denice, tar det typ lugnt och väntar på Stoffer, sover med honom ikväll. :)
Update kommer så snart det går.
Kisses.

2 år och 2 dagar!..... eh......

Hejsan hoppsan! Längesen jag skrev och jag säger förlåt för detta "/ 
Är hemma hos min mor nu, sitter i min brors rum och har precis spelat cs :D Skulle spelat med Daniel fast han är lite efterbliven och spelar bara 1.6! ;D Tråkigt nog så fick jag aldrig chansen att äga ut honom :(((( 
Mene vet ni vad? Det gör inget för gissa vem som fyller år på söndag?! ÄRE JAG ELLER?! HAHA HOHO HIHI! Jag blir stor flicka :D Och idag är det ju bara 2 år och 2 dagar kvar tills jag är myndig (6) Asså fan vad coolt eller :D 
Hahaha fast ne... 
Imorgon blir det till att dricka lite och fira med kompisar, sen på söndag äre typ kalas med släkten . :) 
Jofan, det här blir nog bra ska ni se! :DD 
Jag är förövrigt jääävligt trött och funderar på att sova nu. 
Puss i ljumsken och nyp i stjärten! :DD

KÖTT FY FAN!

Är så jävla sjuk att jag kan dö nu.
I förrgår (Tisdag) sov jag hos jenny eftersom jag skulle hjälpa henne resten av veckan med barnpassning etc. kände mig lite halvdan på kvällen men tänkte att det nog skulle gå över under natten. När jag vaknar onsdag morgon inser jag att allt har blivit sju resor värre. Jenny sa till mig att gå ner och äta något eftersom det kanske kunde hjälpa. Det tog mig ca 20 minuter att få i mig en skink macka. När jag väl hade fått i mig den där skiten kände jag hur det började kännas i hela magen. I panik springer jag upp till toaletten och spyr upp mackan jag just ätit. Jävligt mumsigt måste jag säga.. Pappa fick komma och hämta mig, det blev till att köpa verktabletter och halstabletter eftersom halsen gjorde så sjukt jävla ont. Klarade otroligt nog gårdagen utan att spy några fler gånger. Natten därpå fick jag nog max 10 minuters sömn, jag vände och vred utan resultat och den var nog min värsta natt på riktigt länge. imorse när jag märkte att pappa och cristina vaknat till liv gick jag genast ner och blev i tvingad en kopp yougurt. Jag la mig i evelines säng för att kunna sova och det tog 10 minuter sen var det till att springa till toan. Jag har spytt 4 jävla gånger idag, första gången jag kunde få i mig en skål yougurt utan att få upp den igen var för ca en timma sedan, gissa om jag har haft ont i magen idag eller?
Har aldrig mått såhär jävla dåligt i hela mitt liv. Uhh.....

Där fick ni en spydig uppdatering, mumms va?

Stupid girl...

Sitter här och drunknar i mina egna tankar, tänker på vissa saker som hänt och massa annat som ska hända.
Jag fattar inte hur jag kunde göra så mot dig, du är en alldeles för bra människa för att råka ut för det. Jag vill att du ska veta men att du inte ska bli arg, ledsen eller besviken. Jag vet att jag är svår att leva med, så förlåt, förlåt, förlåt.
Jag saknar Stoffer nu alltså, behöver honom en hel del. Upptäckte också imorse att jag inte kan skriva sms längre. Vilket betyder att jag då inte kan skriva till stoffer .____. Dessutom kommer jag vara hos min syster tills på fredag, asså shiet eller..
Det blir aldrig bra när pressen ligger som hårdast, aldrig.

Sitter och pillar med bilder förövrigt, hope you like it!







Den här sista är bara så jävla skön bild på sara, hihi. Love*

Fredag hela veckan!

Hallo, hej, tja, hey!
Nu äre såhär att jag ska åka till tidan och hämta min dator, så nu kan jag blogga och vara allmänt social på kvällarna igen! Förövrigt åker jag på kalas klockan fem, sen ska jag nog vara med Stoffer för han åker ju till egypten imorgon !? DÖDA MIIIG.
Så vad ska jag göra i helgen nu lixom? :SS
Jävla skit asså.
Sen har jag en mysig mensvärk nu också, fan vilken bonus! Så jag är ju typ jätte glad :D
Fast nää...
Fitta, Kuk , CP!!!!!!!!!!!!!!!

Flistaaaaad.

Är hos min moder nu och dum som jag var så glömde jag datorn. DD:
Sitter iaf vid Jans dator nu och kollar runt lite.
Hela veckan har jag ridit, vilket innebär mycket träningsverk, Härligt.
Tänkte bara säga att det inte blir någon större update denhär veckan, men nästa vecka så kommer jag både skrivca mycket och lägga ut en del bilder :)
KYSSVA.



Förresten funderar jag på löshår igen, fast inklistrat denhär gången. Är trött på kort hår :((

Grattis syster!

Hela helgen har spenderats med Stoffer, Denice och Johan. Det har varit sjukt trevligt och verkligen något som måste göras om. Är så glad alltså, för denice är bäst i hela världen och förlänger mitt liv med alla skratt vi får tillsammans. :*
Imorgon ska jag tvätta först och främst, sen åker jag och Denice ut till min mor för att rida en stund. Sen stannar jag där resten av veckan och tränar min ponny. :)

Rubriken säger en hel del, Grattis storasyster Jenny som fyller 31 idag! Vi var där och gratulerade henne nyss, vi kom överrens om att jag ska vara där den 14-18 och hjälpa till på lägret. :)
Men idag är det hennes dag så grattis världens bästa syster! :) <3


Tidaaaaan!

Hej och hå vad jag far runt överallt!
Är iaf tillbaka i Tidan nu, ska se om någon lyckas underhålla mig. Skulle badat med Tina idag men det blev lite ändrade planer för min del. "/ Vi får helt enkelt ta det en annan dag! :)
Sitter med färg i håret för tillfället faktiskt, men vilken färg det bli säger jag inte! :)
Ikväll ska jag nog träffa denice en stund, annars bara ta det lugnt tror jag :)
Sitter och lyssnar på världens grymmaste låt också, LYSSNA!

http://www.youtube.com/watch?v=uEZxtdesraU


RSS 2.0